Wednesday, April 15, 2009

Beck. Prima impresie este cea mai importanta

ps: daca o sa vi se para ca folosesc prea des cuvantul BECK sa nu va mirati. o fac special. vreau sa spamez google-ul. cand cineva o sa caute ceva despre BECK international sa ajunga sa mine ca sa fie pregatit :)

pss: merita sa cititi tot. cred ca o sa ma lungesc destul de mult. azi m-am amuzat si m-am enervat pe seama lor.

Bunnn.
Acum ceva timp... 2-3 saptamani vine mama acasa cu 4 pliante. Ia uite mami ce am primit... o sa fie excursie in Ruse, pretul initial de 117 ron, dar pt ca sunt noi in Romania au coborat pretul la
17 ron... mai scria pe pliant ca ne vor da o masa copioasa (in poza arata friptura si cartofi prajiti) si un bon valoric de 100 de euro utilizabili imediat... aaa... si ca ne vor tine o prezentare a pachetelor promotionale BECK, la sfarsit vom participa la un concurs si daca gasim codul corect putem castiga un Mercedez Benz ( erau 10 ) si dupa vom merge in Ruse pt shopping si pt a vizita orasul... in autocare de lux ( in poza, autocare galbene de la ei... pe care scria BECK ).

Cred ca si voua vi se pare deja ceva putred... si mie mi s-a parut. Initial am crezut ca e o agentie de turism si ca poate mai inforesc ei cate ceva, ca trebuie sa fie o chichita pe undeva... dar am hotarat sa mergem. Mama si Marius ( prietenul Madalinei ) au zis ca daca noi am fost in Bulgaria vor si ei... si ca nu conteaza ce ne dau ei, conteaza doar sa ne duca acolo...

Asaaa... saptamana trecuta am primit prin posta o scrisoare de la BECK. Ziceau ca se bucura ca ne-am hotarat sa mergem cu ei la Ruse, cel mai frumos oras de pe Dunare... ca vom avea parte de o excursie incredibil de frumoasa... numai miere si lapte... si culmeaaaaaa ca ne vor lua din apropierea locuintei noastre... asa si era... punctul de plecare era la 2 statii de mine la 6:45... Mada trebuia sa fie la 6:20 in alta parte... a, ne-au rugat insistent sa fim cu 5-10 min mai devreme ca ora de plecare sa fie respectata.

Ni s-a dat si un numar de telefon de la BECK la care sa sunam pt orice informatie.
Am sunat sa intrebam cand trebuie sa le dam banii, ne gandeam ca tre sa ii dam inainte ca sa aibe si ei o evidenta a persoanelor care vin... ca sa stie cu cate autocare sa vina... Ni s-a spus ca banii ii dam la sofer. Am mai intrebat daca putem sa venim la orice punct de plecare, ni s-a zis ca da, ca nu este nicio problema. De bonul valoric ni s-a spus ca se poate folosi daca de exemplu
plecam cu ei undeva... si costa 300 de euro, noi sa platim doar 200 euro. Chiar am zis ca e ok, ca poate gasim o oferta buna pt Grecia...

A venit si ziua mult asteptata :))) Minunata excursie alaturi de BECK.
Mada si Marius au venit sa ne ia si am ajuns la punctul de plecare la 6:30. La benzinarie erau vreo 10 persoane... se face 6:40 si autocarul nu ajunge... se face 6:45, 7:00, 7:15, 7:30 ... deja toti ne gandeam ca a fost o pacaleala ieftina si ca ne-am luat-o in bot si ca ar fi cazu sa mergem acasa ca suntem penibili... pe la 7:35 trec pe langa noi 2 autocare EuroLines si care aveau o pancarda cu BECK. Soferul s-a uitat la noi si si-a vazut de treaba... Ne-am dat seama ca se duc sa ii ia mai intai pe cei care aveau plecare la 6:20... si ca noi mai putem astepta. Ar fi putut sa deschida geamu si sa zica: ba prostilor, venim in 10 min.

Dupa 10-15 min vin autocarele... adica la 7:50! bineinteles ca mai mult ramasesem ca sa ma cert cu ei... ca numai de excursie nu mai imi ardea mie.
Angajati de 3 lulele... ar trebui sa specific ca punctualitatea este cea mai importanta? ca prima impresie conteaza enormmmmmm... adica esti firma noua lansata intr-o tara si iti pui protentialii clienti sa astepte O ORA!!!! poi cine draq crezi ca o sa mai mearga cu tine, frate?!?

Normal ca atunci cand am urcat in autocar i-am zis soferului ceva de genu: vi se pare ca este 7 fara 15? nu stiu ce a bombanit... oricum nu conteaza. Minunatul autocar de lux, chiar nu era de lux... nici pe departe... nu ma aspteptam de vad aur pe el, dar cel putin daca tot s-au laudat sa fie ok.

