Thursday, February 18, 2010

Ne vedem joi :)

Diseara ma duc in Tribute, pt a doua ora... Imi place mult clubul, localul este foarte dragut si muzica e pe masura.
Chiar ne-am distrat data trecuta, spre ca diseara sa iasa cel putin la fel de bine :)

Acu am observat ca nu am mai scris de fix o saptamana. Sunt o lenesa. De fapt, asta am facut in saptamana trecuta, am lenevit. Am stat mult cu prietenii, am jucat poker, ne-am uitat la filme, am vorbit, am baut :) ne-am culcat la 6-7 dimineata si ne-am trezit la pranz :))

Saptamana trecuta am avut la mine o verisoara, Belen, pt vreo 2-3 zile. O sa va povestesc de ea intr un post viitor. Cert e ca copilul asta e o bomboana. Vreau si eu un copil asa... de fapt, lumea zice ca chiar seamana cu mine :)

Facultatea inca nu am inceput-o. Ca de obicei, cei cu orarul sunt la fel de lenesi ca noi. Se trezesc greu din vacanta. In anu I am ramas surprinsa, toate colegele mele de la alte facultati deja isi cunoscusera colegii, iar eu nu stiam nici orarul :)) deci nici ca puteam sa gasesc o facultate mai buna :)

Aaa.. la doctor nu am fost :)) nu e vorba ca mi-a pierit curajul, insa am vrut sa lenevesc, nu sa stau la cozi :D o sa ma duc in cel mai scurt timp.

In rest sunt ok.
Incep sa vad multe chestii pe care pana acum nu le observasem.
Deci totul pare ca e bine. Foarte bine as zice.

Ziua indragostitilor ( :)) ) am petrecut-o la Ateneul Roman la Sarah Chang. A fost uimitor. Am ramas suprins placuta.

va pup

Thursday, February 11, 2010

Despre copilarie :)

Ieri imi aminteam cu prietenii mei de copilarie. In gradina din juru blocului era multa zapada, foarte multa. Si ne-am adus aminte de noi, cand eram mici si ne jucam cu zapada. Cand faceam om de zapada... sau cazemata. Doamne ce frumos era... eram doua tabere si ne construiam cazemate. Cred ca de ani de zile nu am mai vazut una. Nici om de zapada nu am mai vazut... In schimb vad copii cu parinti cu sania... fac 2-3 ture si gata.


Am venit acasa si am citit pe blogul lui Bendeac despre copilarie, despre jocurile copilariei. Are dreptate... cati dintre copii de azi mai au vantai si julituri? moaaa... la noi era concurs... cu cat aveai mai multe cu atat erai mai tare.. aveam coatele si genunchi plini de zgarieturi... :)


As putea sa scriu pagini intregi despre copilaria mea. Despre jocuri. Mai tot timpu ma jucam cu papusile, le faceam haine, case... ieseam in fata blocului sau in gradina si ne puneam pe patura si ne jucam.... de dimineata pana seara...
Ne mai jucam de-a vanzatorii... adunam ambaleaje de pe jos, le puneam o piatra desupra ca sa nu le ia vantu si puneam pretu.

Ne jucam tarile.... Imparteam un cerc in mai multe parti, in functie de cati eram... fiecare isi alegea o tara, dupa cineva zicea o tara, cel cu tara respectiva trebuia sa zica cat mai repede STOP, restu fugeau...

V-ati ascunselea... Jocul asta imi placea cel mai mult... ne strangem super multi si eu cu fetele intram in scari de bloc si faceam schimb de tricouri :)
Coarda. Toata ziua saream coarda. Saream si in casa. Cred ca v-am povestit ca am spart lustra o data :))
Mima. Jocul asta l-am mai jucat si acum ceva timp...

Flori fete si baieti. Alt joc misto :)
Portofelu. Asta era un joc mai mult de baieti. Se jucau cu masinutele si puneau la bataie imaginile de la gumele Turbo.

Dupa a aparut monopoly. A fost zarva mare cu el. Cred ca ne jucam incontinuu. Visam bani, vile si cartiere :))
Uneori faceam desene. Aveam o colectie intreaga de certa colorata. Desena fluturi, copii, case, flori ... :)

Mai era un joc. Castelul. La asta chiar nu ma prea pricepeam. Se facea un castel din pietre. Si cu o mingie trebuia sa loveti pe altu. Nu mai tin minte exact. Tot ce stiu e ca nu prea imi placea
Frunza :)

Ratele si vanatorii...
Tara tara vrem ostasi.
Volei. vara, seara ne jucam volei. Faceam un cerc mare si ii inebuneam pe vecinii cu masini, ca mereu activam alarmele :))
Ne mai jucam la bara. Bara aia de batut covoare. Doamne cate jonglerii faceam :D
X si O ... asta era jocul de aur in pauze :)


Cand au aparut jocurile pe tv, ne jucam Mario.
Cand a aparut calculatorul ne jucam Soliter si Prepelix.
Cand a aparut telefonu ne jucam Snake :)


Cred ca mai sunt multe jocuri. Dar nu imi vin in minte acum.
Am avut noroc ca am prins toate aceste vremuri... Chiar am avut o copilarie fericita, normala.
Am avut si televizor si calculator (mai tarziu) dar niciodata nu am facut abuz. Nu as fi ales niciodata desenele animate in locu unei batai cu apa :)


