Tuesday, March 30, 2010

Agenda mea

Agenda mea e cam plina. Agenda de calatorii :)
Joi plec la Tg Jiu, o sa imi petrec Pastele acolo impreuna cu Anna si doua colege de la facultate care stau in Tg Jiu :)
Vorbisem cu Anna sa mergem de Craciun la fete, dar am tot amanat si n-am mai ajuns, insa acum ne-am vorbit din timp si asa a ramas stabilit.

Cred ca e cam primul Paste pe care il fac departe de casa, adica in alt oras... dar... mereu este un inceput pt orice :P
As vrea sa ma intorc luni dimineata ca sa pot sa respect traditia cu mersul la nasi a doua zi de Paste... acum sa vedem... poate ma intorc cu fetele duminica cealalta.

Urmeaza un concert cu Vama in Brasov la sfarsitul lunii aprilie. :)

Si la inceputul lunii mai o sa fie practica. Daca avem timp si bani o sa mergem in gasca mare mai intai la mare ... si de acolo in practica de primavara. In 5 zile o sa strabatem mai mult de juma de tara :)) O sa ajungem pe la Sibiu, Sighisoara, Vatra Dornei, Lacul Rosu, Iasi... si multe altele... nu stiu inca traseul exact. O sa va tin la curent :)

La sfarsitul lunii mai, fix inainte de sesiune, plecam cu grupa in Olt. Un weekend. Tot pt facultate. Turism cultural. Fiecare are un monument de pe traseu sau chiar din Olt de prezentat/pozat etc :)

app: imaginati-va ca in loc de avion, in poza, este un autocar :D
ps: i luv my life :))

Carti, filme si pc :)

Tocmai am terminat de citit "Cartea Mironei" de Cecilia Serghi... Imi place Cecilia Serghi, am mai citit si Panza de paianjan si mi-a placut mult. Am citit-o destul de greu, adica citeam doar cand ma duceam/intorceam de la facultate. Am inceput sa citesc pe drum de vreo luna - doua... inainte foloseam castile, ca sa nu ma plictisesc, dar mi-am dat seama ca pt sanatatea urechilor mele nu sunt ft bune.

M-am apucat de "Noaptea de Sanziene" de Mircea Eliade. Aaa, am uitat sa precizez ca citesc 2 carti in paralel, una o am tot timpu in geanta si citesc cand sunt pe drum si una o am pe noptiera, citesc inainte de culcare... Cartea pe care o citesc seara e mai mult pt copilu din mine, 20 000 de leghe de Jules Verne :)

Vreau si am o gramada de carti de citit... insa daca nu e o carte care sa ma acapareze compet, nu o citesc foarte repede, sau ma rog, in timpul propus de mine ... pt ca mereu ma iau cu alte chestii...

Cu filmele am ramas mult in urma. Nu am mai fost la film de ceva timp... tre sa recuperez si sa vad si eu faimoasele filme despre care se tot vorbeste. La Alice merg prima data :)
Insa, am fost in seara asta la un prieten si am vazut The Killing Room. Merita un 6-7.

Si despre calculator. Vroiam sa zic ca am o boala. Cand intru pe usa, ma descalt, vin in camera si deschid laptopul... dupa care imi vad de treaba, ma schimb, ma imbrac.mananc ... uneori chiar uit de existenta lui. Dar trebuie sa il vad eu deschis, chiar daca se intampla sa nu stau la el cu orele.

Cred ca e defect de-al meu. Asa si cu tigarile. Eu nu fumez, stiti bine... insa, uneori ma mai prostesc (in special la party-uri) si mai imi aprind o tigara, dar nu pt ca imi place sa fumez, chiar nu vad rostu, nu simt nicio placere... dar ma mega fascineaza sa tin tigara intre degete :) :))

ps: puteti sa imi recomandati carti sau filme.
citesc cu mai mult drag o carte daca imi este recomandata... la fel se intampla si in cazul filmelor :)
asa ca astept :D

Sunday, March 28, 2010

Despre cluburi :)

Am fost in foarte, foarte multe cluburi... si nu o zic ca sa ma laud (caci nu cred ca e un motiv de lauda) ci ca sa intelegeti ca sunt cat de cat in masura sa vorbesc despre subiectul acesta. Si mai mult, sa stiu despre ce vorbesc.

1. Datorita pasiunii (nebunie sau boala pt altii) mele pt Vama am fost in mai multe cluburi decat mi-as fi imaginat vreodata. In toate tipuri de cluburi, de la cluburi de mega fitze la cluburi under.

2. Datorita prietenilor si cunostiintelor mele difersificate, la fel, am mers in cluburi gen Turabo sau Bellagio, dar si in Suburbia sau Expirat...

O sa va dau cateva exemple ca sa ma fac mai bine inteleasa.
*Am ramas in Tribute, un club care se situeaza undeva la mijloc, dupa un concert, cu gasca si ne-am mega distrat.

Dupa, am mai revenit in Tribuite, insa nu a mai fost la fel, gasca nu mai era la fel de mare si totul s-a spart mult prea repede.

