Wednesday, April 15, 2009

Beck. Prima impresie este cea mai importanta

ps: daca o sa vi se para ca folosesc prea des cuvantul BECK sa nu va mirati. o fac special. vreau sa spamez google-ul. cand cineva o sa caute ceva despre BECK international sa ajunga sa mine ca sa fie pregatit :)

pss: merita sa cititi tot. cred ca o sa ma lungesc destul de mult. azi m-am amuzat si m-am enervat pe seama lor.

Bunnn.
Acum ceva timp... 2-3 saptamani vine mama acasa cu 4 pliante. Ia uite mami ce am primit... o sa fie excursie in Ruse, pretul initial de 117 ron, dar pt ca sunt noi in Romania au coborat pretul la
17 ron... mai scria pe pliant ca ne vor da o masa copioasa (in poza arata friptura si cartofi prajiti) si un bon valoric de 100 de euro utilizabili imediat... aaa... si ca ne vor tine o prezentare a pachetelor promotionale BECK, la sfarsit vom participa la un concurs si daca gasim codul corect putem castiga un Mercedez Benz ( erau 10 ) si dupa vom merge in Ruse pt shopping si pt a vizita orasul... in autocare de lux ( in poza, autocare galbene de la ei... pe care scria BECK ).

Cred ca si voua vi se pare deja ceva putred... si mie mi s-a parut. Initial am crezut ca e o agentie de turism si ca poate mai inforesc ei cate ceva, ca trebuie sa fie o chichita pe undeva... dar am hotarat sa mergem. Mama si Marius ( prietenul Madalinei ) au zis ca daca noi am fost in Bulgaria vor si ei... si ca nu conteaza ce ne dau ei, conteaza doar sa ne duca acolo...

Asaaa... saptamana trecuta am primit prin posta o scrisoare de la BECK. Ziceau ca se bucura ca ne-am hotarat sa mergem cu ei la Ruse, cel mai frumos oras de pe Dunare... ca vom avea parte de o excursie incredibil de frumoasa... numai miere si lapte... si culmeaaaaaa ca ne vor lua din apropierea locuintei noastre... asa si era... punctul de plecare era la 2 statii de mine la 6:45... Mada trebuia sa fie la 6:20 in alta parte... a, ne-au rugat insistent sa fim cu 5-10 min mai devreme ca ora de plecare sa fie respectata.

Ni s-a dat si un numar de telefon de la BECK la care sa sunam pt orice informatie.
Am sunat sa intrebam cand trebuie sa le dam banii, ne gandeam ca tre sa ii dam inainte ca sa aibe si ei o evidenta a persoanelor care vin... ca sa stie cu cate autocare sa vina... Ni s-a spus ca banii ii dam la sofer. Am mai intrebat daca putem sa venim la orice punct de plecare, ni s-a zis ca da, ca nu este nicio problema. De bonul valoric ni s-a spus ca se poate folosi daca de exemplu
plecam cu ei undeva... si costa 300 de euro, noi sa platim doar 200 euro. Chiar am zis ca e ok, ca poate gasim o oferta buna pt Grecia...

A venit si ziua mult asteptata :))) Minunata excursie alaturi de BECK.
Mada si Marius au venit sa ne ia si am ajuns la punctul de plecare la 6:30. La benzinarie erau vreo 10 persoane... se face 6:40 si autocarul nu ajunge... se face 6:45, 7:00, 7:15, 7:30 ... deja toti ne gandeam ca a fost o pacaleala ieftina si ca ne-am luat-o in bot si ca ar fi cazu sa mergem acasa ca suntem penibili... pe la 7:35 trec pe langa noi 2 autocare EuroLines si care aveau o pancarda cu BECK. Soferul s-a uitat la noi si si-a vazut de treaba... Ne-am dat seama ca se duc sa ii ia mai intai pe cei care aveau plecare la 6:20... si ca noi mai putem astepta. Ar fi putut sa deschida geamu si sa zica: ba prostilor, venim in 10 min.

Dupa 10-15 min vin autocarele... adica la 7:50! bineinteles ca mai mult ramasesem ca sa ma cert cu ei... ca numai de excursie nu mai imi ardea mie.
Angajati de 3 lulele... ar trebui sa specific ca punctualitatea este cea mai importanta? ca prima impresie conteaza enormmmmmm... adica esti firma noua lansata intr-o tara si iti pui protentialii clienti sa astepte O ORA!!!! poi cine draq crezi ca o sa mai mearga cu tine, frate?!?

Normal ca atunci cand am urcat in autocar i-am zis soferului ceva de genu: vi se pare ca este 7 fara 15? nu stiu ce a bombanit... oricum nu conteaza. Minunatul autocar de lux, chiar nu era de lux... nici pe departe... nu ma aspteptam de vad aur pe el, dar cel putin daca tot s-au laudat sa fie ok.

Un autocar plin si unul doar cu 5 persoane :)) - uitati ce aduce lipsa de organizare - asa ca ne-am impartit astfel incat sa fim echilibrati. Soferul vine sa ne ia banii... nu bon, nu nimic, nicio garantie ca ne mai si intorc acasa.

Pe la 8 si ceva plecam... normal ca am prins trafic mare si ne-a luat ceva timp sa iesim din Bucuresti. Am ajuns in Giurgiu la 9 ... acolo ne asteptau cei de la BECK... toata lumea le-a sarit in cap din cauza lipsei de respect si punctualitate. Ce credeti ca au zis? ca nu e vina lor... ci a celor de la EuroLines si ca vor anunta acest incident ( de unde, la sfarsit soferul radea cu ei ). Nu ai cum sa dai vina pe altcineva... e VINA TA, frate. Ca nu iti alegi oameni de incredere... ca nu faci un contract cu ei... ceva de genu daca exista intarziere sa nu ii mai plateasca, gresesti - platesti ... foarte simplu.

Ne-a bagat intr-o sala de conferinte a unei pensiuni. Ni s-a dat un bon pt tombola cu masina... cu un cod de GHICITI ... de 8 cifre :)) poi am mai multe sanse sa castig la 6/49 decat aici :))))
Pe bon sus era o intrebare: cine v-a adus in minunata excursie, ce firma frumoasa... ceva de genu... normal ca trebuia sa zici BECK ca daca printr-o minune castigai masina, nu o primeai :)

Conferinta a durat 3 ( trei ) ore. Am asistat la un teleshopping live :)) numai ca aici nu era "tele" ca sa poti sa schimbi programul.
Ce credeti ca este BECK? o marca de produse... aspiratoare, perne, paturi si oale :))

Intai de toate au auncat cu noroi in produsele de curatat ( un dat NUME, ceea ce nu se face ) ca sunt toxice, ca nu sunt bune ... draci, laci ... stiam si eu asta. dar e sanatatea mea!
A vorbit o ora de aspiratoarele Lux, care costau 60 de milioane, de alt nume de aspirator cu aburi care costa 90 de milioane ...

Ni s-a spus de minunatul produs ... ca il poti folosi la orice. pt gresie, parchet, covor, geam, wc, aragaz... poti curata orice cu ajutorul lui.... adevarul e ca suna bine. ar fi super util un astfel de aparat in casele noastre... dar stiam ca dupa ce ne invarte si ne vorbeste muuult o sa vina supriza pretului. 85 de mil. asta e pretul pe care cica o sa il aibe produsul in magazine, cand isi vor deschide magazinu ... ( bun, dar ce garantie am eu ca pretul asta o sa fie, poti sa zici ca o sa fie si 200 de mil... ) ... dar pt ca e o prezentare ni se acorda o reducere de 55 de mil. adica aspiratorul va costa 30 de mil. Trebuia sa zici pe loc daca il vrei. Tocmai ca sa nu ai timp de gandire... sa analizezi. Dadeai un mil acu si restu peste o saptamana... O batranica l-a cumparat si un alt om se gandea... a zis ca e bun, dar ca 30 de mil inseamna 2 pensii juma... si ca fata lui trebuie sa isi ia garsoniera, are nevoie de un imprumut de 10 mii de euro... nu o sa va vina ca credeti ce i-a zis angajatul BECK. cica: poi luati aspiratorul pt casa noua :)))))))

Incerc sa scurtez.
Dupa ne-au prezentat un set de 21 de oale... nu se pierd vitaminele... bla bla... si astea sunt utile. Pretul 100 de mil... Dar pt noi 25 de mil... aici nu s-a bagat nimeni :))))

Inainte de a ne prezenta urmatoarele produse ne intreaba daca stim de gluma... si ne-a pus sa promitem ca nu ne suparam... bunnn... sa vedem ce face :)

Urmeaza perna cu aloe vera. care te ajuta sa dormi mai bine, sa nu mai sforai... etc etc... mama cica, daca e 1 mil o iau. eu ii zic, stai linistita ca mai putin de 10 nu e :)) asa si a fost... perna 10 mil. incerca sa ne imbrobodeasca ... ca vezi doamne are garantie 5 ani... ne intreba unde am vazut noi garantie la perna? poti unde puii mei ai vazut tu nene perna de 10 milioane ?! :))

Next. Pilota din piele de oaie pe o parte si bumbac pe alta... nu mai putin de 20 de mil :)) aici chiar ca m-a bufnit rasu... cica din piele de oi din Elvetia... ca au cea mai buna piele.. ca e frig si rezista.. deci iarna ne tine cald si vara racoare... poti cu 20 de mil ma duc in Elvetia si iau 2 oi si imi fac si pilota :D

Un fier de calcat cu abur. 16 mil... o nimica toata..

Dupa ne pune sa facem pe clovnii si sa ridicam ba mana stanga, ba mana dreapta... si cine ridica mai repede castiga o perna... 5 perne au fost puse la bataie... una a fost castigata de mama... :) ... dupa le mai aduce si o pilota ca sa fie setul complet... pe deasupra le mai da si fierul de calcat ... aaa.. si un carucior... ca sa aibe cum sa transporte cadourile ( 400 de ron cica costa cacatu ala de carucior ) simteam ca e ceva putred... mama era in culmea fericirii... le cheama in fata sa le felicite... le da de baut, sa sarbatoreasca... si ne spune ca are o singura rugaminte la ele... mama zice: sa va facem reclama... la asta ma gandeam si eu... ca te pune sa semnezi ceva... si ca tre sa aduci pe cineva care sa cumpere... dar nu... le mai da o pilota... cica ca sa nu se certe cu sotul pe ea :) si ce le zice... ca trebuie sa cumpere a doua pilota ca sa ia toate produsele acasa... pilota costand 20 de mil.

Va dati seama cat au stat sa se gandeasca la asta... nu aveai cum sa te iei de ei, ca ai promis ca sti de gluma.
Pe chipul mamei vad o imensa dezamagire... vine la mine si imi zice: eu vroiam doar perna pt tati ...

Imediat vin la cele 5 doamne angajatii BECK... sa le convinga... ma uit la mama si ii zic, nici sa nu te gandesti. 20 de mil a fost laptopul... lu tati ii trebuie zeci de milioane pt dentura.. nu o sa dam acu 20 de mil pe 2 pilote, o perna si un fier de calcat.
Ca sa fiu sigura, ma duc si eu cu ea... mama era doar suparata din cauza pernei, nu statea pe ganduri... Angajatul BECK tot zicea ca e o ocazie unica ca pretul lor este de fapt de peste 80 de mil si ca acu e super oferta cu 20 de mil... ma uit ciudat la el, ma bufnea si rasu si avem urmatorul dialog:

eu: nu suntem nebune sa dam 20 de mil... sincer
el: este o ocazie unica etc etc etc etc
eu catre mama: hai sa mergem mama
el catre mama: ma scuzati ca va zic, dar sunt banii dvs, am si eu un baiat si daca mi-ar spune ce sa fac cu banii m-ar deranja
eu: e nu zau? ai da 20 de mil pe astea?
el: pauza... pauza... poi ... poi daca ar merita baiatul da... cu juma de gura...
eu: nu pt baiat... pt dvs, sunt banii dvs... ati da?
el: o da la intors... ca el discuta cu mama
mama: ne gandim 10 min.
il refuzam ... se uita la mine ca la cel mai mare dusman. crede ca daca nu eram eu mama cumpara... si ca a pierdut comisionul din cauza mea... imi pare rau pt el, sincer. dar nu imi plac oamenii care castiga bani de pe urma unor pacaleli... mascarici:)

ni s-a mai propus o excursie in sept - oct la Nisipurile De Aur.. 5 zile la un hotel... nici nu stia care. din cate am invatat eu la facultate... cand ii propui unui client o destinatie ai toate detalile puse la punct. ai poze cu hotelul, cu camerele... in fine, cu bonul de reducere si inca o reducere din partea lui ajungea la 9 mil... doar cazarea, transportul, 3 mic dejun si o cina.

hai sa ne gadim... daca faceai rezervarea din martie, in Grecia, in mai... 10 zile, cu totul inclus era 100 de euro. in iunie doar cu cina si mic dejuns, demi pensiune 200 de euro, tot 10 zile. Poi acu trageti singuri concluzile...
doar un tanar a zis ca merge ...

in final.
minunatul pranz a constat in: un piure, de fapt fulgi de porumb, diluat cu multa apa, era deja transparent... si 3 chiftele :)))))))

La ora 1 plecam catre Ruse.
Ca si cand nu ne-ar fi facut destule... o prezentare de 3 ore?!?!?! de obicei tine 45 de min. asa e normal si etic si corect si ce mai vreti voi... soferul ne zice ca din momentul in care se opreste motorul avem doar 2 ore.
Poi cum domne 2 ore? ne tii 3 la prezentare... intarzii o ora si doar 2 ore? de fapt, nu stiu de ce m-am mai mirat.

A fost o zi plina de nervi...
Asta numesc eu organizare de cacat, oameni de fel...
Imi pare rau daca jignesc pe cineva... dar nu se face asa ceva.
Nu poti sa iti bati joc de un om in halul asta...

Poi daca dadeam 1 mil 200 pe excursia asta cred ca ma tineau minte toata viata :)
Am dat banii astia pe excursia din postul anterior... dar am avut ghid, autocar de lux, manastiri de vizitat... si tot ce ti-ai dori de la o excursie de o zi.

Nu se compara.
Cei de la BECK au vrut reclama.. poftim reclama... nu ati specificat de care vreti. O sa va fac reclama mult timp de acu :)

psss: cei care ati avut rabadare sa cititi ... in 5 minute ati terminat, nu? inchipuiti-va ce am simtit eu 3 ore :))
sa-mi ziceti ce parere aveti... chiar vreau sa stiu. poate sunt eu nebuna :)

212 comments:

1 – 200 of 212   Newer›   Newest»
Anonymous said...

=))))Deci asa ceva nu exista!:)))b
Am citit cu drag post-ul tau, de cum m-am trezit, insa o faza m-a distrat atat de tare incat am fost nevoit sa fug la buda, si anume : "vine la mine si imi zice: eu vroiam doar perna pt tati ..."! A sunat ecva de genu un copil mic, care rvea si eu o inghetzata.
Andreea, bravo!
Un articol chiar genial.
P.S. Nu, nu esti nebuna atata timp cat vocile din capul tau iti spun ca nu esti! :))

Unknown said...

Multumesc Andreea! Am gasit si eu in cutia postala o invitatie similara si stateam pe ganduri.
Pentru ca mi s-a parut suspect din cale-afara! Nu au trecut pe invitatie un site, un numar de telefon - doar o casuta postala - asta e teapa de cand lumea... Dar m-as fi bagat numai pentru bonul valoric de 100 de euro. As fi vrut sa intreb daca se poate folosi bonul intr-un hypermarket din Ruse sau in alte locatii de acolo, nu la alta excursie de rahat de-a lor!
"Posibilitatea unui prans gustos" mi-a fost clar ca ramane doar o posibilitate.
Deci, multumesc inca o data ca ne-ai impartasit experienta ta! Paste fericit!

andreea said...

@ dodo

ma bucur ca ti-a placut :)
cat despre mama si mie mi-a s-a parut ca seamana cu un copil la faza aia ... e urat sa te joci asa cu cineva... mama e un copil, mai mare :D

sarumana inca o data
:)))) nu prea aud voci, cred ca am surzit :D
te pup


@ daniel

mi-ai dat o veste buna. daca am putut salva un om de la o astfel de excursie plictisitoare, ma declar multumita.
Da, ai dreptate.
Nu o sa-ti vina sa crezi, dar si capitalul social era de 200 ron :)

si noi, in prima faza ne gandeam ca bonu putem sa-l cheltuim undeva intr-un magazin ales de ei...

am vazut si pliantele celelalte. cele pt 1 mai... si am vazut ca acu o sa dea cadou mixer sau lenjerie de pat... sper sa nu se lase pacaliti oamenii. cadoul o sa le fie dat... dar dupa ore intregi de vorbarie.
la noi ne zicea sigur ca ne da pranz... probabil n-au buget si pt pranz si pt cadou :))))

ps: nu ai pt ce. asta a fost si scopul acestui articol. daca eu am pierdut o zi, nu vreau sa mai piarda si altii... si mai ales ziua de 1 mai...

Paste Fericit!!!

aventoro said...

dragutz...

SARILLA said...

Pai ca "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" stiai...Pana la ce nivel pot ajunge unii..e mereu surprinzator.

andreea said...

ma asteptam sa fie ceva in neregula... dar la toate asta impreuna chiar ca nu ma asteptam ...

motanica said...

am fostsi eu si m-am pacalit. ce pot sa zic,jumatate de miercuri pierduta aiurea....si 2 ore cat am stat la bulgari...foarte dragute,dar mult prea scurte. o sa reeditez si eu excursia cu prietenul meu si alti amici candva dupa Paste.

Unknown said...

Sarbatori Fericite, împreună cu Lumina gîndurilor bune, alături de toţi cei dragi!

andreea said...

@ motanica

da... chiar a fost o zi pierduta ... pt alea 2 ore petrecute in Ruse nu s-a meritat sa ascultam 3 ore prostiile lor si nici ora aia de asteptare ...

asta e! pe viitor sa fim mai precauti :)

@flavius
Multumesc la fel!
Paste Fericit!

mire said...

Am luat si noi plasa cu asa zisa excursie la Ruse. Nu se merita!

andreea said...

adevarat ;)

Dumitru said...