Ca tot am vorbit de copilarie... mi-a venit in minte melodia Leasa - Diferente. Foarte adevarata :)
Voi de ce jocuri va aminti? :)

Sunday, February 7, 2010

Eu si spitalele/doctorii

Imi e frica de doctori/spitale/injectii si tot ce tine de capitolul asta. Imi este foarte, foarte frica. Si nici nu suport spitalele, de mica nu mi-au placut. Sa va explic. M-am nascut la 7 luni (rabdarea nu a fost niciodata punctul meu forte) si cantaream vreo 2 kg 300; am fost bagata la prematuri... eram cea mai mare de acolo, logic... cei de acolo aveau 1 kg, 1 kg juma... dar ca sa ies din spital trebuia sa am 2 kg juma... si ce credeti? nu luam in greutate, deloc...asa ca asistenta a modificat pe fisa ca sa pot pleca acasa :) i-a zis mamei ca sunt sanatoasa, dar ca e posibil sa nu imi placa spitalul si ca o sa imi fie mai bine acasa... Si asa a si fost.


De fapt, ar trebuit sa va mai zic ca sunt si foarte foarte norocoasa. La cei 20 de ani ai mei, nu am stat in spital decat cand m-am nascut... M-a ferit Dumnezeu de boli care necesita internare, de operatii etc... Aaa, am avut mana rupta, din cot... atunci am fost la spital, ca sa imi puna mana in ghips, a fost destul de nasol ca era mana stanga (cu care scriu) ... cotul era fisurat in 3 si doctorul mi-a zis ca daca nu se reface va fi nevoie de operatie ... si ca va trebui sa invat sa scriu cu mana dreapta (lucru imposibil pt mine) . Nu am dormit 2 zile, de frica sa nu ma asez din greseala pe mana si sa ajung la operatie :) aaa, mana din ghips am scos-o singura :)


Buunnn... aaa, cat despre injectii... cred ca am facut doar injectiile care trebuiau pt scoala.

Si spre rusinea mea, nici la analize nu am fost pana acum 2-3 ani, cand a fost campania aia cu analizele obligatorii... Naspa moment. Dupa ce ca eram speriata de moarte, au aparut si complicatii... adica, nu aveam nici macar o vena la vedere de unde sa imi ia sange, asa ca atat doctora cat si asistentul s-au chinuit sa le caute :) ba la mana stanga, ba la dreapta... ma intepasera de vreo 4-5 ori... Intr-un final mi-au zis ca asa se intampla cand iti e frica, venele se ascund (WTF?) si sa incerc sa ma relaxex, ca daca nu ma trimit la alti doctori sa imi ia sange din alta parte si ca ei nu au atata rabdare... ma rog, am zis sa ma lase cateva secunde... am purtat o discutie cu venele, le-am zis ca nu e un moment bun pt joaca si se pare ca au inteles ... au aparut doua :)


Cam asta e istoria mea cu spitalele ... Trebuia sa va povestesc ca sa vedeti ce lucru maret am hotarat. Maret pt mine.


Saptamana viitoare ma duc sa imi fac analizele. TOATE.
E o hotarare luata de mai mult timp, insa cred ca acum am curajul necesar :))


Prima data am zis ca o sa ma duc doar la dermatolog. Pt ca in anumite situatii imi apar niste pete rosii. De fapt, in mai multe situatii... daca am emotii, daca sunt nervoasa, daca stau la soare, daca imi e frig, daca, daca, daca... la orice stare, care nu e normala imi apar. La inceput imi apareau doar la baza pieptului, insa o data cu intensitatea emotiei ele se extind... se duc si pe gat, uneori si pe maini... Si de ceva timp am observat ca imi apar si pe picioare dupa ce ies din dush (adica la apa calda). Ideea e ca nu ma mananca, nu am nicio treaba... doar ca sunt inestetice... Si nu ar fi numai asta problema, insa imi e frica ca se pot extinde si pe restul corpului... si chiar nu stiu de la ce sunt...imi e frica sa nu fie ceva mai grav.


Si am zis ca daca tot ma duc, sa ma duc sa imi iau si sange si tot ce mai trebuie ca sa aflu daca sunt in regula...
Oriunde imi zice doamna doctora :) Ma duc intr-o zi sa le fac pe toate.


Sper sa iasa bine.

Friday, February 5, 2010

Am scapattttttttttttttttt

Azi am avut ultimul examen. Cred ca am asteptat ziua asta cu sufletu la gura :) -nici ziua de nastere nu cred o astept cu atata nerabare :)) -
Am avut 8 examene. Unele mai bune, unele mai putin bune... mi-am facut nervi la cateva examene... dar chiar nu are rost ... in fond, examenele vin si se duc.

Conteaza ca... sunt sanatoasa si ca am tot ce imi doresc... am cam tot ce isi doreste cineva la 20 de ani... sa nu exageram... ar fi loc de mai multe haine :))

De azi sunt in vacantaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si de aseara s-a deschis oficial sezonul cluburilor :D

Aseara am fost in Silver la Vama, primu concert de pe anu asta :)
Se anunta un sfarsit de week si un week senzational :)

Take care :) Pup