*Prin decembrie, am fost in Bellagio cu colegii de la facultate. Cred ca eram 15 persoane. Un fel de party de sfarsit de an. Clubul chiar nu e pe placu meu, dar muzica a fost ok. Am stat pana pe la 6-7 dimineata...si spre final bagasera pana si Drumurile noastre toate :))

*Acum 2 saptamani am revenit si in Bellagio, de data la ziua unei colege. Insa nu a mai fost la fel. Muzica era aceasi, insa distractia nu a fost nici macar pe jumatate...

*Si acum ca sa ma contrazic, sambata seara am fost in Tan Tan cu aceasi gasca din Bellagio, de la ziua colegei si chiar a iesit super tare. Dar aici au un plus cei din Tan Tan... nu au figurile celor din Bellagio.

*Pe la inceputul lui martie am fost tot cu cei de la facultate, de data asta in cantitate mult mai mare, cred ca eram 50 de studenti de la Turism, in Dumars, in Regie. A fost cam mult house pt gustul meu, dar seara a fost cat de poate de reusita.

*Prin vara am fost in Club A cu un grup ft restrans, cred ca eram doar 3-4. Muzica insa chiar a fost pe placul meu. Si seara chiar a fost una frumoasa, care a tinut pana pe la 7 dimineata...

*Acum 3-4 veri am fost doar cu Andreea intr-un club din Eforie Nord, cel de pe corabie, White House daca nu ma insel. A fost seara noastra, a trecut atata timp si totusi mereu cand imi aduc aminte de seara aceea zambesc cu drag :)

Ar mai fi multe exemple, dar momentan doar astea in vin in minte.
In principal cred ca ati prins ideea. Nu conteaza in asa mare masura clubul sau muzica, ci persoanele cu care esti. Daca sunt persoane care stiu sa se simta bine, e perfect, o sa ai o seara reusita.

Dar... e doar parerea mea.
Eu ma adaptez foarte usor si poate si de aceea merg pe premiza ca in aproape^ orice club poti sa te simti bine.

^- am zis aproape ca sa nu intelegeti ca daca ai o gasca buna te poti distra si intr-un club de manele :)) ma refer strict la genurile de MUZICA... si maneaua nu e muzica ;)

Pareri? Pro/contra?

Saturday, March 27, 2010

Astenia de primavara :)

M-a prins raceala. Si m-a prins bine... cred ca ii e asa de drag de mine (mai ceva ca dragostea la prima vedere) incat de vreo 3 zile numai pe capu meu sta... s-a bagat peste tot, in cap, in gat, in nas, in corp.
Nasu imi curge la greu, imi simt capu meu greu decat in dimineata celei mai groaznice betii, am frisoane si stranut nene, nici daca as fi stat intr-o camera plina cu piper nu cred ca as fi stranutat atat de des, jur :))

Incerc sa imi dau seama cum am racit, insa nu reusesc. Ideea e ca miercuri seara am fost la un party de-al unei colege de facultate, a ramas singura si ne-am strans mai multi la ea... si a doua zi, cand m-am trezit aveam nasu mega infundat si am inceput sa stranut... cred ca incep sa am reactii adverse la vin :))

Insa nu ii dau atata importanta racelii (cat imi da ea mie)... asa ca mi-am continuat activitatea.
Azi am fost la aerobic, imi era teama ca nu o sa pot sa respir cum trebuie, insa a fost ok. Cum nu am febra de la raceala, am zis sa fac macar febra musculara :)

Maine intentionez sa merg la Romexpo, la targul de turism... si dupa in parc cu rolele.
Sa vedem insa cum o sa ne trezim maine ... eu si raceala... adica daca o sa ramanem impreuna sau daca ne despartim.

ps: maine mai pe seara o sa vina si postul despre cluburi. l-am scris deja, il am in draft de cateva zile insa am zis sa il pastrez pt sambata seara :)

Sa aveti parte de un weekend minunat!!
:)

Monday, March 22, 2010

Comentarii :)

Aaaa, apropo. De ceva timp (in caz ca nu ati observat) am dat liber la comentarii, adica nu trebuie sa ai cont google ca sa poti sa comentezi. O poti face si de pe wordpress, open id sau chiar sub forma de anonimat.

Imi zicea multa lume ca imi citeste blogul si ca ar vrea sa comenteze, dar ca nu au cont. Asa ca am recurs la aceasta metoda. Nu sunt chiar multumita in totalitate pt ca primesc multe spamuri, dar... noi sa fim sanatosi.

Asa... si ca sa nu simt ca vorbesc singura (desi stiu ca am cativa -nu multi, dar suficienti- cititori fideli) mai comentati si voi :)

Din viata de zi cu zi :)

Am atatea de zis si nu stiu de unde sa incep. Sa vedeeeemmmm :D
Am inceput sa fac bun pt viata mea. Aerobic, mai exact gimanstica aerobica. Ma rog, inca de anu trecut am inceput. Eu cu colegele mele, am decis sa facem si noi un sport. Si pt ca la facultate avem si sportul ne-am gandit sa ne bagam la ceva productiv, nu la ping pong sau alte chestii care nu necesita prea mult efort.