Un autocar plin si unul doar cu 5 persoane :)) - uitati ce aduce lipsa de organizare - asa ca ne-am impartit astfel incat sa fim echilibrati. Soferul vine sa ne ia banii... nu bon, nu nimic, nicio garantie ca ne mai si intorc acasa.

Pe la 8 si ceva plecam... normal ca am prins trafic mare si ne-a luat ceva timp sa iesim din Bucuresti. Am ajuns in Giurgiu la 9 ... acolo ne asteptau cei de la BECK... toata lumea le-a sarit in cap din cauza lipsei de respect si punctualitate. Ce credeti ca au zis? ca nu e vina lor... ci a celor de la EuroLines si ca vor anunta acest incident ( de unde, la sfarsit soferul radea cu ei ). Nu ai cum sa dai vina pe altcineva... e VINA TA, frate. Ca nu iti alegi oameni de incredere... ca nu faci un contract cu ei... ceva de genu daca exista intarziere sa nu ii mai plateasca, gresesti - platesti ... foarte simplu.

Ne-a bagat intr-o sala de conferinte a unei pensiuni. Ni s-a dat un bon pt tombola cu masina... cu un cod de GHICITI ... de 8 cifre :)) poi am mai multe sanse sa castig la 6/49 decat aici :))))
Pe bon sus era o intrebare: cine v-a adus in minunata excursie, ce firma frumoasa... ceva de genu... normal ca trebuia sa zici BECK ca daca printr-o minune castigai masina, nu o primeai :)

Conferinta a durat 3 ( trei ) ore. Am asistat la un teleshopping live :)) numai ca aici nu era "tele" ca sa poti sa schimbi programul.
Ce credeti ca este BECK? o marca de produse... aspiratoare, perne, paturi si oale :))

Intai de toate au auncat cu noroi in produsele de curatat ( un dat NUME, ceea ce nu se face ) ca sunt toxice, ca nu sunt bune ... draci, laci ... stiam si eu asta. dar e sanatatea mea!
A vorbit o ora de aspiratoarele Lux, care costau 60 de milioane, de alt nume de aspirator cu aburi care costa 90 de milioane ...

Ni s-a spus de minunatul produs ... ca il poti folosi la orice. pt gresie, parchet, covor, geam, wc, aragaz... poti curata orice cu ajutorul lui.... adevarul e ca suna bine. ar fi super util un astfel de aparat in casele noastre... dar stiam ca dupa ce ne invarte si ne vorbeste muuult o sa vina supriza pretului. 85 de mil. asta e pretul pe care cica o sa il aibe produsul in magazine, cand isi vor deschide magazinu ... ( bun, dar ce garantie am eu ca pretul asta o sa fie, poti sa zici ca o sa fie si 200 de mil... ) ... dar pt ca e o prezentare ni se acorda o reducere de 55 de mil. adica aspiratorul va costa 30 de mil. Trebuia sa zici pe loc daca il vrei. Tocmai ca sa nu ai timp de gandire... sa analizezi. Dadeai un mil acu si restu peste o saptamana... O batranica l-a cumparat si un alt om se gandea... a zis ca e bun, dar ca 30 de mil inseamna 2 pensii juma... si ca fata lui trebuie sa isi ia garsoniera, are nevoie de un imprumut de 10 mii de euro... nu o sa va vina ca credeti ce i-a zis angajatul BECK. cica: poi luati aspiratorul pt casa noua :)))))))

Incerc sa scurtez.
Dupa ne-au prezentat un set de 21 de oale... nu se pierd vitaminele... bla bla... si astea sunt utile. Pretul 100 de mil... Dar pt noi 25 de mil... aici nu s-a bagat nimeni :))))

Inainte de a ne prezenta urmatoarele produse ne intreaba daca stim de gluma... si ne-a pus sa promitem ca nu ne suparam... bunnn... sa vedem ce face :)

Urmeaza perna cu aloe vera. care te ajuta sa dormi mai bine, sa nu mai sforai... etc etc... mama cica, daca e 1 mil o iau. eu ii zic, stai linistita ca mai putin de 10 nu e :)) asa si a fost... perna 10 mil. incerca sa ne imbrobodeasca ... ca vezi doamne are garantie 5 ani... ne intreba unde am vazut noi garantie la perna? poti unde puii mei ai vazut tu nene perna de 10 milioane ?! :))

Next. Pilota din piele de oaie pe o parte si bumbac pe alta... nu mai putin de 20 de mil :)) aici chiar ca m-a bufnit rasu... cica din piele de oi din Elvetia... ca au cea mai buna piele.. ca e frig si rezista.. deci iarna ne tine cald si vara racoare... poti cu 20 de mil ma duc in Elvetia si iau 2 oi si imi fac si pilota :D

Un fier de calcat cu abur. 16 mil... o nimica toata..

Dupa ne pune sa facem pe clovnii si sa ridicam ba mana stanga, ba mana dreapta... si cine ridica mai repede castiga o perna... 5 perne au fost puse la bataie... una a fost castigata de mama... :) ... dupa le mai aduce si o pilota ca sa fie setul complet... pe deasupra le mai da si fierul de calcat ... aaa.. si un carucior... ca sa aibe cum sa transporte cadourile ( 400 de ron cica costa cacatu ala de carucior ) simteam ca e ceva putred... mama era in culmea fericirii... le cheama in fata sa le felicite... le da de baut, sa sarbatoreasca... si ne spune ca are o singura rugaminte la ele... mama zice: sa va facem reclama... la asta ma gandeam si eu... ca te pune sa semnezi ceva... si ca tre sa aduci pe cineva care sa cumpere... dar nu... le mai da o pilota... cica ca sa nu se certe cu sotul pe ea :) si ce le zice... ca trebuie sa cumpere a doua pilota ca sa ia toate produsele acasa... pilota costand 20 de mil.

Va dati seama cat au stat sa se gandeasca la asta... nu aveai cum sa te iei de ei, ca ai promis ca sti de gluma.
Pe chipul mamei vad o imensa dezamagire... vine la mine si imi zice: eu vroiam doar perna pt tati ...

Imediat vin la cele 5 doamne angajatii BECK... sa le convinga... ma uit la mama si ii zic, nici sa nu te gandesti. 20 de mil a fost laptopul... lu tati ii trebuie zeci de milioane pt dentura.. nu o sa dam acu 20 de mil pe 2 pilote, o perna si un fier de calcat.
Ca sa fiu sigura, ma duc si eu cu ea... mama era doar suparata din cauza pernei, nu statea pe ganduri... Angajatul BECK tot zicea ca e o ocazie unica ca pretul lor este de fapt de peste 80 de mil si ca acu e super oferta cu 20 de mil... ma uit ciudat la el, ma bufnea si rasu si avem urmatorul dialog:

eu: nu suntem nebune sa dam 20 de mil... sincer
el: este o ocazie unica etc etc etc etc
eu catre mama: hai sa mergem mama
el catre mama: ma scuzati ca va zic, dar sunt banii dvs, am si eu un baiat si daca mi-ar spune ce sa fac cu banii m-ar deranja
eu: e nu zau? ai da 20 de mil pe astea?
el: pauza... pauza... poi ... poi daca ar merita baiatul da... cu juma de gura...
eu: nu pt baiat... pt dvs, sunt banii dvs... ati da?
el: o da la intors... ca el discuta cu mama
mama: ne gandim 10 min.
il refuzam ... se uita la mine ca la cel mai mare dusman. crede ca daca nu eram eu mama cumpara... si ca a pierdut comisionul din cauza mea... imi pare rau pt el, sincer. dar nu imi plac oamenii care castiga bani de pe urma unor pacaleli... mascarici:)

ni s-a mai propus o excursie in sept - oct la Nisipurile De Aur.. 5 zile la un hotel... nici nu stia care. din cate am invatat eu la facultate... cand ii propui unui client o destinatie ai toate detalile puse la punct. ai poze cu hotelul, cu camerele... in fine, cu bonul de reducere si inca o reducere din partea lui ajungea la 9 mil... doar cazarea, transportul, 3 mic dejun si o cina.

hai sa ne gadim... daca faceai rezervarea din martie, in Grecia, in mai... 10 zile, cu totul inclus era 100 de euro. in iunie doar cu cina si mic dejuns, demi pensiune 200 de euro, tot 10 zile. Poi acu trageti singuri concluzile...
doar un tanar a zis ca merge ...

in final.
minunatul pranz a constat in: un piure, de fapt fulgi de porumb, diluat cu multa apa, era deja transparent... si 3 chiftele :)))))))

La ora 1 plecam catre Ruse.
Ca si cand nu ne-ar fi facut destule... o prezentare de 3 ore?!?!?! de obicei tine 45 de min. asa e normal si etic si corect si ce mai vreti voi... soferul ne zice ca din momentul in care se opreste motorul avem doar 2 ore.
Poi cum domne 2 ore? ne tii 3 la prezentare... intarzii o ora si doar 2 ore? de fapt, nu stiu de ce m-am mai mirat.

A fost o zi plina de nervi...
Asta numesc eu organizare de cacat, oameni de fel...
Imi pare rau daca jignesc pe cineva... dar nu se face asa ceva.
Nu poti sa iti bati joc de un om in halul asta...

Poi daca dadeam 1 mil 200 pe excursia asta cred ca ma tineau minte toata viata :)
Am dat banii astia pe excursia din postul anterior... dar am avut ghid, autocar de lux, manastiri de vizitat... si tot ce ti-ai dori de la o excursie de o zi.

Nu se compara.
Cei de la BECK au vrut reclama.. poftim reclama... nu ati specificat de care vreti. O sa va fac reclama mult timp de acu :)

psss: cei care ati avut rabadare sa cititi ... in 5 minute ati terminat, nu? inchipuiti-va ce am simtit eu 3 ore :))
sa-mi ziceti ce parere aveti... chiar vreau sa stiu. poate sunt eu nebuna :)

212 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 212 of 212
Anonymous said...

Ηowdy! Ι could hаve sωorn I've been to this site before but after browsing through some of the post I realized it's new to mе.
Nοnetheless, I'm definitely happy I found it and I'll be bookmarkіng and
checking back often!

My wеb ѕitе; augen lasern

Anonymous said...

It is асtually a nicе and usеful piece of infо.
I'm glad that you simply shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

Here is my blog post ... http://www.sjbb.org

Anonymous said...

I ωοuld not put it in the fгeezeг
foг a long time, уou саn put it in the fгееzer foг a сouple of
hоurs but I ωould not put it in therе for a сouрle of ωeеκs.
They сan havе 1 touch prеsеt funсtiоns аnd eѵen an inteгior light.

It alѕo contains аsorbic аcid, beet powder, dry yeast, defatted soу
flour, malic aciԁ, monocalcium phoѕphate, modifіed corn starch, natural flavors, rehyԁratеԁ enzyme modifiеd cheеse,
sodium bicarbonate, ѕorbitan monstearatе, anԁ
xanthan gum.

Taκe a look at my blog; pizza pan ashtabula ohio

Anonymous said...

Gοod day! I know thіѕ is kinda οff topіc
neverthelеss I'd figured I'd ask. Wоuld you be interesteԁ in tradіng links
or maybe guеѕt authorіng a blog post
or vіce-verѕa? Mу ѕite discusses a lоt
of the samе topics as yours and I thinκ we cοuld greatly benefіt
from eаch otheг. Ιf you might bе interestеd feel
frеe to senԁ me an е-mail. I lоok
forwаrd to hearing from you! Fаntastic
blog by the way!

Here іs my weblog - Chemietoilette

Anonymous said...

Mοnday nіght is ρіzzа night
at our hοuse, wіth Ϻom's homemade vegetable pizza at the top of the list of favorites. From there we moved on to dinner, a staggering spread of mouth-watering options prepared for us by local restaurant legend 5 & 10. I'm surе you'll find our reviews to be honest and accurate.

Review my weblog :: pizza stone

Anonymous said...

Aωesοme post.

Here iѕ my page; bookmark.2081.org

Anonymous said...

It is іndeed facilitation for our modern lіfe in which we do not
have time to install сurtaіn rоds afteг ԁrilling in the walls and fixing acсessоries.
Laѕtly, shоwer curtains all сome with a sеt of care instructions thаt is spеcifiс to that model, and
thеse should be read anԁ fοlloωed in orԁer to keep
it іn the bеst сondition for as long аs posѕible.

Have уou founԁ that you hаve harԁly аnу elbοwroom when you shоweг.


my site: shower rods

Anonymous said...

I'm gone to convey my little brother, that he should also go to see this blog on regular basis to take updated from hottest news update.

my web site ... airplane game

Anonymous said...

It's the best time to make a few plans for the future and it's time to be happy.

I have learn this submit and if I may just I want to recommend you
some interesting things or tips. Maybe you can write subsequent articles referring to this article.

I wish to read more issues approximately it!

Feel free to surf to my blog ... Christian Louboutin UK

Anonymous said...

Hi there everyone, it's my first visit at this site, and article is in fact fruitful in support of me, keep up posting these types of articles.

Visit my website: nfl jerseys cheap

newsit.ro said...

Ce teapa! Si cand te gandesti ca pretul lor la aspiratore pleaca de 700 RON.

Dana said...

Eu mă declar mulțumită de setul de vase de 2500 lei ; îl folosesc de peste 11 ani și arată impecabil!
Păcat că unii sunt așa de speriați!
D-aia suntem unde suntem la nivel de țară și economie !!! Mai avem mult de lucrat și de învățat !!¡ :-(

«Oldest ‹Older   201 – 212 of 212   Newer› Newest»