Cinste tie. Faptul ca ai avut taria si rabdarea sa-ti impartasesti experienta pe internet mi-a oferit sansa sa ma informez si sa evit tentatia de a da curs unei invitatii similare. Practic datorita tie alti doi potentiali fraieri au fost salvati de la o experienta neplacuta si pierderea unui timp pretios.
Cred ca intamplarea traita de tine ar trebui trimisa si la protectia consumatorului (ANPC) si o sesizare chiar la politie, intrucat miroase a escrocherie.
Multumesc si iti urez numai bine.

andreea said...

dumitru

de multa rabdare am avut nevoie pt a scrie acest post... mi-a luat ceva timp, pt ca e si foarte lung, m-am chinuit sa nu uit nimic, dar nici sa nu ma lungesc (si mai mult)

imi pare bine ca am reusit sa salvez timpul vostru :) pt ca in fond este o zi pierduta... trezit de dimineata, dupa prezentarea si doar pt 2 ore in Ruse, chiar nu se merita...

mai bine va adunati 4, cu o masina si va duceti... iesiti mult mai bine, adica faceti ce vrei... tot cu 20 ron.

nu stiu daca se poate numi escrocherie si in termeni legali... nu ne-au fortat sa mergem...doar ca totul la ei avea dublu inteles.

postul este citit de multi, vad pe trafic ca multi ajung la mine. asta e satisfactia. nu am pierdut timpu degeaba.

cu multa placere.
si tie iti doresc la fel! :)

She said...

Andreea, eu m-am oprit la flyer, insa te felicit ca dupa ce te-ai aventurat sa iei oferta celor de la Beck ai impartasit oamenilor despre asta.

Pentru cei care spun ca pot fi reclamati, va contrazic: exprimarea este atata de ambiguua in oferta incat ei nu au pacalit pe nimeni de fapt. Tocmai asta am specificat si eu in analiza flyerului de aici: http://www.mywebside.ro/2009/04/15/criza-naste-monstri/

andreea said...

she

asta am zis si eu. nu ai cum sa ii reclami, pt ca nu au mintit. numai ca toate la ei au dublu sens...

am citit si postul tau :)

Unknown said...

am fost si yo sambata la treaba asta...ce pot sa zic, un mare cacat..da yo macar nu ma mai plang atat de tare ca tine ca la mine n-au intarziat astia si toata prezentarea s-a terminat la 12 si in jur de 13 am ajuns in Ruse. bafta noastra pentru ca am putut sa stam pana la 17 in ruse. astia in schimb ar merita o mare tzeapa gen buletin fals contract pe toate treburile si ramai cu produsu si platesti 3 lulele nu? :D
asa k cine are curaj poate incerca :)

Cornel said...

Pe 18 mai fac excursie la Brasov Bran, azi am primit si eu un flyer de la aceiasi escroci.

Adrian Sîmbotin said...

Andreea, multumesc pentru faptul ca ne-ai prevenit...
Am primit ieri pliantul de la Beck pentru excursie pe 12 mai la Ruse, si eram gata-gata sa ma inscriu. Mi-am zis totusi sa caut niste informatii pe net, ca nu mai auzisem de acest Beck, si dragutul de Goooooogle m-a dirijat drept spre blogul tau. M-am lecuit de asa excursie...
Inca odata multumiri si numai cele bune.

alecsa said...

Iti multumesc pentru acest post.
Eram gata sa o inscriu pe mama pentru Brasov-Bran. Am avut impresia ca sunt o agentie de turism, nicidecum o firma de produse electrocasnice. :|

andreea said...

@ Vlad Petre

ai fost ceva mai norocos decat noi :)
e chiar foarte buna ideea ta, nu ma gandisem la asta :) chiar ar merge... ca aspiratorul era bun. 1 mil merita... probabil de aia cer si avans :)) atat o costa el de fapt :))

@ Cornel P. - da, stiu. am observat ca fac excursii saptamanal...

@ Adrian - Cu placere. De asta am si scris postul asta. Daca aveam si eu de unde sa citesc ce se va intampla in ziua respectiva, eram tare :)) si eu am cautat pe net... si nu era nimic nimic despre ei.
Cu multa placere.
Si tie la fel :)

@ Beatrice - Nu ai pt ce. Ma bucur ca sunt atatea persoane care au citit postul meu si au aflat despre ce este vorba. ce este acest Beck si cu ce se ocupa.

si eu credeam ca e o agentie. se pare ca are mai multe functii... e 2 in 1 :))

anutza said...

Imi pare atat de bine k am gasit postul tau.Ieri am primit prin posta acest pliant si prietenul meu a incercat sa ma convinga sa merg. Mi s-a parut ceva putred si m-am hotarat sa caut pe net.Nu pot sa zic decat ca m-ai salvat.Oricum cred ca te ai purtat foarte dragut cu ei, eu ii strangeam de gat.Imi pare rau pentru mama ta ca nu a primit perna :) ps scrii foarte tare

andreea said...

anutza

ai facut bine ca ai cautat... :)
si eu cred ca m-am purtat frumos, dar ... pe moment eram ft surprinsa de ei, de felul lor de a actiona.

multumesc mult!

mary said...

buna andreea!zilele astea a venit si tata cu un flyer pe care l-a gasit in cutia postala...de fapt erau in toate cutiile postale din bloc...aceeasi firma...BECK...initial am crezut si eu ca este o agentie de turism...sau ceva de genul asta...oricum eram cam sceptica in privinta informatiilor din pliant...acum va fi o excursie cica pe 2 iunie 2009...in jur de ora 7 dimineata sa vina sa ne ia din zona la noi adica in sectorul 4(BERCENI mai exact...) si ora de intoarcere tot asa in jur de 21...cu vizitarea castelului Bran si al orasului Brasov...tot asa cu bon valoric,pranz gratuit..etc...binecunoscutele tepe pe care le-ai prezentat si tu in post-ul tau...nu stiu ce sa mai inventeze sa fraiereasca lumea...ceva nu-mi suna bine...si cum am spus ca sunt mai pesimista din fire...am dat frumusel search pe google...si am gasit ce cautam...m-am lamurit complet...daca mai aveam acolo 1% dubii...primul lucru ca sa nu credeti...casuta postala...teapa de cand lumea,fara site oficial in zilele noastre e dubios...orice firma are informatii despre domeniul de activitate postate pe net...mai ales ca in pliant nu se specifica cu ce se ocupa firma...asta mi s-a parut cel mai ciudat...si un nr de tel intr-adevar era dat dar...nu raspunde nimeni la el...asa ca...aviz amatorilor! ma bucur ca cineva ca tine si-a facut timp sa ne posteze experienta neplacuta traita...ca sa invete si altii sa nu se lase pacaliti...ce nu ma bucura e prin ce ai trecut...dar tot raul spre bine...din toate invatam cate ceva...aveti multa grija! multumim mult andreea! :)

andreea said...

@ mary

si mie mi s-a parut foarte dubios totul, inca de la inceput. stiam ca ceva va fi in neregula... dar am zis sa merg ca vroiam sa vada si mama Ruse.

sunt foarte smecheri. mie nu imi vine sa cred ca exista astfel de oameni.

la capital social au 200 ron ... deci :))
ei zic ca sunt raspanditi prin toata lumea... dar nu au site. si site are orice firma care se respecta. sa stie clientul ce sa caute.

toti cei care au ajuns la mine pe blog a fost pt ca au cautat pe net ceva despre ei.
si eu am cautat la randul meu si nu am gasit...

ma bucur ca sunt de folos.
de fiecare data cand primesc com aici ma bucur ca am putut face ceva :)

am invatat multe. nu regret nimic.
ai grija de tine! :)

Theophilos said...

Excelent! Eu am citit asta DUPA ce cineva apropiat si-a luat teapa! Da, exista si oameni care inghit momeala si sunt si fericiti! Si atata timp cat exista CERERE, va exista si OFERTA.

Exact ca si in cazul tau... Nu s-a rasculat toata lumea dupa primele 5, 10 min de prezentari, nici dupa o ora. Nici cand preturile nesimtite si reducerile fantastice si-au facut aparatia... Asta e, profita de bunul simt al unora si prostia altora.

Mie mi se pare de-a dreptul diabolic un astfel de sistem pus pe furt 100%, o escrocherie GANDITA si PLANUITA, nu un jaf rapid si anonim.

Dar nu ai ce sa le faci grav, pentru ca in afara de faptul ca isi bat joc de TIMPUL tau, ei nu-ti baga mana in buzunar. Cine plateste, o face din convingere.

Sa fii sanatoasa, gandeste-te ca nu ai pierdut timpul acolo ci ai fost intr-o "ancheta jurnalistica".

Dumnezeu cu tine!

andreea said...

@ Theophilos

ai dreptate intr-un fel.
nu iti baga mana in buzunar, dar felul in care te manevreaza e incredibil...

cei in varsta se lasa usor pacaliti.
uite de ex, le povesteam matusilor mele ce am patit. ele vroiau sa mearga la bran... si ce crezi? la sfarsit au zis: aha, cred ca o sa mergem pana la urma, ne plimbam si noi o ora...

VALENTIN ENACHE said...

multam fain, nu stiam cum sa o conving pe mama ca nu-ti ofera nimeni o excursie pe care sa platesti 19 lei la Bran(atat e acum pe ultimul flyer) basca sa participi si la o tombola pentru un Mercedes clasa B:))

Unknown said...

Multumim mult, Andreea.
Au si site: http://www.beckinternational.ro/
dar bineinteles ca nu au preturi la produse si nici alte detalii.

maryhuana said...

multumesc Andreea!!!!
Pe 3 iunie trebuia sa plec si eu la Bran cu niste prieteni.Aseara insa,am gasit iar in cutia postala o invitatie de la Beck.Plecarea pe 4iulie,tot la Bran tot cu ocazia inaugurarii firmei Beck.pai cite mama masii inaugurari fac astia?Asa m-am gandit sa caut cateva informatii despre ei si am dat de povestea ta.
Multumim ca ne-ai impartasit experienta ta si ca nu ti-a fost rusine sa povestesti.Multi(pt ca sigur nu ai fost singura)au patit-o si prefera sa taca crezand ca altii vor rade de ei.Nu e de ras,pt ca tacerea duce la continuarea batjocorii.
Acum de la Russe au trecut la Bran....cica e mai credibil.Cu 19ron in criza asta,e ceva,nu?
Mersi mult si te pupic.

big said...

1. http://www.beckinternational.ro/
deci au site
2. ai mei au luat aspiratorul ala, chiar merita
daca nu iti permiti, sau nu intelegi, nu da cu noroi
e urat, urat rau!
3. in occident asa promotii se fac de peste 20 ani.
romanu si promotia , aaa, scuze, romanca si promotia... esti super jurnalista.. dar mai trebuie sa inveti sa scrii corect.
cand vei ajunge o mare jurnalista, si iti doresc asta din tot sufletul, poate ajungi si prin europa de vest si atunci vei intelege mai bine, cum stau lucrurile.

andreea said...

@ vali enache - nu ai pt ce. da, iti ofera prea multe pt 19 ron :))

@ simona-elisabeta - e facut de curand. da, e ft ciudat ca nu au pus preturile.

@ maryhuana - cu placere!!!
da, pe toate pliantele scriu ca e pret special de inaugurare :))
nu avea de ce sa-mi fie rusine... rusine trebuie sa le fie lor, pt felul in care isi castiga clientii ...

da, acu au schimbat directia. la Ruse trebuiau sa plateasca si taxa de pod :))


@ big -
1. siteul e facut de curand, dupa ce am scris eu posul ;) pe site, nu sunt preturi, de ce nu sunt? de ce nu zice ca perna e 10 mil? e un site doar de umplutura.

2. nu am zis ca aspritatorul nu e bun. doar ca e mult prea scump si felul in care l-au promovat lasa de dorit.

3. promotii ca astea?
nu cred ca in Europa se intampla asa ceva. sa ii pacalaesti ca sa ii duci la o prezentare, care sa mai dureze si atat de mult.

cineva a plecat cu ei la Bran, mi-a zis ca a facut 5 ore ( CINCI ) pana acolo, 4 ore a durat prezentarea si doar o ora i-a lasat sa se plimbe prin Bran.

daca tu crezi ca asa e normal, te las in pace.

spune-mi ceva: ai fost si tu cu parintii tai? daca nu, atunci nu avem de discuta.

nu vreau sa ajung jurnalita. nu am nevoie de urarile tale de bine. spune-mi unde am gresit ca sa nu raman proasta ;)

GTZ* said...

bun SEO ai facut pentru post'ul asta :-) cu excursia de la Ruse am primit si eu flyer, am crezut ca e o agentie de turism, ca oferta de inaugurare bla bla.. nu am fost.
Iar acum am primit din nou cu excursie la Bran.. din nou oferta de inaugurare.. deci.. cam multe inaugurari.. initial am crezut ca sunt ceva sectanti sau mai stiu eu ce!

GTZ* said...

...si inca ceva! cred ca astia de injura grav... "big" cred ca e de-al lor :-)
cu scrisul sunt de acord... sunt greseli de ortografie.

andreea said...

GTZ*

cred ca toti am crezut acelasi lucru, ca este vorba de o agentie de turism :)

nu stiu daca "bgi" e de-al lor, nici nu ma intereseaza, cert e ca si-a facut cont doar ca sa comenteze aici :)

cat despre scris, sincera sa fiu, nu am recitit postul, pt ca era ft tarziu cand l-am scris... o sa corectez :)

Pompilia said...

Am primit si eu prin posta o invitatie de-a lor. Asa cum ai patit tu am primit raspuns in ceteva zile si era stabilit ca se pleaca pe 2 iunie la Brasov si Bran. M-am pregatit cu o seara inainte hotarata sa plec dar de dimineata am avut ghinionul sau mai corect spus, norocul, sa nu am cu ce ajunge la locul stabilit plecarii. Am asteptat in ploaie , in strada mai bine de o ora gandindu-ma ca masina aceea nu putea trece decat prin zona mea daca vroia sa ajunga la Brasov(in mod normal asa ar fi trebuit sa se intample)...dar nu a fost sa fie. Nu regret deloc mai ales dupa ceea ce am citit cele relatate de tine. Din pacate nu am gasit informatiile acestea inainte de a ma hotari sa merg in excursie pt ca altfel nici nu mai puneam problema sa plec. Le-am gasit acum seara cand ar fi trebuit sa ma intorc din excursie si de aceea am scris ca am avut noroc si nu am mai plecat! Traim in Romania printre romani! De ce ne mai miram oare cand ni se intampla lucruri de genul asta si intalnim oameni neserioasi pusi pe futrisaguri si invarteli? Multumesc ca mi-ai confirmat ca asa este!Multumesc lui Dumnezeu ca m-a impiedicat sa plec! Nu e nimic intamplator! Feriti-va de BECK!

Anonymous said...

HE HE HE, asta da excursie, acum au mai taiat-o zic ca este doar pana la Brasov, aceleasi autocare de vis aceeasi masa regeasca si acelasi cupon de 100 euro :P
Tot inainte fratilor,
BUNA TREABA CU BECK INAINTE,te sfatui sa dai pe scrierea in html si sa bagi beck pe acolo..roaga un prieten care stie chestia asta sa te ajute....eu ams a bag in toate scripturile de cautare de pe pagina mea :)) merita o antireclama si chiar agresiva

andreea said...

@ elapbr - ai avut noroc :)

@ Adrian - buna ideea ta, o sa rog pe cineva sa ma ajute :)
Multumesc!

Sfantu` said...

...comic dar si trist in acelasi timp...trist pt ca sunt foarte multi ca si cei de la ``beck``...insa suntem in Romania si nimic nu ma mai mira...

SilviuP said...

Si ai mei au primit asa ceva acasa.. numai ca acum excursia e la Bran, la castelul reginei Maria.. am ridicat din spranceana si am cautat si eu beck astia.. si dupa site miroase putred :))

Ms de articol, i-ai scutit pe ai mei de o zi pierduta :)

andreea said...

@ sfantu - adevarat. nu ar trebui sa ne mire :)

@ silviu psg - ma bucur :)
si siteu e ft dubios... se vede ca e facut doar de dragul de a avea site ;)

Alexandra said...

Mii de multumiri, Andreea!

tocmai citisem de excursia la Brasov si Bran pentru 7 iulie 2009 - cu "vizitarea gratuita a castelului Bran si a orasului Brasov".
Tentant... masa, mai putin - ca tin dieta..., dar un Mercedes nu strica la casa omului.

Tocmai cautam firma pe Internet ca era cam ciudata prezentarea din fluturas si am fost SUPER norocoasa sa dau de povestea ta!

M-am lecuit inainte sa ma molipsesc de PANDEMIA Beck!

Multumesc frumos,

Alexandra

Radu said...

Multumim mult, Andreea!
Ieri am gasit si noi un flyer si ne suradea ideea de a merge la Bran + Brasov... Am crezut (ca toata lumea de altfel) ca e vorba de o firma de turism, deci prezentarea va fi ceva util pentru noi, care am fost cinci ani in Grecia in vacante (de mult asteptam o firma nemteasca de tursim la noi!). In dimineata asta am cautat pe net firma si am gasit postul tau... fara el o imbulinam! Desi la o prezentare de genul asta cred ca iesea cu bataie! Sau radeam de ma dadeau afara! Iar cu pranzul ala le dadeam in cap! Inca o data mii de multumiri!

logaritm said...

lolz! long live google! oricum ... n-aveam de gand sa ma duc da' asa ca idee o fost fain sa citesc postul.
nu scrii rau domnishoara:P

Loredana said...

Imi pare rau ca nu am citit la timp. MAMA DEJA S-A PACALIT CU UN ASPIRATOR. Si te leaga prin cotract ca dai 30% DIN VAL PRODUSULUI, DACA NU IL CUMPARI.
Adica o costa excursia la Bran 10 milioane! Ce sa fac? Cum o pot ajuta? Sa scriu la protectia consumatorului, la ziar? CE FIRMA DE ELECTROCASNICE? Au 4 produse mari si late, iar pe site nu dau nimic despre firma, telefoanele lor nu raspund. Sunt excroci cu acte!

andreea said...

loredana

scrie-mi cat de repede poti un mail la: andreiutzza_4u@yahoo.com

cred ca pot sa te ajut. si nu o sa trebuiasca sa dai niciun ban, o sa pierzi decat avansul.

George1961 said...

Bună,stimată Andreea !Ai perfectă dreptate în legătură cu "firma" BECK;aş dori să mai dau câteva amănunte pentru sceptici: În excursia Bran-Braşov din 13 iunie 2009 prezentarea a durat patru ore şi jumătate;pensionarii ,în special erau îndemnaţi în pauze să ia o tărie sau o bere,probabil pt. a putea fi mai uşor de convins."Masa copioasă" a constat într-un pseudo-şniţel cu o zeamă dubioasă(piure ?...).Excursia la Bran şi Braşov a fost o batjocură contra-cronometru(câte o oră în fiecare loc,pentru că domnul şofer avea a doua zi o cursă externa).Citisem diverse comentarii în prealabil,dar am vrut să mă conving singur;ai avut dreptate,şi tu şi alţi comentatori:numai în România este posibilă o asemenea bătaie de joc !FERIŢI-VĂ DE BECK ! Vă mulţumesc pentru răbdare,mulţumesc Andreei pentru găzduirea acestui comentariu.Vă doresc toate cele bune tuturor !George1961.

Reny said...

bn ai facut k ne-ai impartasit si noua experienta ta pt k eu k fraiera tocmai trebuia sa merg maine intr-o astfel de excursie la bran...ce teapa imi luam..ms

Iana said...

Iti multumesc Andreea pentru tot ce ai scris . Urma sa ma duc si eu cu mama la Brasov si inainte de a trimite raspunsul la ei prin posta mi-am zis sa citesc despre Beck pe net. Am gasit site-ul lor care e sub orice critica deoarece nu contine ce trebuie ca informatii - ca sa serveasca scopurilor lor ascunse- dar am gasit si blog-ul tau , slava Domnului, si acum sunt fericita ca exista oameni buni ca tine care ii ajuta pe ceilalti atunci cand pot. Sper ca exemplul tau va fi urmat de altii si poate, intr-o zi, lumea noastra va fi mai frumoasa si oamenii nu vor mai fi pacaliti de impostori.
Sa ai o vacanta frumoasa si senina!

George1961 said...

Trebuie să-i mulţumim Andreei pentru faptul că ne-a deschis ochii în privinţa "firmei" Beck şi a avut amabilitatea să ne găzduiască opiniile.Stimă şi respect !George1961.

alex said...

Esti supertare! Am ras de am lesinat. Comentariul e genial. Mi-au venit si mie in cutia postala atat fluturasii cu excursia la Ruse, cat si cei cu excursia la Brasov (mai nou). Chiar ma gandeam cat de mare o fi teapa asta. Tocmai am aflat de la tine. Multumesc.:))

mihai said...

Beck Internaţional BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL BECK INTERNATIONAL

Christinne said...

Eu am fost azi la Bran + Brasov cu ei, desi citisem postul tau. Am pus in balanta, era GRATIS de data asta, am zis ca tot e ok, macar ies la aer. Intr-adevar a fost ok, a tinut tot cam 3 ore prezentare + masa de pranz ( care desi destul de slabuta, a fost bunicica ). Nu au facut fazele cu cadourile, au fost chiar de treaba, nici nu au insistat sa cumpere cineva, dar cred ca au dat toate 4 aspiratoarele. La oale tot babele care luasera aspirator se bagau, da nu mai aveau bani :))
A fost destul de amuzant, ne-a lasat apoi o ora la Bran, o ora in Brasov ( la Brasov ne-a intrebat soferul cat vrem, si s-a ajuns la o ora ca erau oamenii obositi :P )

Nu mi-a placut in schimb deloc ca am asteptat o ora jumate autocarul ( cica a gresit soferul locul de intalnire, yeah right )

Per total, cred ca au fost mai de treaba decat in excursia in care ai fost tu. Si chiar s-a meritat.
Apropo, nu ne obliga sa stam la prezentarea produselor, puteai sa stai pe-afara sa astepti, nu era problema.

Flori said...

Buna Andreea! Si eu si sotul meu tocmai ce-am primit ieri scrisoarea de la ei; ne pregateam deja aseara si ne faceam planuri pentru 10 iulie sa plecam la Bran - Brasov, urmand totodata sa ne luam cate o zi de concediu. Desi auzisem de la mama ca una dintre colegele ei a patit-o cu ei in Bulgaria; dar eu m-am gandit ca fiind la noi, la Bran, nu are ce sa ni se intample rau. Iti multumesc pentru cele relatate; m-ai facut si pe mine si pe sotul meu sa deschidem ochii si sa suflam si in "iaurt" de acum in colo. Multumesc mult!

marian B said...

s-au distribuit si prin tg mures fluturasii BECK cu excursia la Bran GRATIS pe 29 iulie. Cautand pe net si citind toate comentariile mi s-a dus cheful de excursie de 1 ora.....
Bravo Andreea pt blog,

Catalina.O said...

Buna,am fost sie acum 3 zile intr-o excursie de genul asta tot cu firma BECK, au promis ca plecam la 6.15 si asa a fost,cat despre prezentarea de produse ei le prezinta nu ne baga si mana in buzunar,(am achizitionat un aspirator ptr masina la 185E si sunt ffoarte multumita de el)si masa de pranz am avt pilaf cu tocanita de ficatei, am vizitat castelu Bran si centrul istoric al Brasovului,la doar 19 ron ce poate sa ne ofere si un "barbat".Eu am fost multumita dar romani nostri se asteapta sa-si umple bardihanu cu macare si cat mai multa pomana,cat despre prezentare tre sa avem si noi rabdare 3ore ca doar de-aia nea chemat acolo nu doar sa ne plimbam.Eu zic ca a fost frumos la bani astea!

gongoritza said...

bine ca ati pus oamenii in tema daca nu va citeam riscam sa patesc ca voi inseamna ca sunt niste ratati daca incearca sa pacaleasca oamenii in halu asta.Ar trebui reclamati la opc.

Crisia said...

BRAVO!! Si multumesc! Mi-ai confirmat ce stiam deja: TZEAPA!
Niciodata nu primesti nimic pe gratis sau la oferte incredibile. Intotdeauna e ceva la mijloc. Fluturasul a ajuns direct la cos, dinainte sa citesc, dar chiar as fi vrut sa stiu ce se petrece de fapt.
@Catalina O: si marmota invelea vesela ciocolata in staniol, nespa?

George1961 said...

Stimată Catalina O.,ne spui şi nouă din ce ţară eşti ? Presupun că nu eşti româncă,după scris...

zetaru said...

dak aveti intrebari despre beck international zetaru_cardilac@yahoo.com ...si o sa aflati tot ce vreti

Spyke said...

Cunosc batranica care a cumparat aspiratoru, e o ruda de a mea si chiar am fost curios daca porecaria aia face 30 de mil, se pare ca nu, oricum se vede ca esti desteapta ca nu te-ai lasat pacalita, ai dreptate e o capcana pentru pensionari... nimic mai mult.
PS. Sa fi vazut ce mandra era de achizitie ruda mea :)) ba chiar zicea ca ar fi dat 85 pe el =))

Nimeni Altu' said...

:)) Ha ha ha! Cata teapa,frate! Acum au ajuns si in Ploiesti si tata ma trimitea si pe mine.Excursia cica e gratis.Am si eu 2 intrebari:
1. Mertanele s-au dat? =))
2. Ce rude aveti voi,fratilor,daca ar fi in stare sa dea de la 10 la 85 de milioane pe niste porcarii? Si nu ma refer la IQ,ci la venit.

A.M.S said...

Am primit si eu un pliant pentru o excursie la Bran, castelul lui Dracula.(pret 0 RON) La prima vedere am crezut ca si tine ca este vorba despre o agentie de turism. Aveam de gand sa merg, nu aveam mai nimic de pierdut si, sincer, ma gandeam ca poate ma ajuta si pe mine D-zeu sa castig o masina, ca imi doresc de prea multa vreme. Iti multumesc pentru postare... Ai facut o treaba excelenta. Daca ma duceam acolo si ma luau cu vrajeala ca trebuie sa le cumpar aspiratorul si oalele imi bagam p... in gura lor de fata cu toata lumea! De 10 milioane imi fac operatie sa nu mai sforai, si imi da si garantie la ea!
Multumesc inca o data!

aniod said...

am si eu o rugaminte andreea ce sa fac ca am luat un aspirator cica in prima faza sa fac reclama cu el si am semnat un contract care de fapt imi cere sa platesc 3000 ron nu lam citit inainte am dat 100 ron avans nu stiu ce sa fac?

jackfive said...

mersi..!!! Andrea
diminieata la de la ora 6,10 ne era programata "excursia" spre castelul Bran...:))))nici nu mai vreau sa aud despre BECK.....bruhhaaa

aniod said...

Sa va reamintesc cei care fac contract cu firma beck nu e neaparat sa ramai cu aparatul conform legi pe care am gasit de curand ai dreptul de denuntare unilaterala in termen de 7 zile,dacă comerciantul a omis să informeze consumatorul despre dreptul de denunţare sau dacă informaţia a fost incompletă ori greşită, astfel încât nu ar permite exercitarea unui asemenea drept, termenul prevăzut se prelungeşte cu 60 de zile lucrătoare si inca ceva pe care nu la-m vazut pe contractul de la Beck Contractul trebuie să stipuleze, cu caractere mari şi în imediata vecinătate a locului rezervat pentru semnătura consumatorului, clauza expresă despre dreptul de denunţare unilaterală a contractului, în termenele şi în condiţiile prevăzute în prezenta ordonanţă, precum şi numele şi adresa comerciantului faţă de care consumatorul poate să îşi exercite acest drept deci cei care sunt in asemenea situatie se poate rezolva in acest mod.

Edith said...

Ce bine ca am gasit postul asta!
Desi mi se parea cusut cu ata alba chiar dupa ce am sunat la ei sa ma conving (si mi-au zis ca sunt o firma de turism care vrea sa se faca cunoscuta pe piata) ar fi trebuit sa plec la Bran pe 4 sept.
Acum ma felicit ca m-am gandit sa dau o cautare pe google.
Thanks for sharing! :)

robert_13 said...

servus!
andreea arati si esti super..!
a venit mama cu un pliant- locuim in acelasi bloc - (excursie gratis la bran) sa ma intrebe daca e teapa sau nu.a sunat la nr.de pe acel pliant si i s-a spus ca e totul gratis,nu e obligata sa cumpere sau sa plateasca ceva.
i-am zis ca la prima vedere asa pare, dar sa caut pe net.m-am lamurit, banuiam ca li se vor prezenta niste produse supraevaluate pt.a-i imbrobodi sa le cumpere.m-as duce si eu daca as avea timp, sa le fac viata amara agentilor de vanzari,da` nu stiu daca am timp..chestia e ca, daca esti pus in tema, poti profita de o (semi)excursie moca (cazul mamei , care e pensionara), fara sa cumperi nimic.
castelul bran nu stiu daca l-a vazut, brasovul il stie,ca suntem aproape(ploiesti), da merita sa le tragi teapa, sa ramana si ei cu buza umflata..(desi sunt sigur ca se va gasi cineva sa cumpere o tampenie d-aia la pret astronomic..)
in rest, numai de bine.
atat tie, cat si celorlalti.
o seara buna

kari said...

As fi foarte recunoscator daca cineva ma poate ajuta cu un contract de la beck international,daca ar pute cineva sa-mi trimita in format electronic pe mail

Damned said...

e belea mare chestia asta si trebe sa fi prea "naiv" sa te bagi la o combinatie din asta...3 ore sa imi prezinte niste absurditati si cel putin o ora de asteptat dupa cine stie ce duba?no thanks,si vad ca deja are reclama "buna" firma asta,tare sunt curios sa vad ce fel de persoane se angajeaza la o firma ca asta,dam 2000 RON si primim alta gratis :))

MAUSINI said...

am trecut si eu prin aceeasi experientza ca si u .....pe data de 3 sept 2009 dar singura diferenta a fost faptul k nu au cerut nici un ban...deci excursia gratis. aceeasi intarziere de 1 ora aceeasi prezentare de cacao....cu reducerile exorbitante ca sa t atraga sa cumperi :| ....pranzul acela bogat =)) (10 boabe de orez fiert si un shnitzel d pui) si apoi 2 ore d plimbare prin brasov .
oricum frumoasa poveste chiar nu ma gandeam ca o sa gasesc asta pe net. si uite cum au zis si cei de la BECK "fara sa vrei le faci reclama" asa si e.
pa pa

MAUSINI said...

robert_13 sa sti k eu am fost in excursia aceea la bran( mai mult pt plimbare) tot din ploiesti sunt si in acea zi au fost 6 autocare pline cu potentiali clienti din mai multe parti ale prahovei si nimeni nu a cumparat nici macar o oala :| asa k si au luato in mana . iar pt o excursie dasta gratis ei platesc in jur de 500 1 mil d persoana deci fa si u socoteala cat au pierdut. nu ca nu ar merita.
e bn de tinut minte .nu cumparati niciodata de la beck >:)
vam pupat pa pa :D

Unknown said...

tocmai am primit si eu un pliant din acesta prin posta;
mama:"suuperr, ma plimb si eu, imi fac de cap!"
eu: "yeeey, s-o crezi tu, lasa'ma 5 minute pe net si te trezesc la realitate" (deja citisem pliantul si mi se parea ciudat)
stau un minut, doua si dau de pagina ta; perfect, totul explicat cu lux de amanunt; acum ma gandesc sa nu o torturez pe mama si nu o s-o trimit, probabil o sa merg eu, ca nu ma bag niciodata la chestii din astea gen tele-shopping, deci nu o sa bag in seama prezentarea, poate muzica din casti :)), in rest, imi ajung cateva ore sa revad statiunea Bran si probabil sa iau o masa sanatoasa altundeva decat la cantina sau unde ne-o duce.
pun punct, ca m-am lungit si eu la discutie :)
felicitari pentru post, andreea
ps: pe 17 octombrie va povestesc cum va fi fost, daca voi merge

Ana said...

Din pacate nu am citit la timp postul tau, si ce rau imi pare, pentru ca as fi fost pusa in tema. Am fost ieri cu parintii in acea minunata excursie, despre care credeam si eu ca toata lumea ca este o actiune de promovare a unei firme de turism. E trist ceea ce am vazut acolo, oameni in varsta pacaliti si manipulati la modul cel mai josnic, le spalau efectiv creierele; asa s-a intamplat si cu mama care a semnat, incantata de aburelile lor, un contract pt acel aspirator care face de toate + o oala cu capac in forma de clopot in care cica se poate gati orice. Regret enorm ca am mers, a fost aceeasi bataie de joc cu autocarul, mancarea si plimbarea pe care au descris-o si ceilalti, nu vreau sa ma mai lungesc mult....recunosc ca m-a incantat si pe mine aspiratorul pentru cate lucruri au spus ei ca face. Toata lumea spune sa-l dau inapoi cat mai pot. Sper sa fie posibil. OAMENI BUNI, NU VA LASATI INSELATI!!!Care mai nimeriti acest site, avertizati-va parintii si bunicii, si chiar si pe voi insiva, sa se repete cat mai putine greseli din acestea!!

Andrei Filip said...

Buna Andreea! Am primit si eu azi o astfel de invitatie...si primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost sa caut pe google ceva informatii despre Beck astia.Printre primele rezultate era articolul tau.Oricum nu as fi mers in aceasta excursie, dar poate ca altora le-ai fost de folos. Felicitari!

ALy said...

Respect pentru entry`ul tau ;)
si eu am primit acum primu flyer pentru Bran - pretul excursiei gratis... la fel am cautat pe pliant un site ceva si nu am gasit. Mai repede ti-am gasit blogul decat site-ul lor,care e in constructii si arata jalnic :))
Pe pliant zice " participare la un show de informare asupra noutatilor din lume si al unor oferte de vacanta" nici decum despre produsele alea... oricum ma bucur ca am citit ce-ai scris si am citit si comentarii de la altii care au fost. Mersi!O zi faina ;)

Unknown said...

Buna seara, Andreea,

Imi pare sincer rau pentru ca a trebuit sa treci prin asa ceva. E bine ca ti-ai pastrat totusi simtul umorului:)
Oricum, multumim mult pentru aceste detalii. Asta seara, mama mea m-a anuntat fericita ca pleaca intr-o excursie gratuita la Bran: impreuna cu tata si chiar cu unchiul meu, norocos si el al acestei "extrageri" fantastice. (extrageriile se efectueaza acum in judetul Dambovita) Dintr-un bun inceput mi-a parut dubios; ce necunoscut iti ofera ceva, in mod gratuit, in ziua de astazi? Apoi mi-a citit incantata invitatia personalizata, si la auzul ca au si un pranz gratis m-am gandit ca, fiind campanie electorala, e posibil sa mai fi lucrat la strategie si sa dea micii si berea si prin alte locatii, nu doar pe stadioanele locale, ca tot au luat banii de la FMI. Asadar, am rugat-o sa-mi spuna ce partid organizeaza :) Si mi-a dat numele acesta. Acum, i-am citit mamei si s-a lecuit de excursii gratuite... Sper ca oamenii sa afle la timp despre aceasta BECK INTERNATIONAL!!!! Ma gandesc ca-i poti ajuta si mai mult livrandu-le continutul pentru sectiunea site-ului dedicata excursiilor, aflata in (pururea) constructie:)
toate cele bune,
A.

Lavinia Iancu said...

pff...adineauri mi-a venit si mie aksa 2 pliante de genu`...cu un "circuit de 8 zile in Turcia GRATIS" ... :)) mi s-a parut prea dubioasa treaba la 15 ron ... plus Degustare de mancare si vinuri cu muzik live si dans GRATIS :)) ... asa ca am cautat pe google si'am dat de multe persoane ca si tine care m-au convins ca nu se merita sa incerci makr :D Multumesc ca ai scris despre "OFERTA UNICA" a celor de la BECK :))

caro said...

buna,

am citit cu sufletul la gura blogul tau si nu imi vine sa cred cat de inuman au putut sa se comporte acei oameni cu voi, iti multumesc ca ai povestit intamplarea ta.

caro said...

buna,

am citit cu sufletul la gura blogul tau si nu imi vine sa cred cat de inuman au putut sa se comporte acei oameni cu voi, iti multumesc ca ai povestit intamplarea ta.

geypecol said...

draga andreea
felicitari pentru spiritul civic!!! mesajul tau a fost clar si de mare folos! pe frigul si pe ploaia asta...o astfel de "excursie" imi lipsea! mii de multumiri!!

Gabriela-Eurobonita said...

Draga Andreea esti pe FAZA,cum se spune,, la noi in Bacau au aparut acum invitatiile pt.data de 3 nov.2009 la Bran-Brasov ,ZERO LEI, mi a daruit una invitatie un coleg din biroul EUROCREDIT , ma gandeam ca merita reuniunea la nivel de tara ...se apropie de 8 nov,2009 cand imi aniversez ziua onomastica si ne mai facem si relatii in zona Brasovului...mergand dar acelasi gand ISTET mi a venit in minte,, Ia sa vad pe site.. despre BECK..firma de turism ,Inaugurare.... fiica mea a terminat la Turism engleza-germana...a fost olimpica ,,si uite ce impresii dezolante..am descoperit cu ajutorul tau care ai dat tonul ...si ai divulgat ..prostia ..romaneasca.care se petrece linistitor sub nasul nostru..In Bacau cu 2 luni in urma a mai venit o firma cu vase de gatit.[3000 ron ] si fotoliu pt masaj si creme pt guta si reumatism[20 euro] ; de asemenea au dat o masa copioasa la un restaurant italian la noi in oras,nou infiintat,si 5 plicuri cu cite 1000 ron -bonus pt cei care achizitionau in seara aceea ,cash, ori mai puteai cumpara in rate -6 pe baza contractuala.. si,in plus pt toti doritorii ,vorba ta =pe batrani ii ametea, GRATUIT -consult..2 persoane..faceau test glicemie, luau tensiunea si..iata o ISTORIE "de succes"...cei care cumparau cash in seara aceea erau dusi acasa cu masina lor, au fost 4 cumparatori,,aveau BONUS o plita ceramica,,e drept foarte faina,,1000 ron,,mi a placut dar nu am cumparat pt ca eu iubesc si cunosc/detin produse ZEPTER ..si mai aveam ceva info..de la ei. Cu drag tuturor.. Gabriela .Bacau email lady40gnld@yahoo.com p.s. Daca nu aveti bani . veniti la noi, acordam creditul EUROBONITA-unic in Romania,fara concurenta din partea Bancilor, prin garantarea creditului cu o asigurare de viata platita lunar ,,,12 luni si in luna 13 luati credit 10.000 ron-minim si 100.000 ron .maxim.. Sanatate tuturor..si ochii mari la pacaleli./e specific la romani..0744 647420

Don Lucifer said...

Ceea ce folosesc ei in acea prezentare de produse (care sunt si obiectivul acestei excursii minune) se numeste inginerie sociala (pt cautari: social engineering) adica metode de a suci efectiv mintea oamenilor. Mi s-a explicat si mie la un curs de comunicare si negociere despre aceasta firma. foarte putine persoane care nu sunt pregatite in acest domeniu cad in plasa acestei companii. gandeste-te numai la starile emotionale prin care au trecut majoritatea oamenilor din acea sala.
Partea cu castigul acelei perne a fost foarte bine pus la punct, si cam tot de altfel, facandu-te sa crezi ca ai castigat ceva cu adevarat iti cam distrag atentia de la pretul pe care trebuie sa il platesti de fapt.

Unknown said...

Foarte bun AVERTISMENTUL dat de Andreea! Chiar azi am gasit la c.p. un flyer cu "oferta" de excursie la Crama Seciu (15 RON/pers), "masa" gustoasa, degustari de vinuri etc si "cireasa de pe tort": 8 zile in Turcia, in anul 2010, la hotel de 4*, cu demipensiune! Am intrat pe "goagala", cum spune un clasic in viata, descoperind "istoria" acestei "firme beck int.srl" !
Multumesc, de fapt, cine poate spera in astfel de chilipiruri, ori n-a trait in Romania ori,a trait degeaba !Thanks a lot !!!

pariuri-sportive said...

a primit si un prieten acum cu o manastire si nus c "circuit d 8 zile in turcia" de-al naibi ma duc cu el sa-i facem d rahat la prezentare :))) oricum cre k n da afara din autocar in mers

Alina said...

Draga doamna Gabriela,
referitor la comentariul dumneavoastra in legatura cu experientele pe care le-ati avut, si aici nu ma refer la firma Beck,ma refer la acea"firma"care a trecut prin Bacau pentru a suci mintile pensionarilor,masurandu-le glicemia si tensiunea arteriala.............si care apropo'se numeste SC MADA CORPORATION SRL si sunt mandra sa fac parte din echipa lor, deoarece ei intradevar fac ceva pentru sanatatea populatiei,iar daca erati curioasa sa aflati mai multe despre aceasta firma va duceati pe site-ul acesteia:www.madacorporation.com!
Ca este o mare teapa cu aceasta firma Beck care a aparut ca o ciuperca dupa ploaie,sunt total de acord,nu pentru ca as da crezare celor citite pe google,ci pentru ca eu insumi am luat parte la aceeasi,de acum faimoasa excursie, la castelul Bran.Bataie de joc la cel mai inalt grad:neavand succes in a convinge lumea sa cumpere,spre final prezentatorul ne-a oferit o ADEVARATA"PILDA"....
"tatal meu avea 4 drujbe,iar cand mama i-a spus ca are nevoie de un aspirator pentru casa,tata i-a spus ca nu avem bani.Si in acea zi i-am spus tatalui meu ca este un porc!!!!!".Iar acestea sunt cuvintele prezentatorului fara nici o interventie.........si este doar un exemplu in plus,pentru a intari ceea ce Andreea a vrut sa tramsmita prin "Beck.Prima......."
Bun,de aici si pana a baga in aceeasi oala toate firmele care isi promoveaza produsele prin intermediul prezentarilor si nu prin intermediul televiziunii e o diferenta ca de la cer la pamant;si am sa-mi argumentez afirmatia pentru a nu se critica ulterior:normal doar e angajata lor,ce sa spuna si ea,trebuie sa le i-a partea!
Noi nu sucim mintile oamenilor:v-am invitat sa luati parte la prezentare,unde vi s-a spus ca o sa vi se masoare glicemia si tensiunea arteriala,ceea ce de altfel s-a si intamplat,vi s-au prezentat produse care va pot ajuta sa tineti sub control aceste functii vitale si vegetative(si daca nu v-ar fi interesat,a-ti fi plecat,doar nu v-a tinut nimeni cu forta si nici nu era in alt oras sa nu va puteti intoarce singura),iar cand am incheiat prezentarea,PENTRU TIMPUL SACRIFICAT:1.30 minute,a-ti primit o cina din partea firmei,care probabil nu v-a multumit deoarece era piept de pui cu cartofi natur si salata de varza,care desi este sanatoasa,nu este masa plina cu sarmale si carnati la care v-ati fi asteptat!
Stiti sa va faceti imediat reclama pentru rahatul de sistem de credite pe care le acordati si cu care mi-ati impuiat si mie capul la prezentare,dar nu tineti cont ca mass media(presa) este astazi totusi a patra putere in stat,parerea celor din jur este importanta,facand afirmatii de 2 lei(vechi,nu noi):erau incantati daca se achizitiona cash,se oferea transport la domiciliu,CARIERA de succes.......ce inseamna asta doamna?!Cand a-ti plecat de la prezentare nu stiati unde sa ne mai pupati pentru ce am facut in acea ora si jumatate,dar pentru ca nu v-am luat cartea de vizita sa va fac reclama,totul s-a redus la O ALTA FIRMA CARE INCEARCA SA JECMANEASCA OAMENII?!Sa va fie rusine in primul rand pentru ipocrizia de care a-ti dat dovada,minciunile pe care le-ati spus si materialismul de care a-ti dat dovada.
Am luat-o ca pe un afront personal,deoarece eu am tradus prezentarea din acea seara si stiu ce am vorbit,iar daca firma s-ar asemana catusi de putin cu cea cu care a fost comparata(Beck),eu nu a-si exista in aceasta firma.Eu nu-mi bat joc de oameni,pentru ca ce mie nu-mi place altuia nu-i fac.
P.S.Probabil majoritatea nici nu a-ti acordat atentie acestor randuri ale doamnei Gabriela referitoare la aceasta "alta firma excroaca",dar daca citind a-ti gandit in acelasi timp:"se prea poate",atunci va rog din suflet sa va uitati macar pe site-ul firmei(nu am citit nici un comentariu din partea clientilor nostri care sa exprime nemultumire,DIMPOTRIVA).
Va multumesc!

Andreea si Mircea said...

Am primit si eu un astfel de fluturas, astazi, prin posta.Scrie aici ca plecarea este pe 9 decembrie undeva pe Valea Calugareasca la ...degustare de vinuri.Excursia e in valoare de 15 lei.Mancarea la fata locului cik e moca.
Undeva f mic scrie ,,Daca autocarul este plin nu va mai puteti urca la bord,,.Adica , prin absurd daca merg..si acolo e puhoi de lume, intra cine poate in autocar, sa plece?
A.. inca ceva, scrie aici ca daca merg in aceasta excursie la degustare de vinuri voi primi o excursie MOCA in Turcia, 8 zile, hotel 4 stele in anul 2010.
Mi se pare penibil spre jenibil, mai ales dupa ce am citit si mai sus...

Unknown said...

studioart :)
acum o ora am gasit si eu un pliant la fel ca al tau! Si ii zic prietenului:"iubire mergem in Turcia 8 zile gratuit!"

Eu consider ca BECK International deja au intrecut orice limita a bunului simt! Cat de cretin sa fii sa crezi ca cineva iti poate oferii tie si intregului bloc un sejur de 8 zile cu demipensiune in Turcia! Ei de fapt asta cauta; oameni cat mai cretini sa-i prosteasca cat mai usor!

Unknown said...

acelasi pliant l'am primit si eu si instant am google.uit dupa firma asta ajungand pe blog aici. Pe noi cei care citim netul nu ne pacalesc dar batranica de la parter care doar deschide televizorul la stiri?

Unknown said...

Andreea, poate se autosesizeaza si OPC-ul, excelent blog ! Am primit si eu un pliant cu o oferta tentanta, degustare de vinuri, masa, bla,bla,bla si o excursie gratis in Turcia. Noroc ca , la fel ca si altii, cautand pe net informatii despre Beck, am dat de blogul tau. Oricum, miroase a tzeapa.

Unknown said...

ce-mi plac romanii! noroc ca exista altii care sa gandeasca pentru voi si sa va spuna ce sa faceti, pentru ca altfel, ar fi o adevarata incurcatura. mama maghiara, sunt din arad si am fost la multe prezentari/tepe de tipul acesta in ungaria. mi-am luat unele lucruri de calitate de acolo, de la reprezentanta beck de acolo un singur lucru, in schimb, am o multime de alte lucruri, casnice si electro-casnice de la alte firme care isi fac promotie in felul asta- frigiderul, mobila de bucatarie etc). dar asa sunt eu, mai fraiera pentru ca prefer sa dau o data o suma mai mare de bani pe un produs pe care sa-l folosesc toata sau aproape toata viata si care sa imi fie si pe plac, nu doar 'ok, merge'
decat sa ma multumesc cu ceva ieftin si sa il folosesc 2 luni. nu ma intelege gresit, exista si tepari, dar pentru nimic in lume, nu as lua de bun ceva ce-mi spune un strain cata vreme am minte sa ma conving si sa gandesc singura. astept sa vina firma beck si la mine in zona si sa fiu a naibii daca nu o sa merg. daca imi place ceva fac un CAR, daca nu, o sa fiu recunoscatoare ca oamenii aia fac un efort pentru mine( tinand seama ca ei sunt nemti dar soferii autobuzelor sunt romani, la restaurant,la fel de-ai nostri,stiu ca nu trebuie sa am prea mari pretentii) si o sa am destul bun simt sa nu arunc cu noroi in omul care mi-a dat un pranz pe care eu pot sa-l accept sau sa-mi comand altceva, daca am nasul prera subtire si care ma duce intr-o excursie pe care eu nu m-as indura sa o fac altfel.
aa, era sa uit: cand organizezi ceva de asemenea anvergura, exista posibilitatea sa nu iese intotdeaiuna exact ca la carte. si daca eu merg, cu siguranta merg pentru ca vreau sa-i cunosc, nu doar sa mananc moca.
well, am spus ce aveam de spus pentru ca am cautat pe net pentru urmatoarea promotie beck maghiara si am gasit cu ceva timp in urma blogul acesta. e frumos realizat, andreea, si ai admiratia mea pentru ca doresti sa-ti impartasesti impresiile cu semenii tai. totusi, m-am simtit obligata sa imi spun si punctul meu de vedere. aaa, in ungaria sunt niste sali mari si nu stiu daca vreodata am prins mai putin de 80-90 de invitati. si unii dintre oamenii aia erau acolo si pentru a 10 oara.
eu cu siguranta o sa-mi iau setul de oale. am avut ocazia sa-l vad dar nu erau decat 10 seturi si nu am mai apucat. acum astept sa aruncati cu bolovani. stiti ce ? eu le stiu pe ale mele, cum si voi le stiti pe ale voastre, ma trezesc la 5 dimineata sa merg la job si imi permit sa spun ca pentru mine probabil banul are mai mare valoare din moment ce investitiile mele au fost si sunt intotdeauna in chestii care sa aiba valoare. va las celor care spuneti ca e teapa placerea de a vizita piata de chinezi. luati de acolo, e ieftin si... pe masura de calitativ.

andreea said...

alina

daca tie ti se pare ok sa se intarzie o ora juma, daca tie ti se pare ok ca aspiratorul sa nu mearga (crede ma, am primit zeci de mailuri in care persoanele imi zic ca aspiratorul nu este asa bun precum pare) ... atunci ...

acum au o excursie de 8 zile in Turcia. GRATIS. nu ti se pare putin putred?

nu a zis nimeni sa cumperi chestii ieftine, nu a zis nimeni ca sunt bune. si eu cand cumpar ceva ma uit la calitate, nu la pret.

dar cred ca stii ca daca un lucru e mai scump nu inseamna ca automat este si mai bun.

mi se pare jignitor modul in care aceasta "firma" isi atrage clientii.

beck arunca cu noroi in toate firmele. au vorbit urat de zepter. mi se pare penibil sa ajungi in halu asta. produsele de la zepter sunt intradevar bune, isi merita fiecare ban.

stii care e strategia lor?
sa castige banii aceia din avansul pt aspirator, oale ect
multi mi-au zis ca nu au avut probleme cu returnatul produselor, dar ca li s-a oprit avansul :) de 1-2 mil. e si asta o modalitate de a face bani :))

Unknown said...

da. mi se pare normal sa se spuna. eu am un produs al meu, te invit la mine sa-l vezi ca merge daca ai drum prin arad. am luat aspiratorul de la ei din disperare( de la beck din ungaria) am astm bronsic alergic si aveam niste crize urate de tot cand mergeam la mama, ea sta la 10 km de arad , casa e reconstruita de vreo 15 ani si totusi, cu toate ca au renovat-o, eu tot nu puteam dormi la ei. ei bine, de cand am luat aspiratorul, mama da cu el si in dulapuri, curata si saltelele pernele antialergice, cica, care( scuze cacofonia) oricum imi faceau foarte rau, si nu mai am probleme. si il folosesc de anul trecut, intelegi? si nu am mai avut probleme.si aparatul merge perfect. acum, nu te supara, cand intru intr-un magazin si vad ceva ce-mi place, dar nu-mi permit... o rochie, sa zic, ies spunand ce produse de rahat au si ca nu mai calc acolo. nu stiu la noi, dar firma din ungaria face aceste excursii in loc de reclama. dat fiind faptul ca firma la care lucrez plateste 650 euro pe 27 de secunde de reclama( asa cred ca era in contractul pe care l-am vazut eu)LA RADIOU pentru o singura data de difuzare, mi se pare ca beck castiga cu excursiile astea in directia asta. si, nu inteleg de ce daca nu vrei sa cumperi faci contractul ala, cu toate ca ar trebui sa fie denuntabile in termen de nu stiu, 2 saptamani, cred. eu am platit de fiecare data prin ordin bancar la ungaria. cu bataia de joc... nu stiu. acolo nu am simtit niciodata ca si-ar bate joc cineva de mine, dar, na, depinde si de asteptarile pe care le ai. eu am mers cu masina si de fiecare data strict pentru afacere, nu pentru mancarea gratis.
nu am fost la excursie in Romania, ar fi foarte urat sa faca antireclama. probabil ca nu au fost instruiti bine, ce sa spun... dar ceea ce stiu eu despre firmele de felul asta nu coincide cu mare parte din ce am citit aici.

DAFFY said...

MAI NOU ACUM TE INVITA LA MANASTIREA DIN CALARASI MANASTIREA RADU NEGRU ...PE DEASUPRA FAC CE BLASFEMII ...CE NESIMTITI ...DA PLECAREA E PE 19 DEC SI PRIMESTI UN CIRCUIT DE 8 ZILE IN TURCIA ...MAI ASTIA SUNT DERANJATI MINTAL...NOI LUMEA NU ARE CE MANCA SI EI FAC ,,,,POMENI GRATIS,,,,

udyboss said...

eu am primit azi de la ei in constanta stau si spuneau ca daca merg in excursie la manastire cu 15 roni primesc o excursie garantata si gratuita de 2 pers. in turcia la hotel de 4 stele

Unknown said...

daca vreti aparate de curatat cu aburi ieftine,cautati-ma la nr de tel 0731259285

Anonymous said...

Eu am fost pe 19 noiembrie in excursia organizata de BECK. Am fost la Paraul Rece, vremea a fost bunicica. Prezentarea produselor a tinut 4 ore, au gasit 5 amatori pentru setul de oale la 30 de milioane, 2 amatori pentru aspiratorul cu aburi, 6 amatori pentru excursia la Nisipurile de Aur (cazare, mic dejun si o cina). Inutil sa va mai spun ca toti pacalitii au fost pensionari, la chestia cu castigatorii de cadouri 2 au renuntat la nemaipomenitul castig, dar 3 au cazut in capcana. Dupa prezentare ni s-a servit o farfurie cu piure de cartofi si un copanel apoi am plecat la Castelul Bran. Au fost parolisti si am avut intrare gratuita, o ora de vizita cu ghid in castel. Apoi o ora de plimbare prin centrul Brasovului si la ora 20 am ajuns acasa. Concluzia: daca sunteti destepti, "pupa-i in bot si ia-le tot!", adica a meritat o excursie gratuita la munte, vizita la Bran (PRETUL PLATIT A FOST TOTUSI SA LE ASCULTI PRELEGEREA DE 4 ORE). Dar atentie!! - NU CUMPARATI NIMIC DIN CE VI SE OFERA! NU MERITA!!!!

Anonymous said...

BINE CA MAI EXISTA OAMENI CA TINE ANDREEEA.Si eu am gasit un pliant asemanator. Cine lasa sa functioneze aemenea "mascarii de firme turistice" ? Cred ca asta o fac special pt. pensionarii, le arunca in fata pretul f. f ieftin al excursiei iar dupa ce ii prind incearca(si reusesc)sa le vanda o paturica=20 mil LEi, echivalentul a 7 -10 luni de cheltuiala cu caldura unui apartament. Credeam ca BATRANII astia au SIMTUL BANULUI mai dezvoltat, CA AU TRECUT PRIN GREUTATI, (dar iertati-mi vorba, unii O MAI SI MERITA). PAREREA DE RAU este ca in loc sa-si ajute copii (nepotii)cu acesti bani , ii cheltuie aiurea.

bad karma said...

Eu cred ca ar trebui sa va luati o viata, nu sa faceti campanii inutile :)) sincer cand citesc toate astea, vad ca nici macar nu va apropiati de ce se intampla in realitate ... ma intreb,voi incercati sa ajutati? sau sa dezinformati hmmm ,lucrati pentru firme concurente sau ce,.... chiar credeti ca ajutati oamenii cu acest blog ma indoiesc? eu stiu produsele de la beck si chiar sunt acceptabile la pret insa ati luat vreodata in calcul zepter un vas nenorocit este 250 E cel mai mic si ajunge la 600 E un vas sa va traduc (aprox 2500 Ron)un nenorocit de vas,rainbow urca cu mult peste suta de mil ,kirby si sunt foarte multe firme....
dar oricum daca dau 130 d mil pe rainbow sunt nebun ca doar are cu 100 ron in carrefour, este exact acelasi motiv pt care eu n-am in vocabular logan (am dat copy paste la cuvant de pe net) =)) ala il las pt. voi ... "M-am simtit utila. Sunt peste 30 de comentarii in care oamenii imi multumesc, unii pt ca nu si-au pierdut ziua si nici banii cu BECK si unii pt ca am avut cu" andreea iti multumim, tu esti salvatoarea natiunii tu ai adus pacea pe pamant ... cei 30 nicioadata nu vor sti ce au pierdut sau castigat (de ce nu) cu adevarat.
Maine o sa va luati de tot ce-i scump ... daca nu o sa se mai comercializeze de ex mercedes-ul ce ma fac? O sa incepeti de genul cu 7000 e poti sa iei logan si cu 80000 E mercedes ... e o teapa si titlu mare TZEAPA MERCEDES hai sa le dam foc ... eu chiar astept un pliant (defapt faimosul pliant) ca toata lumea vorbeste de el sa vad ce se intampla daca e chiar asa de rau ....

Simona said...

Genial!!!

Primesc de ceva timp pliante de la ei si chiar ma intrebam ce se ascunde in spate, ma gandeam chiar sa merg numai din curiozitate ca doar nu sunt usor influientabila sa cumpar ceva la preturi astronomice.

Ma gandeam sa nu fie o teapa cu excursii ca a celor care te duceau in sala de conferinte a nu stiu carui hotel din Bucuresti si-ti vindeau la preturi mici excursii inexistente :)).

Apropo de excursii, a fost cineva la manastirea aia unde primesti cica sejur gratuit in Turcia? Ne povesteste si noua care-i treba? Asa tot din curiozitate. Chiar dau sejururile alea, sau te pun sa cumperi ceva in schimb? A primit cineva sejurul? Daca da a fost in Turcia sau face parte din teapa? Asta ca sa le dam replica celor care spun ca Beck e o firma serioasa. Oricum daca te pun sa cumperi un sejur inexistent, sau sa cumperi un produs pt a primi un sejur inexistent ar insemna ca tepuitii ar putea sa faca plangere la politie. E doar o sugestie.

Si acum pentru cei care sustin seriozitatea acestei firme, am cateva intrebari. Daca firma e serioasa si vinde electrocasnice, de ce nu au un sediu/magazin de prezentare, sau de ce nu au preturile pe site-ul pe care si l-au facut? Poate vrea cineva sa cumpere fara sa mearga in excursie, sau sunt convinsi ca nu ar cumpara nimeni fara o spalare prealabila de creier?

McNino said...

Andreea felicitari pentru articol...chiar e bine ca s-a gandit cineva sa scrie ce se intampla cu aceste oferte mai ales ca reclama ta a functionat... :) vecina mea a gasit in cutia postala pliantul celor de la BECK pentru o excursie unica de o zi...bla...bla..bla si ma rugat sa ma uit pe net despre ce este vorba...pe site-ul lor (care e de rahat) am gasit numai porcarii...si pe google am dat peste articolul tau si am vazut despre ce e vb...multumesc...si apropo daca vrei vacante de vis si de neuitat iti recomand croazierele cu Royal Carribean...eu am fost deja in doua croaziere si a fost de vis mai ales ca am rezervat direct pe site-ul lor si am platit cu 35% mai putin decat cereai cei de la agentia de turism...sa ai o saptamana buna.

doina said...

dar in timpul prezentarii sau dupa prezentare te obliga cineva sa cumperi produsele sau e optiunea fiecaruia?

Anonymous said...

Super articol de la o fata destepata si foarte frumoasa...felicitari!

sensi said...

sensi : foarte bine ca ai postat patania ta pt ca asa pot sa previna multa lume astfel de incidente si eu am primit un pliant deasta si culmea azi l-am trimis :D :) si acum ma gandesc ca mai bine sa nu imi mai trimita scrisoarea de confirmare ca nu as vrea sa trec prin cea ce ai trecut tu . excursia zice ca e gratuita la manastirea curtea de arges pe 11 martie :) . Treaba este ca daca nu vrei sa cumperi produsele alea ce ti le prezinta si esti constient ca e ceva putred atunci de ce sa te arunci cu capul inainte la asa ceva. In fond nu te poate obliga sa cumperi ceva ce nu iti trebuie. Bine ca m-a uitat pe aiki sa ma informez in caz ca e ceva sa plec sa stiu de ce sa ma feresc :) iar daca e sa plec o sa va scriu cum a fost :))

Alex B said...

=)))) deci am ras la articolul tau o gramada ... imi place cum ai povestit totul cu detaliu :)) pot sa spun ca a primit si mama o un flyer deasta cu excursia la bran si i-am zis din prima...ai grija ca astia sunt dubiosi...poate e ceva cu "violu" =)) eu zic sa stai acasa...si am dat un search sa aflu si eu mai multe despre marea firma "beck international" si nu pe site-ul lor ca stiam ca nu gasesc nimic concret. Iti sustin campania anti-prostie.Oricum mama a zis ca pleaca cu cateva prietene ca na...nu are nimic de pierdut decat o zi obositoare,macar poate face putin misto de ei...dar mi-e sa nu o lase acolo=)))O sa revin cu informatii dar din partea mea e totul clar,o abureala cu scop propagandist =)).Mersi de informatie!Daca esti cea din poza din antet esti si draguta nu doar incredibil de ironica :))) Multa bafta!

Unknown said...

Ei bine eu am fost sa zicem una din "norocoasele" care au castigat excursia minunata in turcia, numai ca dupa tot ce am citit p aici mi-e si frica sa mai merg. Este totusi ceva o excursie in turcia gratuita (cazare cu demipensiune si circuitul, caci transp iti revine tie) si chiar nu stiu ce sa fac. Sfaturi ceva? a fost care afara cu ei? ca in tara poti sa te risti, dar in turcia sa afli ca ti-au tras teapa e cam naspa

Alex B said...

@BeibiBlu: si mama a fost printre fericitii castigatori ai unei excursii in turcia....dar ea a zis ca nu se duce si a cedat biletul =)) acuma ce pot sa iti zic...daca ai chef de o plimbare si ai pe cineva sa mearga cu tine...ce se poate intampla pana la urma? daca nu va convine va luati bagaju si ati plecat...mie imi e sa nu va tina sedinte zilnice de 4 ore de live-teleshopping :p

BOA said...

Andreea, tin sa te contrazic la unele chestii. Am fost si eu cu cei de la BECK in 2 excursii in Romania. Totul foarte ok, m-am bucurat impreuna cu prietena, de cele 2 excursii, vizitand castelul Bran, cetatea Rasnov, Brasovul, Biserica Neagra. Intr-adevar produsele lor sunt scumpe si au prezentari tentante care te fac sa cumperi. Dar un om cu capul pe umeri se gandeste bine si nu se arunca la asa ceva. Va sfatuiesc sa nu cumparati, ci doar sa va bucurati de excursie (suportandu-i cateva ore pentru prezentarea lor). Acum am primit un plic cu o excursie in Turcia de la ei pe care o voi onora. Este un sejur de 8 zile la hotel de 4*. Va voi impartasi experienta de acolo dupa ce ma intorc. Toate cele bune.

Anonymous said...

Doar cateva detalii legate de pretul si marca aspiratorului:

1. marca BECK MAXI Vapori 2000 system nu o gasiti la un producator anume, respectiv in Germania la firma: Pacini Haushaltsgeräte GmbH
Galgenbergring 9, D - 93336 Altmannstein asa cum este mentionat in manual publicat pe site; daca cautati dupa acest nume gasiti un site gol si atat.

2. produsul este fabricat in China, probabil de mai multi producatori ca asa este in China, iar pretul real acolo este in jur de 80-100 usd. detalii aici:
http://www.alibaba.com/product-gs/283973059/Master_Steam_Vacuum_Cleaner.html

3. si la oale am gasit provenienta, ati ghicit tot China :)
http://www.alibaba.com/product-gs/285502787/21_piece_cookware_set_kitchenware_cookware.html

alte comentarii sunt de prisos ...

sanatateee said...

tare de tot :)

--
Produse Naturiste

Anonymous said...

au fost si ai mei la o prezentare beck si erau foarte incantati ca tata a castigat o excursie in turcia pt. 2 persoane.am inteles ca tranportul il platesti si costa 2500RON pt .2 persoane + cate 50E/persoana care se platesc organizatorului turc + cine stie ce alte taxe or mai baga pe gat mi se pare scump pt. un sejur in octombrie(atunci e programat sejurul) TZEAPA curata jepcari nenorociti

Anonymous said...

Hello & thx, ma gandeam sa completez "oferta", o aveam pe birou de vreo saptamana....bine ca am gasit niste info cu privire la "oferta unica a celor de la beck"...

psihologie tineri adolescenti said...

cati oameni"amarati" primesc astfel de pliante?...credeti ca dau pliante si pe "capatu lu Pantelimon" sau la Cucuietii din deal?...nop...bunavointa excursiilor gratuite se adreseaza PARADOXAL familiilor cu bani, sau care cred ei ca au bani pentru ca stau in zone bune ale oraselor.....

Anonymous said...

Si eu am fost anul trecut an Ruse cu Beck si a fost exact asa cum a povestit Andrea! Produsele alea electrocasnice chiar erau produse de firma Beck ceea ce anseamna ca firma are ca domeniu de activitate altul decat TURISMUL! Asadar an cazul asta alta data nu mai merg cu ei chiar daca se dau peste cap!Acum m-au invitat 8 zile an Turcia!
Hai sictir...

Maria said...

Inca o persoana salvata:D
Deci se pare ca cei de la BECK continua cu tzepele...
Ms mult, Andreea!

George1961 said...

Oameni buni,nu vă mai lăsaţi păcăliţi !Beck NU ESTE O AGENŢIE DE TURISM ! Excursia în Turcia e o mega-ţeapă !Veţi plânge cu lacrimi amare dacă vă lăsaţi prostiţi.

George1961 said...

Oameni buni,nu vă mai lăsaţi păcăliţi !Beck NU ESTE O AGENŢIE DE TURISM ! Excursia în Turcia e o mega-ţeapă !Veţi plânge cu lacrimi amare dacă vă lăsaţi prostiţi.

The Shifter said...

Ha Ha, acum au numere de relatii cu 0900 bla bla... platesti excursia prin factura telefonica. Pe site au o adresa, pe pliant au alta si alte numere. Teapa care pute de la o posta :))

Alex. said...

Am fost in excursia organizata la Bran si cred ca firma si-a respectat angajamentul din invitatie. Acum am primit o invitatie pentru o excursie in Turcia.Problema mea este ca nu am pasaport.As fi preferat o excursie intr-o tara din UE.Pentru produsele pe care le prezentau spre vanzare nu pot face nici un comentariu intrucat nu le-am cumparat.Mi s-au parut scumpe.Asadar, draga Andreea,cred ca tu ai avut ghinion in excursia din Bulgaria.

Black mamba said...

EXCELENT ai scris si EXCELENTA INITIATIVA.
chiar ieri am primit la cutia postala acele invitatii si acum cautam ceva despre ei...simteam ca ceva nu e in regula...
si dupa cum ai spus ai dat cu ei de pereti (spam pe google)EXCELENT!
cred ca o sa ma apuc si eu sa "info" despre alti nesimtiti din turism
Te pup de 1000 de ori! si te FELICIT!

Anonymous said...

Dupa ce am citit comentariile voastre despre aceasta mare TZEAPA a lui Beck voi rupe pliantul primit azi la cutia postala si care promitea o excursie "gratuita" in Turcia. Niste tzepari...

John said...

mda deci nu ai fost singrua, si eu mi-am luat aceasta teapta, acum un an, iar acum ma recompenseaza ca am fost intre primii 500 de clienti, de cacao rau, excursie moca in turcia ,da,da 49 de euro si m-as duce cu masina , numai ca nu cred ca mai e valabila, practic, excursia o platesti cu pretul de avion dar nu iti dai seama

Anonymous said...

buna andrea tocmai spatamana trecuta am primit si eu un fluturas cu acest cosmar adica^^ beck^^
si mia zis ca ne invita la o excursie in curtea de arges la manastiri acuma sa vedem ce o sa facem maine adica azi 10.03.2010 este plecarea si bine inteles ca nea dat si un numar de telefon la care putem contacta daca e vro ploblema dar numai ca ambele numere nus bune deloc astazi ma duc in excursie si am sati povestesc cum a fost si ce am patit

Anonymous said...

Multumesc Andreea! Si parintii mei au primit astfel de invitatie, in Turcia, 8 zile cica; Doamne, bine ca nu i-am lasat sa mearga.

Anonymous said...

o prietenă a castigat zilele acestea si ea o astfel de excursie petru două persoane pentru perioada 10.04-19.04.2010 si vrea sa imi ofere mie un loc. Excursia cuprinde transport gratuit, cazare, mic dejun-bufet suedez şi cină, excursii ăn mai multe orase, unele chiar cu vaporul am înţeles.mai mlte detalii nu am deocamdată. nu stiu ce să fac, ce mă sfătuiţi

Anonymous said...

Salutare!Maine tre sa plec la 5 dimineata!Am intrat pe net sa vad cine sunt Beck astia si am citit tot ce scrieti voi despre ei.Maine dimineata ma duc la locul de intalnire si le povestesc tuturor cum stau lucrurile ....o sa plece cu autocarul gol-golut...va garantez...ii desumflu rotile si tot nu pleaca....:))))
Eu stau in BOD(la tara).Astia credeau ca taranii sunt prosti si ca la tara nu au posibilitate de net...google etc..Sa vezi maine...ca o sa aduc pe cineva sa si fimleze...

Unknown said...

noi am stat mai bine de 5 ore la prezentare. niste mascarici care repetanu continuu :" si acumaaa" de te umfla rasul. si cand mergea pe parchet isi lua avant ca sa alunece mai bine ca un copil tampit. si isi mai si punea colegii sa-l filmeze pentru colectia proprie. apoi o ora vizitarea unei manastiri....nu prea iti mai ardea la oboseala acumulata. ma si miram de ce erau asa de multi pensionari...ca sa-i fraiereasca mai usor. invatare de minte.

Anonymous said...

Buna.vreau sa va spun k eu am fost cu cei de la Beck in excursie la brasov-bran,n-am cumparat nimik,la pranz am primit un snitel si piure de cartofi.totul a fost ok.in afara de asta am mai fost si la alte prezentari,nu cu cei de la Beck,si am primit si cadouri (ex.aparat de ras,vase termorezistente,creme aloe vera etc.).mie pana acum mi s-a parut totul ok la excursiile astea.

Anonymous said...

Nu stiu ce sa zic de excursia la Ruse, dar mama a fost la Bran si a fost foarte multumita.Nu a cumparat nimic, insa a completat un talon si astazi a primit o veste foarte buna: A castigat o excursie de 2 persoane timp de 8 zile in Turcia( e in septembrie dar e gratis)

Alina said...

=)) si mama a castigat o excursie in turcia de 8 zile stai linistit ca e vrajeala mare transportul ti-l platesti din banii tai ..si pana ajungi sa pleci patesti ca Andreea te trimite in diferite excursie in care iti face prezentari de produse si abureli din astea;)

Anonymous said...

Si eu am fost anul trecut in excursia asta BECK, dar n mi s-aparut o asa mare TZEAPA cum o descri tu E adevarat ca te tinea mult sa iti prezinte totul, dar ai impresia ca daca puteau sa o faca in 10 minute, nu o faceau? Mie mi-a placut. Zilele trecute am primit si eu plicul cu excursia gratuita in Turcia si am trimis talonul completat. Doar pentru ca ti s-a intamplat tie, nu inseamna ca de fiecare data a fost asa. Cand am fost eu, daca nu vroiai sa asisti la prezentare, ieseai afara, era o priveliste chiar foarte frumoasa si era liniste. Pa

Anonymous said...

Hei, am primit si eu oferta cu excursia in Turcia si cuvantul de ordine pe flyer e GRATIS, m-am inscris. Acum sa vad ce iese, sper sa nu fie sesiuni zilnice de "tele" shopping :P.
P.S. dc imi cere vreun ban, imi iau bagajele si plec :D

Anonymous said...

Si tatal meu a fost pacalit de aceasta firma dar am reusit sa reziliez(denunt) contractul in termenul legal de 7 zile lucratoare. Nu au comentat nimic avand in vedere prevederile ordonantei 160/1999. Asa ca nu asteptati sa treaca timpul: trimiteti prin recomandata postala cu confirmare de primire cererea de denuntare a contractului si apoi duceti-le "produsele" inapoi la sediu sau trimteti-le prin posta cu plata ramburs (cf ordonantei 160/1999 trebuie sa plateasca ei).
Va urez bafta!

Anonim said...

Chiar astazi 8 aprilie 2010 am primit de la Beck o oferta BOMBA cum ca mi-ar oferii o excursie la Manastirea Curtea de Arges.Bine ca am citit de BELEAUA ASTA DE Beck,pentru a nu ma inscrie.

Anonymous said...

mai fata draga,mi-a placut la nebunie articolul tau, tocmai ma lasasem dus de soptie sa incercam si noi,sa vedem ce e,ca nu avem ce pierde,bla-bla-bla.multumesc mult.
multumesc mai ales pt ca ai curaj,nu nu esti nebuna,sau mai bine zis cred ca ar trebui sa innebunim cu totii ca asa treb facut cu firme dastea. inca o data ;
M U L T U M E S C

Anonymous said...

mai fata draga,mi-a placut la nebunie articolul tau, tocmai ma lasasem dus de soptie sa incercam si noi,sa vedem ce e,ca nu avem ce pierde,bla-bla-bla.multumesc mult.
multumesc mai ales pt ca ai curaj,nu nu esti nebuna,sau mai bine zis cred ca ar trebui sa innebunim cu totii ca asa treb facut cu firme dastea. inca o data ;
M U L T U M E S C

Anonymous said...

mai fata draga,mi-a placut la nebunie articolul tau, tocmai ma lasasem dus de soptie sa incercam si noi,sa vedem ce e,ca nu avem ce pierde,bla-bla-bla.multumesc mult.
multumesc mai ales pt ca ai curaj,nu nu esti nebuna,sau mai bine zis cred ca ar trebui sa innebunim cu totii ca asa treb facut cu firme dastea. inca o data ;
M U L T U M E S C

andra_georgiana said...

HAHAHAH ce crezi?? a venit si mama acum cateva minute cu 2 pliante de la astia =))) =))))

Anonymous said...

anroze_danyela
si parintii mei au fost intr-o excursia din asta de 10 ron/per la manastirea radu negru...ialomita..daca nu ma insel..si s-au intors acasa cu un contract de 2200 ron pt o panarama de aspirator si trei oale...ce sa zic de parca in alta parte nu erau oale ...si la ce pret inca...oricum le-a spalat creierii ..i-au hipnotozat...parca era mirajul ofertelor..reducerilor spectaculoase..nemai intalnite..nemai pomenite...ceva incredibil de i-au prostit in halul acesta...ca acum sa va mai zic ca dantura nu o are cum trebuie in gura...si pt ea nu s-a indurat sa dea 2200 ron..insa pt un aspirator si trei pale a putut da...si cireasa de pe tort este marea si miraculoasa excursie in turcia de 8 zile..la care cica nu platesti decat 49 euro- la organizatorul turc...in rest cazare hotel 4 stele+demipensiune gen bufet suedez si transport sunt gratis..PROSTII..TZEAPA..eu una nu cred asta ..sigur sunt niste costuri ascunse care nu-ti sunt aduse la cunostinta de la inceput...iar oalele nu sunt deloc bune..una am folosit-o la facut carnea in ea..si a ramas patata pe interior..parca zici ca am gatit ani de zile in ea..nu gluma..ASA CA AVIZ AMATORILOR DE"SENZATII TARI" pentru buzunare NU VA LASATI PACALITI DE OFERTE PT CA NIMENI NU OFERA NIMIC GRATIS..SI AVETI MARE ATENTIE LA SUMA SCRISA...PT CA DIN BANII VECHI SA-U TAIAT PATRU ZERO-URI NU TREI CUM MULTI INCA MAI CRED...DECI 3000 NU SUNT TREI MILIOANE..SI TOT..ASA..MAI ALES CEI DE VARSTA A DOUA SI PENSIONARII SUNT PREFERATII LOR...PENTRU CA SUNT MULT MAI CREDULI SI USOR DE PACALIT...SI NICI LA SOCOTIT NU STAU BINE..ASA CA SUNT CLIENTII STANDARD..SA LE ZIC ASA...in ziua de azi se gasesc oale so aspiratoarel performante peste tot...mai putin la BECK..iar daca vreti sa fie si din CHINA ...nu neaparat trebuie sa le luati la preturi exorbitante de la BECK..chinezarii sunt la tot pasul..asa ca incercati sa va vedeti de sanatate..de excursii normale..si nu mai vanati graturitati si mari oferte..ca s-ar putea sa regretati amarnic...daca vreti oferte ducetiva la billa, kauflans..real..etc...si de restul banilor ducetiva singuri in excursie cu trebul, autocarul din autogara si tot asa..SUCCES SI MULTA SANATATE (asta daca investiti in sanatate..si nu in alte porcarii)..

Tibi said...

Buna,

Super fain si amuzant articolul tau. :) Tocmai ce am primit si eu o invitatie de la ei( care include si o vizita la fabrica de incaltaminte Mopiel din Ramnicu Sarat de unde ne putem lua incaltari la pretuti de producator). Desi mi-e clar ca o sa stau la o interminabila prezentare de nspe mii de produse, cred ca m-as duce mai ales ca excursia e totusi gartuita ( de data asta) si ajung sa vizitez si fabrica respectiva. Osa fie funny, caci nu am asteptari si mi-e clar ec ma asteapta. Te rog sa-mi vizitezi blogul, nu am avut vizitatori pana acum (ptr moralul propriu macar) :)

Anonymous said...

Si eu am primit o instiintare ca am castigat la tombola o excursie in Kusadasi de 8 zile cu demipensiune si bla bla... doar ca mai trebuie sa platesc inca vreo 180 de euro (evident, tariful excursiei ca doar lucrez la ag de turism :))) ).

Sa ii ia mama naibii de nemernici !

Admin said...

ce chestie! ai avut timp si curaj sa te duci la prezentare! Eu am avut in posta de la ei: turneu transfagarasan.. lacul vidraru.. pranz... bon valoric de 100 euro.. autocar de lux... etc totul la 9.9 lei :))) ce tzeapa. Ma gandeam eu ca ceva nu e cosher :d

Andrei said...

Felicitări! ...chiar că le-ai făcut reclamă! :))
Oricum ms mult de tot pentru detalii,..bunica mea era să ia ţeapa asta.

Andrei said...

Multumesc! Datorita articolului tau nu am ajuns sa pierd timpul cu escrocii de la Beck. Chiar aveam ceva important de facut maine si renuntam pentru minunata prezentare. Multumesc inca o data. ;)

Anonymous said...

super tare , acum am venit de la o prezentare , dau moca pendulare la barbati si fier de calcat la femei . in rest ramane o mare teapa .500 ron o oala , 2200 ron o pilota , 4999 ron un aspirator , 500 ron un set de cutite , 500 RON perna cu aloe vera , robot de bucatarie o gramada de RON . a ramas chestia cu , acum nu se supara nimeni , si ridici mana stanga si dreapta in turma , castigi perna , aspiratorul si pilota , dar ca sa iei premiile acasa mai trebuie sa platesti a doua pilota cu 2200 ron . ps . preturile sunt fara TVA . ATENTIE MARE CA PLECATI CU PRODUSE CE NU VALOREAZA NICI UN SFERT DIN CAT COSTA ELE DE FAPT .

Anonymous said...

"Doar cateva detalii legate de pretul si marca aspiratorului:

1. marca BECK MAXI Vapori 2000 system nu o gasiti la un producator anume, respectiv in Germania la firma: Pacini Haushaltsgeräte GmbH
Galgenbergring 9, D - 93336 Altmannstein asa cum este mentionat in manual publicat pe site; daca cautati dupa acest nume gasiti un site gol si atat.

2. produsul este fabricat in China, probabil de mai multi producatori ca asa este in China, iar pretul real acolo este in jur de 80-100 usd. detalii aici:
http://www.alibaba.com/product-gs/283973059/Master_Steam_Vacuum_Cleaner.html

3. si la oale am gasit provenienta, ati ghicit tot China :)
http://www.alibaba.com/product-gs/285502787/21_piece_cookware_set_kitchenware_cookware.html

alte comentarii sunt de prisos ... "

DE CE NU ITI CUMPERI TU MINIM 330 ASPIRATOARE DIN ACELEA COPIATE DE LA CHINEZUL ALA SA PLATESTI CU TOT CU TRANSPORT SI TAXE PESTE 200000 DE EURO. ITI RASPUND TOT EU PT CA STII CA NU AR FUNCTIONA NICI MACAR O ORA. PE BECK MAXI VAPORI SCRIE CA E FABRICAT IN COMUNITATEA EUROPEANA SI FUNCTIONEAZA O VIATA. ALTE COMENTARII SUNT CHIAR DE PRISOS.

Aloe Vera said...

Vrei sa-l fraieresti pe nenea Google, a?:))

Sorin said...

Buna! Ai un blog foarte frumos, mi-ar face placere sa facem un schimb de link-uri( www.geografialumii.blogspot.com)
O zi frumoasa!

Unknown said...

O sa ma aventurez si eu intr-o excursie in Bulgaria cu beck International, cu matusimea. ea a luat bilet pentru 2 insi, si nu avea cu cine sa mearga. Asa ca, cu un mare bulan de la servici, sefii mei oferindumi full concediu acu in Iunie, plecam de pe 1 iunie asadar in aceasta aventura. Eu o privesc, citind tot acest Blog, ca pe o aventura, si o sa va povestesc cu lux de amanunte la intoarcere toata excursia. se ajunge in final la Varna si Nisipurile de aur, asa ca am si planificat evadarea noastra in Constanta daca e ceva.
Plan de calatorie:
1. Excursia este: http://www.beckinternational.ro/trips/trippics/bg_shumen_1_1024.jpg
2. Planul de siguranta este:
http://www.autogari.ro/Transport/Nisipurile_de_Aur-Constanta/15805-207.aspx

Anonymous said...

Asteptam impresii din Bulgaria Alexandru! Eu ma tot intreb daca sa merg sau nu in excursia cu Transfagarasanul.
Multumesc Andreea pentru tot ce ai scris si tuturor celorlalti, am primit oferta acum 2 saptamani si din greseala a citi-o mama, altfel ajungea direct la cos.
Dupa ca am citit ce spuneti voi cred ca o sa ma duc, dar cu 0 lei la mine ca sa inlatur orice tentatie de a cumpara ceva ;)

lucabunica said...

eu ma fost intr-o excursie alba iulia -lacul vidraru.
s-a stat 5 ore pentru prezentarea de produse si culmea au fost si oameni care au cumparat. s-a mers si la vidraru 30 minute cu vaporasul. acum intreaba-te merita sa stai la o reclama 5 ore si sa mergi apoi la o excursie de 30 minute. am facut 10 ore pe drum dus-intors. eu cred ca nu merita

Unknown said...

Ma bucur ca vreti sa stiti detaliile excursiei, m-am intors cu vreo 4 zile inainte sa scriu acest mesaj. Luate una peste alta, ca orice excursie are partile ei frumoase, dar au fost si multe parti negative.
Sa incepem povestea.
A fost odata ca niciodata :)) , o tura cu Beck in Bulgaria. Dupa ce am a avizat-o si pe matusi-mea ca o sa ne ducem mai mult intr-o aventura decat intr-o excursie, plec si eu din Constantacu o zi inainte pe 31 mai neatza frecand personalele pana in Targoviste. Ajuns in Razvad inoptez la matusile mele, si de acolo plec, impreuna cu Matusimea Jana cu masina in Ploiesti. Cale de mai bine de o ora cautam penalul lor loc de intalnire: B-dul Independentei cu str. Ana Ipatescu? Am zis strada ?! OoO, de fapt o alee infundata de 50 m lungime cu vreo 3-4 vilutze. Timpul lor de intarziere a fost de 70 minute, timp in care i-am linistit pe cei 12 pensionari spunandu-le ca intarzierea reprezinta cartea de vizita a firmei Beck. Vine si autocarul la exact 70 minute numai ca nu ne vede. Noi n-am stiut ca este al nostru, ca "Nu scrio' nimik pe el". N-are nici un cuvat nimik, doar un model portocaliu cu valuri ... o fantoma. Nu avea nici un ghid sau insotitor de grup sau dublare de sofer, era doar soferul autocarului. Jos palaria, a condus singur din Targu Mures pana in Shumen, colectand pe toata lumea din tara cum stia si el mai bine.
In Shumen (100 km de Ruse), dupa o ratacire pana la borna 18 de Ruse spre Sofia si stationare o juma de ora la intrare in Shumen, ne cazam in hotel de 4 stele, unde facem cunostinta cu ghidul nostru, un baiat de 26 de ani.
Trebuie sa mentionez ca Bulgaria nu are borne kilometrice, iar indicatoarele rutiere sunt mult mai rare ca la noi.
Nu ne cazam bine ca zburam la vreo 15 km de Shumen spre Varna, la un han special in care facem seara Bulgareasca. Frumos a fost ca am dansat tango chiar cu cantareata in costum popular din partea locului :D . Masa cam nasoala: juma de portie de ciorba, iar mancarea era un fel de carne de la Mac Donalds cu cartofi prajiti, orez si nitica salata si cate un pahar de vin din partea Beck LOL.
Dimineata avem "bufet suedez" ca sa putem "gandi" cu burtile pline la "teleshopingul life", care s-a tinut pe un deal inalt la un fel de vila, foarte aratoasa de altfel. Prezentarea a decurs cam in 3-4 ore cu afisarea tuturor produselor prezentate si in saitul lor fantoma. Preturile sunt evident respectabile, perna e 500, pilota e 2230, aspiratorul e 3000, suflatorul cu aburi 500, robotul de bucatarie "stie tot" e 2800 ... roni evident, etc. Preturi de 2-3 ori mai mici decat cele reale :)) ... ziceau ei.
In prezentare ni s-a aratat si cum o excursie in Turcia de 10 zile costa numai 1250 RON special pentru noi (hotel, drum si demipensiune), dar cei care nu au platit atunci li s-au luat inapoi pliantele din fata (foarte tare asta), super santaj cemai. De asemenea ni s-a aratat si ca daca am face noi cele 3 excursii de la Nisipurile de aur la Varna, Balcik-Kaliakra si Nesebar, ne-ar costa 150 euro transportul cu autocarul dus-intors si mancare pentru 2 persoane. I-a imbarligat pe saracii pensionari atat de bine, incat oamenii au crezut ca fac o buna afacere: ca daca fac excursiile cu ei ii costa in total numai 99 euro, si au si intrarile in obiectivele turistice platite. Nimeni insa nu s-a prins ca desi acest calcul a fost facut la 2 persoane (cel care a platit si partenerul de drum), 99 euro au fost platiti de fiecare individ LOL :)) . Asta da "spalare de creiere"; am fost singulul care s-a prins, si nu e prea placut :( .
Faza cu "perna aruncata in brate" a fost facuta la 6 oameni (toti eram cam 35). S-a lucrat tot la santaj citez:
"Extraordinat, aveti penra cadou ... aveti si aspiratorul cadou ... aveti si robotul cadou, si chiar si pilota cadou. ... Pe langa asta, mai primiti inca o pilota cadou!!! ... tot ce o sa cer de la voi este doar pretul ultraredus promotional pentru o singura pilota" care BTW e numai de 2230 RON (fara ... :)) :)) )
... = "Aplauze frenetice"

Unknown said...

Continui:
Ajungem apoi la Nisipurile de Aur, ne cazam in hotelul Edelweis (Floare de coltz - Nemtesc), 4 stele. Eu ziceam ca decat sa mergem in excursii, gasesc mai usor niste autobuze de transport in comun, made RATB Bulgaresc, ceva gen IRTA, microbuze, cuse in general. Pe litoral sunt garla. S-a razgandit matusimea si mi-a platit si mie excursiile, hmmmm aaaatat, si eu care preferam aventura. Eu deja stiam ca e 3 leva pentru Varna (20 km), 6 leva pentru Kaliakra (55 Km), cu 109 si respectiv 104 (de asta nu sunt asa sigur).
In fine facem si excursiile, seara aveam timp sa ne scaldam si in piscina hotelului pana la 6 seara daca ajungeam la timp din excursii, mic dejun suedez (doar mic dejun), pranzurile erau incluse in excursii (la fel de jalnice ca si cina de la seara bulgareasca, exceptand pranzul din Nesebar care era mai de doamne ajuta). Hotelul avea extraoptiuni ce trebuiau platite: masaj, masa de ping-pong, bufet in camera (frugider cu racoritoare si bauturi), sala de fitness.
Seara ne plimbam prin statiune. Atentie la preturi, sunt mai mari decat preturile de statiune de la noi cam de 1,3-1,5 ori in restaurante si la fast fooduri si chiar la suveniruri turistice. Hotelele sunt insa acceptabile. Transportul public este si el deci cam de 1,5 -1,7 ori mai mare ca la noi. Sevicile de entertaiment sunt insa mai mici: plimbarea cu vaporasul in Nesebar a fost 8 leva = 18 ron, 45 minute.
Excursiile si cazarile au fost frumoase luate una peste alta. Daca fac un calcul excursia a fost platita la un pret bunicel. De ce zic asta ?! e simplu:
Bani dati: 2000 excursia + 200 euro cele 3 excursii facultative. Deci 2800 RON. Cele 3 bagaje cadou date la promotie, valoreaza cu darnicie 300 RON, ca am vazut bagaje in statiune care insumat veneau cam 200 ron. Deci 2500 ron e excursia la 2 oameni. Deci vine cam 300 euro de caciula
pentru:
1100 km parcursi, 5 nopti in hotel de 4 stele, 5 mic dejun suedez, 1 cina, 4 pranzuri (un praz a fost sevit si la "prezentare", jalnic si ala: salata cu un fel de musaca de proasta calitate).
Daca profitati de gratuitati merita, cu conditia sa va feriti de cumparaturi :D.

Allex Radu said...
This comment has been removed by the author.
gatonella said...

draga mea, esti bestiala! am ras de m-am tinut cu mainile de burta!

cum am dat peste blog-ul tau? pai in seara asta mama a primit si ea o oferat din aia magnifica...excursie de 8 zile in turcia, etc etc etc...i-am zis ca sigur nu se poate, mai ales ca noi in viata noastra nu am castigat nimik, deci..."vrei in turcia, iaca mai fa un card de credit si te duci" i-am zis...ea o tinea pe a ei, k nu si nu, k a castigat...iaca vin si dau google, si bine fac, ca altfel se ducea pe la cine stie ce prezentare din asta, si cum e entuziasta si mare fana a porcariilor astea miraculoase(oale care gatesc singure, aspiratoare care fac singure curat, si alte tampenii d'astea, precis venea acasa cu salariul dat pe urmatoarele 12 luni, si o gramada de rahaturi...).

mii de multumiri pentru postare! nu doar ca mi-a salvat finantele (temporar cred totusi, mama va gasi sigur alte porcarii pe care sa dea banii) dar mi-a si inveselit seara :)

Anonymous said...

Am observat ca OTV(DIACONESCU)are aceiasi adresa(B-dul.Preciziei nr.3)cu faimoasa firma BECK(TEPARA).Multumesc ptr.atentionare,era sa ma pacalesc.

Anonymous said...

Si cum spuneam,care este legatura intre BECK si OTV ??!!!??? Cine este oare in spatele celor doua firme?? Ce fac autoritatile cand TEPARII devin agresivi si ameninta cu recuparatori ? AUDE CINEVA???!!!

Anonymous said...

Şi eu am fost în TOATE excursiile de 1 zi pe care le-au oferit cei de la Beck. Nu am cumpărat de fiecare dată ceva, dar am tot luat din produsele lor. Nu sunt ieftine, e adevărat. Dar în ceea ce priveşte calitatea, nu am nimic de comentat. Cine credeţi voi că vă mai dă garanţie 5 ani la produse în ziua de azi? Nu ştiu frate de unde vă vin vouă ideile cu TZEAPA. Eu nu m-am considerat păcălit. Nu m-a obligat nimeni să cumpăr nimic. Am făcut-o din convingere. Recunosc, contractul l-am semnat prima dată ca primarul, în grabă, însă am văzut înainte să semnez că am drept de reziliere 7 zile. Am catadicsit să îl citesc când am ajuns acasă şi într-adevăr, e destul de strict, dar nu e imposibil de respectat. Cele 7 zile LUCRĂTOARE în care poate fi reziliat sunt cât se poate de reale. Cei care comentează cu ţeapa sunt cei care nu catadicsesc să citească contractul, şi decât să recunoască faptul că au fost proşti, e mai uşor să dea cu rahat în alte direcţii.
Apropos de garanţie. La aspiratorul cu aburi mi s-a defectat motorul, din vina mea chiar, atenţie! (bineînţeles că nu am zis aşa ceva oficial). M-am dus la ei, mi-au schimbat aparatul cu totul şi PE LOC!
Aşadar, dragilor, lăsaţi-o mai moale cu ţeapă-n sus, ţeapă-n jos. Înainte să semnaţi ceva, CITIŢI!
În altă ordine de idei, am un foarte bun prieten care s-a întors acum 2 săptămâni din excursia Beck din Bulgaria. În afara faptului că a întârziat juma’ de oră autocarul la staţia de îmbarcare din cauza traficului infect din Bucureşti, s-a simţit excelent. Ba chiar o să îi dau site-ul ăsta să scrie el cu mâna lui să vă povestească ce fain a fost.

Ai ciulit cineva cumva urechile la prezentarea aia la care ai fost? Că eu am înţeles foarte clar faptul că NU TE OBLIGĂ NIMENI SĂ MERGI CU EI! SEJURUL oferit şi tot circuitul prin Turcia e GRATUIT. Ei doar au făcut o ofertă convenabilă la biletul de avion. Dacă vrei, poţi să mergi şi cu maşina (poate ajungi donator de organe prin Bulgaria sau laşi maşina în Antalya şi când te întorci din circuit te trezeşti fără ea).
Eu m-am înscris pentru excursia în Turcia. Şi o să îmi iau şi pachetul de opţionale. Dacă faci socoteala, cu 478 de Euro (adică avion + opţionale + taxa pentru turcul de care vorbeai), te alegi cu o vacanţă demenţială.

Anonymous said...

Şi eu am fost în TOATE excursiile de 1 zi pe care le-au oferit cei de la Beck. Nu am cumpărat de fiecare dată ceva, dar am tot luat din produsele lor. Nu sunt ieftine, e adevărat. Dar în ceea ce priveşte calitatea, nu am nimic de comentat. Cine credeţi voi că vă mai dă garanţie 5 ani la produse în ziua de azi? Nu ştiu frate de unde vă vin vouă ideile cu TZEAPA. Eu nu m-am considerat păcălit. Nu m-a obligat nimeni să cumpăr nimic. Am făcut-o din convingere. Recunosc, contractul l-am semnat prima dată ca primarul, în grabă, însă am văzut înainte să semnez că am drept de reziliere 7 zile. Am catadicsit să îl citesc când am ajuns acasă şi într-adevăr, e destul de strict, dar nu e imposibil de respectat. Cele 7 zile LUCRĂTOARE în care poate fi reziliat sunt cât se poate de reale. Cei care comentează cu ţeapa sunt cei care nu catadicsesc să citească contractul, şi decât să recunoască faptul că au fost proşti, e mai uşor să dea cu rahat în alte direcţii.

Anonymous said...

Apropos de garanţie. La aspiratorul cu aburi mi s-a defectat motorul, din vina mea chiar, atenţie! (bineînţeles că nu am zis aşa ceva oficial). M-am dus la ei, mi-au schimbat aparatul cu totul şi PE LOC!
Aşadar, dragilor, lăsaţi-o mai moale cu ţeapă-n sus, ţeapă-n jos. Înainte să semnaţi ceva, CITIŢI!
În altă ordine de idei, am un foarte bun prieten care s-a întors acum 2 săptămâni din excursia Beck din Bulgaria. În afara faptului că a întârziat juma’ de oră autocarul la staţia de îmbarcare din cauza traficului infect din Bucureşti, s-a simţit excelent. Ba chiar o să îi dau site-ul ăsta să scrie el cu mâna lui să vă povestească ce fain a fost.

Anonymous said...

Ai ciulit cineva cumva urechile la prezentarea aia la care ai fost? Că eu am înţeles foarte clar faptul că NU TE OBLIGĂ NIMENI SĂ MERGI CU EI! SEJURUL oferit şi tot circuitul prin Turcia e GRATUIT. Ei doar au făcut o ofertă convenabilă la biletul de avion. Dacă vrei, poţi să mergi şi cu maşina (poate ajungi donator de organe prin Bulgaria sau laşi maşina în Antalya şi când te întorci din circuit te trezeşti fără ea).
Eu m-am înscris pentru excursia în Turcia. Şi o să îmi iau şi pachetul de opţionale. Dacă faci socoteala, cu 478 de Euro (adică avion + opţionale + taxa pentru turcul de care vorbeai), te alegi cu o vacanţă demenţială.

Anonymous said...

Beck este o firma de neseriosi!
Azi de dimineata, asteptat cu mare nerabdare excursia la Vidraru!!!Dar, nu am mai plecat, pentru ca am ramas 40 de oameni fara loc in autocar, deci am fost coborati si umiliti!!!Si femei in varsta, ne-am bulucit ca animalele sa ocupam un loc! CA ANIMALELE REPET!!!!parca intuiam ca cine nu ocupa ramane jos!!!!!!!!!La fata locului era doar soferul, nimeni de la Beck,niciun tabel, nicio evidenta a calatorilor!!!!!! cand am sunat sa intrebam daca mai vine vreun autocar sa ii ia pe cei ramasi jos, am sculat-o pe angajat BEck din somn, dormea!Nesimtire! De ce naibii ne-a trimis prin posta acele confirmari, de ce acest teatru ieftin? Am citit si eu acum pe forumuri si m-am dumirit ce e cu teparii astia!!
Actiunile Beck sunt detinute de Jens Beckhauser, cetatean german (10%), si de Beck International SRO, societate cu sediul in Cehia. Firma, care este administrata de Frantisek Schubert, nascut in Praga, a fost infiintata in 2009 si are certificatul de inmatriculare preschimbat.Astia sunt ” patronii” au venit in Romania sa si bata joc de noi, ca nu suntem destul de amarati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pana si eu , care ma consider o persoana cerebrala am inghititi galusca, greseala mea, daca faceam un reserch pe net mai amanuntit ma prindeam cu cine am de a face!!!!!!!!!
Ganduri bune si fiti atenti la tepari de genul asta!

Anonymous said...

Beck este o firma de neseriosi!
Azi de dimineata, asteptat cu mare nerabdare excursia la Vidraru!!!Dar, nu am mai plecat, pentru ca am ramas 40 de oameni fara loc in autocar, deci am fost coborati si umiliti!!!Si femei in varsta, ne-am bulucit ca animalele sa ocupam un loc! CA ANIMALELE REPET!!!!parca intuiam ca cine nu ocupa ramane jos!!!!!!!!!La fata locului era doar soferul, nimeni de la Beck,niciun tabel, nicio evidenta a calatorilor!!!!!! cand am sunat sa intrebam daca mai vine vreun autocar sa ii ia pe cei ramasi jos, am sculat-o pe angajat BEck din somn, dormea!Nesimtire! De ce naibii ne-a trimis prin posta acele confirmari, de ce acest teatru ieftin? Am citit si eu acum pe forumuri si m-am dumirit ce e cu teparii astia!!
Actiunile Beck sunt detinute de Jens Beckhauser, cetatean german (10%), si de Beck International SRO, societate cu sediul in Cehia. Firma, care este administrata de Frantisek Schubert, nascut in Praga, a fost infiintata in 2009 si are certificatul de inmatriculare preschimbat.Astia sunt ” patronii” au venit in Romania sa si bata joc de noi, ca nu suntem destul de amarati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pana si eu , care ma consider o persoana cerebrala am inghititi galusca, greseala mea, daca faceam un reserch pe net mai amanuntit ma prindeam cu cine am de a face!!!!!!!!!
Ganduri bune si fiti atenti la tepari de genul asta!

Anonymous said...

Beck este o firma de neseriosi!
Azi de dimineata, asteptat cu mare nerabdare excursia la Vidraru!!!Dar, nu am mai plecat, pentru ca am ramas 40 de oameni fara loc in autocar, deci am fost coborati si umiliti!!!Si femei in varsta, ne-am bulucit ca animalele sa ocupam un loc! CA ANIMALELE REPET!!!!parca intuiam ca cine nu ocupa ramane jos!!!!!!!!!La fata locului era doar soferul, nimeni de la Beck,niciun tabel, nicio evidenta a calatorilor!!!!!! cand am sunat sa intrebam daca mai vine vreun autocar sa ii ia pe cei ramasi jos, am sculat-o pe angajat BEck din somn, dormea!Nesimtire! De ce naibii ne-a trimis prin posta acele confirmari, de ce acest teatru ieftin? Am citit si eu acum pe forumuri si m-am dumirit ce e cu teparii astia!!
Actiunile Beck sunt detinute de Jens Beckhauser, cetatean german (10%), si de Beck International SRO, societate cu sediul in Cehia. Firma, care este administrata de Frantisek Schubert, nascut in Praga, a fost infiintata in 2009 si are certificatul de inmatriculare preschimbat.Astia sunt ” patronii” au venit in Romania sa si bata joc de noi, ca nu suntem destul de amarati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pana si eu , care ma consider o persoana cerebrala am inghititi galusca, greseala mea, daca faceam un reserch pe net mai amanuntit ma prindeam cu cine am de a face!!!!!!!!!
Ganduri bune si fiti atenti la tepari de genul asta!

Anonymous said...

Am fost şi eu în excursii cu ei. S-a întâmplat să mai rămână şi lume pe jos. Dar asta pentru că au venit oameni care nu fuseseră invitaţi. Bineînţeles că au mai rămas şi unii ofuscaţi.
Am fost la prezentare, mi-a plăcut, uneori am cumpărat produse, alteori nu, prezentările sunt super-faine, interactive, te ţin treaz.
Chiar am de gând să merg cu ei în excursia aia cu 4 ţări de la toamnă.
La câţi oameni plimbă ăştia în fiecare zi, e normal să mai apară şi câţiva nemulţumiţi. Cum zicea şi Boa mai sus, dacă nu vrei, nu cumperi.

comandor said...

Si eu am fost in excursiile lor. M-am simtit foarte bine. Chiar daca nu mi-am permis sa cumpar ceva, mi-a placut si ma mai duc la ei.

Flori said...

Am fost si eu cu ei in excursii. Mi-au placut prezentarile. Foarte interactive, foarte dinamice, produsele faine. Mi-am luat de curand o perna de masaj pentru care acum ma bat cu barbatul meu. Si cred ca o sa ne luam si excursia aia prin Europa, ca merita.

Anonymous said...

Multumim, Andreea! Azi am primit si eu o astfel de invitatie in posta si mi s-a parut suspect ca nu aveau niciun site si o adresa stabila(numai o CP). Ai salvat multi oameni care inainte sa dea curs invitatie a dat o cautare pe google.
multumim!

Anonymous said...

ROMANI TREZITI-VA,tot ce va este prezentat este o MARE INSELATORIE

Anonymous said...

ROMANI TREZITI-VA,tot ce va este prezentat este o MARE INSELATORIE

>:) said...

Draga mea Andreea , sa`ti spun cate ceva...
SC Beck International SRL este o firma care vinde , comercializeaza anumite produse. Are in jur de 1 an si jumatate de cand este in Romania. Directorul General al societatii se numeste Randolf Dose (cetatean german sau ceh :-?? ) . Firma are domeniu web si isi desfasoara activitatea la adresa precizata pe site. Are in jur de 25 de angajati.
CEL PUTIN TEORETIC , exista filiale ale firmei si in Cehia , Germania. O parte a masinilor de lucru ale firmei BECK din Romania au numere de inmatriculare de Cehia.
Si acum sa trec la SUBIECT !!!
-produsele sunt folosite ,deteriorate , cel mai probabil aduse de afara si cotate ca exceptionale si avand preturi exorbitante;
-se cauta adresarea catre persoanele in varsta , lipsite de buna judecata a tineretii ,cat si de accesul la internet , respectiv blogguri ,etc. ;
-predomina comunule sau localitatile putin cunoscute
publicului larg pentru demonstratiile de produse
-exista cel putin 2 tipuri de prezentari : una in care clientii sunt luati cu autocarul dintr`o anumita locatie si dusi in orasul ,comuna , localitatea stabilita si alta prin care se distribuie fly-ere cu data ora si locatia prezentarii , clientii urmand a se prezenta singuri.
-echipele de vanzari sunt formate din persoane convingatoare , dotate cu abilitati oratorice probabil peste medie;astfel incat reusesc sa capteze atentia si sa impinga prezentarea catre zona pe care o prefera si stapanesc; ((exemplul tau cu discutia dintre tine , mama si reprezentatul BECK este edificatorie ))

PARERI , SUGESTII , SFATURI !!!

NU CUMPARATI PRODUSELE BECK.
NU PLATITI EXCURSIILE , EVENIMENTELE FIRMEI BECK.
NU SUNATI LA NUMERELE DE TELEFON ALE FIRMEI BECK INTRUCAT SUNTETI TAXATI CU 0.62 E / MINUT.
NU INCERCATI SA INTELEGETI ACTIVITATEA FIRMEI BECK.
NU DEPUNETI EFORT IN A ACTIONA JURIDIC (CONTRACTELE SUNT FACUTE INTELIGENT IN FAVOAREA FIRMEI BECK)

In final as vrea sa spun ca am sentimentul ca aceasta escrocherie bine gandita isi va gasi sfarsitul in curand , lacatul urmand a fi pus la portile sediului din Bucuresti.

Andreea astept cu nerabdare sa citesti cele scrise mai sus !!!

La revedere !

>:) said...

Draga mea Andreea , sa`ti spun cate ceva...
SC Beck International SRL este o firma care vinde , comercializeaza anumite produse. Are in jur de 1 an si jumatate de cand este in Romania. Directorul General al societatii se numeste Randolf Dose (cetatean german sau ceh :-?? ) . Firma are domeniu web si isi desfasoara activitatea la adresa precizata pe site. Are in jur de 25 de angajati.
CEL PUTIN TEORETIC , exista filiale ale firmei si in Cehia , Germania. O parte a masinilor de lucru ale firmei BECK din Romania au numere de inmatriculare de Cehia.
Si acum sa trec la SUBIECT !!!
-produsele sunt folosite ,deteriorate , cel mai probabil aduse de afara si cotate ca exceptionale si avand preturi exorbitante;
-se cauta adresarea catre persoanele in varsta , lipsite de buna judecata a tineretii ,cat si de accesul la internet , respectiv blogguri ,etc. ;
-predomina comunule sau localitatile putin cunoscute
publicului larg pentru demonstratiile de produse
-exista cel putin 2 tipuri de prezentari : una in care clientii sunt luati cu autocarul dintr`o anumita locatie si dusi in orasul ,comuna , localitatea stabilita si alta prin care se distribuie fly-ere cu data ora si locatia prezentarii , clientii urmand a se prezenta singuri.
-echipele de vanzari sunt formate din persoane convingatoare , dotate cu abilitati oratorice probabil peste medie;astfel incat reusesc sa capteze atentia si sa impinga prezentarea catre zona pe care o prefera si stapanesc; ((exemplul tau cu discutia dintre tine , mama si reprezentatul BECK este edificatorie ))

PARERI , SUGESTII , SFATURI !!!

NU CUMPARATI PRODUSELE BECK.
NU PLATITI EXCURSIILE , EVENIMENTELE FIRMEI BECK.
NU SUNATI LA NUMERELE DE TELEFON ALE FIRMEI BECK INTRUCAT SUNTETI TAXATI CU 0.62 E / MINUT.
NU INCERCATI SA INTELEGETI ACTIVITATEA FIRMEI BECK.
NU DEPUNETI EFORT IN A ACTIONA JURIDIC (CONTRACTELE SUNT FACUTE INTELIGENT IN FAVOAREA FIRMEI BECK)

In final as vrea sa spun ca am sentimentul ca aceasta escrocherie bine gandita isi va gasi sfarsitul in curand , lacatul urmand a fi pus la portile sediului din Bucuresti.

Andreea astept cu nerabdare sa citesti cele scrise mai sus !!!

La revedere !

>:) said...

Draga mea Andreea , sa`ti spun cate ceva...
SC Beck International SRL este o firma care vinde , comercializeaza anumite produse. Are in jur de 1 an si jumatate de cand este in Romania. Directorul General al societatii se numeste Randolf Dose (cetatean german sau ceh :-?? ) . Firma are domeniu web si isi desfasoara activitatea la adresa precizata pe site. Are in jur de 25 de angajati.
CEL PUTIN TEORETIC , exista filiale ale firmei si in Cehia , Germania. O parte a masinilor de lucru ale firmei BECK din Romania au numere de inmatriculare de Cehia.
Si acum sa trec la SUBIECT !!!
-produsele sunt folosite ,deteriorate , cel mai probabil aduse de afara si cotate ca exceptionale si avand preturi exorbitante;
-se cauta adresarea catre persoanele in varsta , lipsite de buna judecata a tineretii ,cat si de accesul la internet , respectiv blogguri ,etc. ;
-predomina comunule sau localitatile putin cunoscute
publicului larg pentru demonstratiile de produse
-exista cel putin 2 tipuri de prezentari : una in care clientii sunt luati cu autocarul dintr`o anumita locatie si dusi in orasul ,comuna , localitatea stabilita si alta prin care se distribuie fly-ere cu data ora si locatia prezentarii , clientii urmand a se prezenta singuri.
-echipele de vanzari sunt formate din persoane convingatoare , dotate cu abilitati oratorice probabil peste medie;astfel incat reusesc sa capteze atentia si sa impinga prezentarea catre zona pe care o prefera si stapanesc; ((exemplul tau cu discutia dintre tine , mama si reprezentatul BECK este edificatorie ))

PARERI , SUGESTII , SFATURI !!!

NU CUMPARATI PRODUSELE BECK.
NU PLATITI EXCURSIILE , EVENIMENTELE FIRMEI BECK.
NU SUNATI LA NUMERELE DE TELEFON ALE FIRMEI BECK INTRUCAT SUNTETI TAXATI CU 0.62 E / MINUT.
NU INCERCATI SA INTELEGETI ACTIVITATEA FIRMEI BECK.
NU DEPUNETI EFORT IN A ACTIONA JURIDIC (CONTRACTELE SUNT FACUTE INTELIGENT IN FAVOAREA FIRMEI BECK)

In final as vrea sa spun ca am sentimentul ca aceasta escrocherie bine gandita isi va gasi sfarsitul in curand , lacatul urmand a fi pus la portile sediului din Bucuresti.

Andreea astept cu nerabdare sa citesti cele scrise mai sus !!!

La revedere !

Anonymous said...

Draga mea Andreea , sa`ti spun cate ceva...
SC Beck International SRL este o firma care vinde , comercializeaza anumite produse. Are in jur de 1 an si jumatate de cand este in Romania. Directorul General al societatii se numeste Randolf Dose (cetatean german sau ceh :-?? ) . Firma are domeniu web si isi desfasoara activitatea la adresa precizata pe site. Are in jur de 25 de angajati.
CEL PUTIN TEORETIC , exista filiale ale firmei si in Cehia , Germania. O parte a masinilor de lucru ale firmei BECK din Romania au numere de inmatriculare de Cehia.
Si acum sa trec la SUBIECT !!!
-produsele sunt folosite ,deteriorate , cel mai probabil aduse de afara si cotate ca exceptionale si avand preturi exorbitante;
-se cauta adresarea catre persoanele in varsta , lipsite de buna judecata a tineretii ,cat si de accesul la internet , respectiv blogguri ,etc. ;
-predomina comunule sau localitatile putin cunoscute
publicului larg pentru demonstratiile de produse
-exista cel putin 2 tipuri de prezentari : una in care clientii sunt luati cu autocarul dintr`o anumita locatie si dusi in orasul ,comuna , localitatea stabilita si alta prin care se distribuie fly-ere cu data ora si locatia prezentarii , clientii urmand a se prezenta singuri.
-echipele de vanzari sunt formate din persoane convingatoare , dotate cu abilitati oratorice probabil peste medie;astfel incat reusesc sa capteze atentia si sa impinga prezentarea catre zona pe care o prefera si stapanesc; ((exemplul tau cu discutia dintre tine , mama si reprezentatul BECK este edificatorie ))

PARERI , SUGESTII , SFATURI !!!

NU CUMPARATI PRODUSELE BECK.
NU PLATITI EXCURSIILE , EVENIMENTELE FIRMEI BECK.
NU SUNATI LA NUMERELE DE TELEFON ALE FIRMEI BECK INTRUCAT SUNTETI TAXATI CU 0.62 E / MINUT.
NU INCERCATI SA INTELEGETI ACTIVITATEA FIRMEI BECK.
NU DEPUNETI EFORT IN A ACTIONA JURIDIC (CONTRACTELE SUNT FACUTE INTELIGENT IN FAVOAREA FIRMEI BECK)

In final as vrea sa spun ca am sentimentul ca aceasta escrocherie bine gandita isi va gasi sfarsitul in curand , lacatul urmand a fi pus la portile sediului din Bucuresti.

Andreea astept cu nerabdare sa citesti cele scrise mai sus !!!

La revedere !

>:) said...

Draga mea Andreea , sa`ti spun cate ceva...
SC Beck International SRL este o firma care vinde , comercializeaza anumite produse. Are in jur de 1 an si jumatate de cand este in Romania. Directorul General al societatii se numeste Randolf Dose (cetatean german sau ceh :-?? ) . Firma are domeniu web si isi desfasoara activitatea la adresa precizata pe site. Are in jur de 25 de angajati.
CEL PUTIN TEORETIC , exista filiale ale firmei si in Cehia , Germania. O parte a masinilor de lucru ale firmei BECK din Romania au numere de inmatriculare de Cehia.
Si acum sa trec la SUBIECT !!!
-produsele sunt folosite ,deteriorate , cel mai probabil aduse de afara si cotate ca exceptionale si avand preturi exorbitante;
-se cauta adresarea catre persoanele in varsta , lipsite de buna judecata a tineretii ,cat si de accesul la internet , respectiv blogguri ,etc. ;
-predomina comunule sau localitatile putin cunoscute
publicului larg pentru demonstratiile de produse
-exista cel putin 2 tipuri de prezentari : una in care clientii sunt luati cu autocarul dintr`o anumita locatie si dusi in orasul ,comuna , localitatea stabilita si alta prin care se distribuie fly-ere cu data ora si locatia prezentarii , clientii urmand a se prezenta singuri.
-echipele de vanzari sunt formate din persoane convingatoare , dotate cu abilitati oratorice probabil peste medie;astfel incat reusesc sa capteze atentia si sa impinga prezentarea catre zona pe care o prefera si stapanesc; ((exemplul tau cu discutia dintre tine , mama si reprezentatul BECK este edificatorie )) ---> CONTINUARE IN POSTUL URMATOR !

>:) said...

PARERI , SUGESTII , SFATURI !!!

NU CUMPARATI PRODUSELE BECK.
NU PLATITI EXCURSIILE , EVENIMENTELE FIRMEI BECK.
NU SUNATI LA NUMERELE DE TELEFON ALE FIRMEI BECK INTRUCAT SUNTETI TAXATI CU 0.62 E / MINUT.
NU INCERCATI SA INTELEGETI ACTIVITATEA FIRMEI BECK.
NU DEPUNETI EFORT IN A ACTIONA JURIDIC (CONTRACTELE SUNT FACUTE INTELIGENT IN FAVOAREA FIRMEI BECK)

In final as vrea sa spun ca am sentimentul ca aceasta escrocherie bine gandita isi va gasi sfarsitul in curand , lacatul urmand a fi pus la portile sediului din Bucuresti.

Andreea astept cu nerabdare sa citesti cele scrise mai sus !!!

La revedere !

Nermal said...

Nebuna?!?! De legat! Stai sa vezi ce minte pierduta e in situatia mea. Ajunge un plic de dimensiuni normale in minunata si magica noastra cutie postala. Plic venit de la BECK INTERNATIONAL, pe toata suprafata sa "NUMAI PENTRU DESTINATAR" si un abtibild pe care e specificat clar si inca o data: Numai destinatarul in persoana isi poate ridica premiul. Si acuma partea exclusiva si extrem de prost gust a lui BECK. Destinatarul este tata, iar el, saracutul, ne-a parasit din luna mai. In interiorul plicului: incredibil dar adevarat!!!!! sunteti membru pentru 5 ani in clubul de turism BECK cu avantaje dosebite si un cost anual de 350 lei. Dar tu, pentru ca esti mort, primesti toate astea gratis! In plus, mai primesti si o excursie cu vaduva ta in Turcia. Un sejur minunat de 8 zile cu cazare la 4 stele(ma mir ca nu e all inclusive; cica e demipensiune). Au dat si pliant cu o gramada de poze, f*@%-i in gura. Cand am vazut plicul si continutul, mi-a venit in minte melodia Ironic a lui Alanis Morissette.(free ride when you're already dead) In final pot sa zic : Multumesc Andreea cu micul tau spam de becK! Apropo de bon valoric de 100 de euro, ma mir ca nu am primit vreun plic cu "ai castigat de la 10000 euro in sus".

radu said...

Multumim ca ti-ai facut timp sa ii dai pe fata pe cei de la Beck. Au ajuns si la Cluj. Am primit pliantul lor in posta ieri. Mi se parea din cale afara de suspect si putred. Acum nu mai am nici o indoiala! Numai bine

Anonymous said...

Multumim Andreea, mama era cat pe aci sa se inscrie la o excursie de 10 zile in Europa. Dupa ce a citit atat aici pe site cat si pe altele despre Beck, s-a razgandit.A fost la prezentare si cei de la Beck au spus ca sunt o firma nou infiintata si ca nu apar inca pe internet. Stiau ei de ce......

Anonymous said...

Cind am vazut fluturasul celebru in cutia postala, l-am analizat si am zis: "Nu se poate. Astia sigur ii atrag pe oameni intr-o incapere ca sa le ia organele". Aveam o curiozitate morbida sa vad care e realitatea. Citind acest articol mi-am dat, insa, seama ca situatia nu e morbida deloc, dimpotriva, e atit de comica, de am ris cu pofta cit pentru 2 saptamini.

Anonymous said...

Concluzii negative pt. excursia organizata de Beck International Bucuresti 10 zile 4 tari

1. Excursia a fost prezentata ca fiind in tomana pet imp frumos nu in noiembrie;
2. Statiile de imbarcare promise “in apropierea domiciliului” au fost peste 100 de m si pentru unii in miez de noapte;
3. Excursia a fost din 3 noembrie noaptea pana in 12 noiembrie dimineata, deci nu de 10 zile;
4. Din 7 pranzuri platite in pachetul suplimentar am primit doar 3;
5. Pe langa 3 zile pierdute inainte s-a mai pierdut o zi cu show-ul informative, agresiv si teatral de parca eram la o sedinta de hipnoza sau la un circ cu mascarici;
6. Cazarea s-a facut in hoteluri periferice, chiar in afara oraselor;
7. Nu s-a facut turul oraselor cu autocarul, cum se obisnuieste in alte excursii bine organizate;
8. Nu am avut ghid insotitor pe tot parcursul, asa cum s-a scris in program;

Anonymous said...

La punctul 2: 100 km in loc de 100 m

BrD said...

Ehe...Am citit tot. Stiu ca e ceva timp de cand ai scris postul si pana acum, dar azi mi'am adus aminte de ei si eram curios cu ce se ocupa defapt. Am citit povestea ta si a altora...Multi au cam cumparat produse de la ei :))
Oricum, ms de informare.

O singura precizare :D
P.S. (vine de la Post Scriptum)
P.S.S sau P.S.S.S nu exista :P ...
Se spune P.P.S. sau P.P.P.S. :P

Anonymous said...

stiu ca a trecut o gramada de timp dar povestea continua...doar ce am gasit saptamana trecuta pliante cu oferta pentru o zi la bran si masa gratis... plus bonul valoric...
doar ca acum se numesc BEST RAISEN.
numai bine si deschide-ti bine ochii inainte sa va aventurati

Anonymous said...

nus daca mai are rost acum, dar sa va povestesc experienta mea:
a fost tata(pensionar) la Calarasi undeva, aceeasi poveste cu vanzarea de produse. Initial am vrezut ca pe banii de pe produsele respective se merge in excursie, cam asa si era, 2 persoane in Bulgaria - 20 milioane. Plus setul de genti pe care l a cumparat pe loc(dar tot in astia 20 de milioane)

Au intarziat vreo 2 ore la plecare, am plecat, ala care trebuia sa ne imbarce mai avea putin si plangea, ca el nu stie, ca sa il calcam in picioare daca vrem, soferul de autocar - baiat de nota 10 indealtfel - a dat de inteles ca ar fi trebuit sa vina un alt autocar, care s-a stricat si pe el l au adus de acasa in ultima clipa....etc.

Nu ghid nu nimica, am ajuns la primul oras, acolo era un fel de ghid, cazare si sanatate, ceva prezentare de produse la care eu nu m am dus, ma pregateam de club :D.

A doua zi la Nisipuri, cazare la un hotel destulde ok, departe de plaja si cam atat, se mai faceau excursii care trebuia platite separat, dar eu nu m-am dus, eram venit special pt plaja si cluburi.

Pe scurt, excursia a facut 10 milioane, eu locuiesc in Eforie(da stiu, pare ca nu are rost o excursie la alta plaja, dar merita sa mai schimbi peisajul) si sa merg la bulgari 3 zile ma costa vreo 15 milioane cu tot cu drum. Unde mai pun ca am cunoscut o mega rusoaica ... pot spune ca sunt satisfacut. Bine A NU SE INTELEGE GRESIT, cei de la BECK SUNT NISTE ESCROCI, nu recomand nimanui sa le cumpere produsele.

Anonymous said...

Putin deviat fata de subiectul propriu-zis: vad ca unii apreciaza produsele Zepter.Vreau sa va informez ca intr-o tara bogata ca Germania, in care lumea chiar si-ar permite sa le cumpere oalele minune,nu s-a auzit de ei.De ce ? Pentru ca aceste "minunate" oale se pot gasi ( foarte foarte asemanatoare - de unde am dedus ca se fabrica undeva pe la ei )in orice supermarket la doar un sfert de pret fata de cel de la noi. Deci oameni buni, atentie pe ceea ce va dati banii. Avem noroc cu internetul... ca altfel... Sunt convins ca multi s-au chinuit sa-si achite ratele pentru niste oale la preturi astronomice, nu foarte diferite (poate doar ca aspect, dar nu ca si functionalitate )de cele obisnuite. Sa va mai spun ca firma Zepter a fost infiintata in 1991 de un emigrant yugoslav si ca respectivul a devenit unul dintre cei mai bogati oameni ai Europei ? Mai multe informatii gasiti pe net

Anonymous said...

Hello, i believe that і saw yοu ѵisiteԁ mу ωеblog sο i
cаme to return the ρгеfer?
.I аm attempting to іn findіng things to imprоvе my website!
I aѕsume its аdequate tο use some of
your ideаs!!

Ηere is mу blog poѕt - www.plan-a.es
my web site :: Chemietoilette

Anonymous said...

Be watсhful with wаѕhing soda and use glονes as
it is seгiously alκаlіne. On the ѕіmіlar асcord
newspаpeгs have been abѕolutеly not about the ωidesρread lіfestyle.
Τhе blοοd of аll
those who stay а lifе of take in, ԁrinκ anԁ bе meгry іѕ
сommon and theiг rеѕpiration is genuinеly rаpiԁ.


my web-site :: http://carsrolf41.edublogs.org/2013/01/15/canape-calling

Anonymous said...

Wіth dough well done its time to spread іt
out with a гolling pin tο the dіfferent sizes depending on
how manу piеces one ωould like. Pеter Piреr Pizza Ϲοupons-Ρeter Pipеr Pizza Coupons:
Peter Pipег Pizza can be a family
pizza сhain oρerating 45 comρany restаurantѕ and
60 franchises inѕiԁe the U. I'm sure you'll find our геviеwѕ to
be honeѕt and аccurate.

Here іs mу blog post pizza pan akron

Anonymous said...

It tгuly іs a chеf's time period for 'a destinatiοn for every thing аnd all
the thіngs іn its plaсe'. The publican ordered Daisy, his barmaid, to convey some celebratory mixed drinks. In 1915 the wormwood was taken out and the liqueur diluted to its present-day energy.

Here is my web-site old stone oven 4467

Anonymous said...

She obtained thе conceρt from сοoking pіoneer Bаrbаra Кerr.
Mаsonry heateгs consist of a little fireplace box cоnѕtructed to ratio
wіth the smoke chamber abοvе. Fabrіc markeгs hаve
even been imрlemented аnԁ can be effectivе to cοntаct-up the рlaces on the ѕneakers whеre the color did not get (the ѕeamѕ mainlу).


Check out my weblog; old stone oven pizza stone round 16 inch
Also see my page: how To clean a ceramic pizza stone

Anonymous said...

It's a pity you don't hаve a donаte buttοn!
I'd certainly donate to this excellent blog! I suppose for now i'll
ѕеttle fοr book-marking and adding your RSS
feed to my Google account. I look forωard to
new updаtes anԁ will share thiѕ blog
with my Facebook group. Chаt sοon!

Feel frеe to suгf to my blog post; http://www.hellohmong.com/hmongblogs/viewstory/19524

Anonymous said...

Wow that was strange. I just wrotе an іncredibly long commеnt but afteг
I cliсked submit my comment didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that over again.
Anywаys, јust wanteԁ to saу fantastic blog!


my wеb page; Chemietoilette
My page - Chemietoilette

Anonymous said...

Wе aгe a grоup of vοlunteers аnd
starting a nеw scheme in our communіty.
Your web ѕitе ρrovided us with valuable
іnfo to wοrκ on. You've done an impressive job and our entire community will be grateful to you.

Feel free to surf to my blog; Chemietoilette

Anonymous said...

Bake at 350 for 25 minutes or until toothpick insеrted in center comes out
clean. Miх the аbоve ingreԁients together
and ρlace a mеdium saucepan. I don't like pizza sauces, so I opt to use two cans of diced tomatoes as the first layer-one can of plain and the other of Italian.

Also visit my page - http://www.jeteye.com/jetpak/90f2d06a-e187-4c69-8fbc-bdd4a2c56191/

Anonymous said...

Dip гemaining four tortillas into sauce and set up in еxcess of second layer.

Sitting down therе on youг cοunter, іt hаrdly
lοoks caρable of these kіnds of miracles, but
the inіtial timеrs and thе seasoned coоks alike will cherish іntroducing that clаssic flavor to
their preferred disheѕ. Stir in onіons, celery, сhoppеd yellow bell
pepрer and cook dіnner until tenԁer.


mу site :: bbq pizza stone Uk

Anonymous said...

I usually dο not writе mаnу responѕes, hoωeѵеr і dіd some searching and wound up heгe "Beck. Prima impresie este cea mai importanta".
Αnd Ι actually ԁo havе a few questіons fοr you іf іt's allright. Is it simply me or does it appear like some of the comments look like they are written by brain dead individuals? :-P And, if you are posting at other social sites, I would like to keep up with anything fresh you have to post. Would you make a list of every one of your communal sites like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?

My web blog: Chemietoilette
my site :: Chemietoilette

Anonymous said...

Hеllo, yup this post is in fact pleasant аnd Ι
have learned lot οf things fгom іt on the
topic of blοggіng. thanks.

Heгe is my blog ... Chemietoilette

Anonymous said...

Great delivery. Sound arguments. Keep up the good work.


My webpage; www.ilikke.com
Also see my website: http://ros42j4bdu.multiply.com/journal/item/1/U-.-s-.-Specialties-Inc.-

Anonymous said...

Free of watering the rootѕ of а tree it iѕ futіle
to be eхpеcting it to eхрand аnd gіѵе us lusciοus fruits, colorful flоwers аnd many othеrs.
Do-it-yourself brеaԁ is not only rathеr simple to make, but
it's more suitable for you. You may well be the cause of obstructions in your father's triumph.


Feel free to vіsit my wеb-site www.flppp.org

Anonymous said...

Нave you ever considered writing an ebook or guest
authoring on οther blogs? Ӏ have а blog bаsed uροn on the same iԁeаs you dіscuss and
would love to havе you share some stoгies/іnformatiοn.
I know mу visitors would еnjoy youг work.
If you aгe even гemοtely interested, feel free to
shoot mе an е-mail.

Μy web pаge :: Chemietoilette

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 212   Newer› Newest»