In octombrie am fost la cateva sedinte, in decembrie la fel... dar dupa a venit vacanta, sesiunea si pana pe la mijlocul lui februarie nu am mai trecut pe la aerobic. Insa de o luna merg constant. Am inceput de 2 ori pe saptamana, lunea si vinerea si de saptamana asta o sa mai merg si miercurea...

Bun.... ce vreau sa zic cu asta... Eu, una, am ramas uimita de efectele benefice. Gen, pielea e mult mai ferma, mai tare, dupa o ora de aerobic te simti ca nou, te duci obosit si iesi ca nou si in plus am descoperit ca avem multi, multi muschi :))

Mai nou, acum ma tenteaza un curs de inot.
As vrea sa merg de 2-3 ori pe saptamana la inot. Momentat sunt in cautare de un bazin ok, curat si cu preturi decente. Daca mergeti/ati auzit ceva dati-mi de stire :)

Ziua de ieri, de fapt de sambata, ca deja e trecut de 12, a fost foarte full.
Imi place sa am ziua incarcata si diversificata. Cel mai mult urasca sa fac acelasi lucru in fiecare zi, ma ingrozeste ideea asta... dar asta e alta poveste :)

Sambata am fost la facultate, la engleza (da, sambata am curs, vinerea o am libera in schimb, ca sa va dati seama cat creier au cei care fac orarul... ;) ) am fost la cumparaturi, am luat cadouri... dupa mi-am luat rolele si am fost cu Anna in parc, in Herastrau... ne-am plimbat cu rolele vreo 3-4 ore de aveam rani la picioare... iar seara am fost in club, la ziua Madalinei.

Am fost in Tan Tan si, spre surprinderea mea, a fost foarte foarte frumos. Clubul este dragut, destul de mic, dar foarte ok. Oameni dragutzi... si muzica cat de cat comerciala... aici chiar nu am ce sa fac... asta e muzica care se cere... si, ca sa fiu sincera, nu imi dispalace in totalitate... cu toate ca nu este genul de muzica ca pe care il ascult eu, in cluburi stiu sa ma simt bine pe astfel de melodii...

O sa dezbat mai mult pe tema asta intr-un post viitor despre cluburi.
Oricum, am ajuns la o concluzie, atata timp cat ai langa tine persoane cu care te simti bine te poti duce oriunde :)

Cat atat pt seara asta :)
O saptamana placuta va doresc
Pup

Thursday, March 18, 2010

Sambata :)

Am facut un joc pe facebook. In ce zi m-am nascut. Sambata.
Stiam ca m-am nascut sambata. Sambata dimineata mai exact :)

Iata ce zice ziua despre mine :))

ps: stiu ca am lipsit. deja cred ca nu mai am scuze. sper sa incep sa scriu ca inainte.
sa vedem partea buna a paharului. am muuuulte sa va povestesc :P
pup

Monday, March 1, 2010

Primavara

Anul asta nu am cumparat martisoare. Am preferat florile.
De o saptamana, zilnic a trebuit sa trec printre mii si mii de tarabe de martisoare. Groaznic. Mi s-a luat complet. Numai kitsch-uri. Au facut si din 1 si 8 martie o alta strategie de marketing pt a mai scoate bani... ca de... cei de la gradinita, scoli si licee trebuie sa duca martisoare la profesoare, la colege. La profesoare nu poti sa le duci orice martisor, trebuie sa fie neaparat ceva mare, in functie de posibilitati se da ba ceva de argint, ba un parfum, ceva cosmetice ... ori o brosa.

In anii trecuti mai cumparam martisoare si ne dadeam intre noi, fiindca in clasa aveam doar 6 baieti. Era cat de cat frumos. Intre timp s-au schimbat multe.

Acum nu poti sa te duci la sotie/logodnica/iubita doar cu un buchet de flori, tre neaparat sa iei un cadou. Cu cat e mai mare/scump cu atat iti dovedeti iubirea. Clar.
Pe mine m-ar enerva sa primesc doar de ziua mea si de sarbatori (gen Craciun, valentines, 1,8 martie, paste asmd) cadouri. Si alea oferindu-le mai mult obligat de circumstante.
Oare nu putem sa facem cadouri pur si simplu? in fine...

Sa revenim la ziua de azi. m-am bucurat ca am primit flori pe strada, martisoare simpatice si ghiocei. A, si mesaje. Doar 2 baieti din grupa ne-au adus martisoare... (imi sustin ce am zis mai sus) cu toate astea mi s-a parut un gest frumos.

Eu va zic La multi ani tuturor. Astazi e ziua noastra.
Ziua femeii e de abia pe 8 martie (atunci sa va vad :P) tati vreau un card plin cadoo, sa imi cumpar tot ce vreau din noul Mall ... Sun Plaza :)))) o sa fac un post special dedicat noului mall, care se afla la 2 km de mine :))

Incepe primavara... asa ca pt voi: