Tuesday, June 30, 2009

Practica de vara :)

Heeey :)

Sunt pe fuga, in 20 de min tre sa plec... Pt o saptamana o sa fiu in Sibiu, cu facultatea... ma rog, cu 25 de persoane + o profesoara foarte, foarte de treaba... presimt ca o sa invatam multe si o sa fie super fain :)

Ca de obicei am multe bagaje... un troler mare ( nu asa mare, ca nu au incaput toate cele :)) ), un ghiozdan cu mancare, o geanta de umar pt portofel si toate alea si geanta de laptop :D cica o sa am net acolo si oricum e bun, mai ascultam muzica... :)

In caz ca o sa am net, ne mai auzim... daca am timp :D daca nu... ne auzim peste o saptamana...

Sa fiti cuminti >:D<
Pup

Friday, June 26, 2009

Cand ai un vis lupta pt el :)

Asta e motto-ul meu...

Acum cateva zile citeam blogurile pe care le urmaresc (vezi mergeti sa vedeti :) ) si am dat de o postare foarte pesimtista a unei fete, zicea ca vrea sa ajunga la concertu de lansare a trupei Voltaj, dar ca nu are cu cine sa vina ( ea fiind din Rm Valcea si fiind si fana a trupei ) ... eu, obisnuita sa merg singura la concerte, ii zic ca uneori este mai bine sa mergi singur, te mai gandesti, iti pui ordine in ganduri... mai citesti... si ca atunci cand ajungi la concert o sa iti dai seama ca a meritat fiecare secunda :)

Peste o zi ma trezesc un mail de la ea: "Andreea.Stiu ca suna ciudat.Stiu ca vorbim doar pe blog.Dar comentariul tau m-a facut sa reflectez si vreau sa ajung la concertul Voltaj.Si nu stiu cum sa fac.Nu-ti cer nimic doar sa-mi dai add deocamdata:D "

Bunnnnn... atat asteptam. I-am raspuns ... si i-am zis ca daca este nevoie vorbesc eu cu ai ei ( are doar 16 ani ) si ca o pot astepta la autogara, o duc la concert si ca dupa poate ramane la mine peste noapte...

Zis si facut. L-am convins pe tatal ei ca este in siguranta. A vorbit si mama cu el :)
Misiune indeplinita. Fata a venit, a fost la concert... a ajuns si inapoi acasa... concluzia o aflati de la ea:
Visul unei nopti de vara ... implinit

De ce am facut asta?
Poi, sincera sa fiu, nici nu m-am gandit foarte mult.
Cert este ca si pe mine m-au ajutat muuulte persoane, am cunoscut multe persoane faine. Chiar daca pe drum eram singura in fiecare oras am cunoscut pe cineva... De fiecare data am ramas uimita de amabilitatea persoanelor care nu ma cunosteau, dar se purtau mai bine decat multi altii... Oameni normali, pe care ii intalneam pe strada, ii intrebam de o adresa si mai ca ma duceau ei la adresa respectiva :) In Bucuresti rar se intampla asa... poate ca ar trebui sa invatam din amabilitatea celor care nu locuiesc in capitala...

Ma bucur mult ca si eu am putut sa ajut la randul meu.
Sunt mandra de mine :))

Va pup

Tuesday, June 23, 2009

Mi-am spalat sufletul...*

Da, mi-am spalat sufletul de noroi :)
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, am fost la MAREEEEE!!!!!!! \:D/

Sa va povestesc totul. Poi, duminica dupa examen am fost la piscina ... si pe la 6-7 cand sa plecam ne vine o idee... sa plecam in noaptea respectiva la mare, ca tot avem o zi libera, dat fiind faptu ca marti incepeam practica pe Bucuresti.

Zis si facut. Am ajuns acasa, am facut cumparaturi, am luat carne pt gratar, sucuri si tot ce ne mai trebuia...
La 2 juma (noaptea) am plecat spre mare, cu Mada, prietenu ei, Natasha si eu :)... am ajuns pe la 5 juma si am stat pe plaja.

De fiecare data cand vad marea am o stare de bine. Imi place sa o privesc, mi se pare incredibila ...

Am fost mai intai in Eforie N, am stat la soare, am dormit... stiti ce frumos este sa adormi si dupa sa te trezesti pe plaja? :) am facut baie, apa era destul de rece... Pe la 11 am plecat sa cautam o mica padure unde sa facem un gratar si sa ne adapostim de soarele de la pranz... am gasit un loc perfect, am facut salata.. am mancat...am stat pe patura, la umbra... si dupa ne-am intors la plaja, insa in Mamaia, unde era mai gol, apa mai calda.

A fost superb. A fost escapada de care aveam nevoie... era singura zi libera si am profitat de ea la maxim. Acum sunt rosieeee, ma ustura toate.

Am avut mare noroc, ma suna mama din Buc si imi zicea ca e furtuna, ca ploua... si la noi era soare. Am inteles ca mai peste tot in Romania a fost vreme urata... noi am avut parte de ploaia de abia pe autostrada... pe la km 140... insa nu ne-a deranjat prea tare :)

Acum ca mi-am incarcat bateriile sunt gata de orice :D

Urmeaza pratica pe Bucuresti, unde avem ca obiectiv Calea Victoriei... trebuie sa luam mai multe obiective si sa le filmam, pozam, analizam... ne-am impartit pe categorii: filmat, pozat, prezentat, facut text :) Cred ca o sa fie interesant.

* la titlu postului ma gandisem pe drum, la intoarcere... si cand intru in casa ma intreaba mama: "Gata, domnisoara? ti-ai spalat sufletul? "... se vede ca ma cunoaste cel mai bine... :)

Va pup

Sunday, June 21, 2009

Anu trecut pe vremea asta...

Anu trecut pe vremea asta eram stresata cu Bacu'. De fapt eu asa imi aduceam aminte, dar am citit arhiva de aici si am vazut ca eram chiar calma. Cred ca eram nebuna.

Sunt cea mai fericita acum, pt ca mai am doar un examen, acela de maine, adica azi, ca deja e duminica (da, la facultatea mea se dau examene si duminica).

Am citit toata arhiva din luna iunie si iulie. Asteptam sa vina ziua in care o sa am ultima proba pt bac ca pe cel mai important moment din viata mea, ziceai ca atunci o sa incep sa traiesc :)) Adevarul e ... ca dupa bac am apreciat mai mult totul, pt ca aveam libertate. a fost o vara ft frumoasa :)

Pt cei care dau anu asta bacu va recomand urmatorul articol, al lui Tudor. Si cazul meu a fost unul fericit... deci si eu pot zice: "bacul l-am luat usor" :)

Baftaaaa!!!!! :)
va pup

Thursday, June 18, 2009

Parerea unui angajat BECK!

O sa pun o chestie foarte interesanta pe care am primit-o pe mail de la cineva. Un fost angajat BECK vorbeste despre patron, despre multe chestii interensate :) dar toate astea la sfarsitul articoulului...

Mai intai vreau sa va zic ca nu as fi crezut ca postul meu despre BECK si excursia cu ei imi va aduce atata satisfactie. M-am simtit utila. Sunt peste 30 de comentarii in care oamenii imi multumesc, unii pt ca nu si-au pierdut ziua si nici banii cu BECK si unii pt ca am avut curajul sa scriu despre ce s-a intamplat in acea zi ... si in afara de comentarii sunt multi care imi trimit mailuri. Simt ca am facut si eu un lucru bun :) Si ma bucur.

Am aflat multe despre ei. Inca mai incerc sa adun date. Chiar vreau sa fac ceva, daca tot am inceput... am vazut ca sunt destui care gandesc ca mine, deci imi dau seama ca nu e in zadar si ca merita.


Am primit de la Loredana, un link ... este vorba de un site, unde angajatii isi spun parerea despre firma la care lucreaza sau au lucrat. sursa

iata ce a scris fostul angajat al BECK INTERNATIONAL:
"Administratorul este ceh. Ascunzandu-se dupa "nu stiu limba romana, nu stiu legislatia, eu vreau, dar nu sunt informat", isi cam bate joc nu doar de legislatia romaneasca, dar si de drepturile angajatilor, de munca lor, de programul lor, de contractul de munca. Am demisionat din mai multe motive. Unul dintre ele a fost incalcarea flagranta a contractului de munca. Asta dupa ce, doua luni de zile, am muncit pana la epuizare pentru el, caci refuza sa angajeze personal. Omul nu are nici o jena sa calce in picioare munca angajatului, demnitatea acestuia, cat si drepturile partenerilor contractuali si ale clientilor. Legat de clienti, se bazeaza pe faptul ca acestia sunt oameni in varsta si semneaza contracte de cumparare produse in valori astronomice.... ce v-am zis? baza lor sunt persoanele in varsta, pt ca pot fi influentate cel mai usor.
Tipul traieste pe picior mare, conduce un Hummer prin Bucuresti (consumul mediu e cam de 25 l benzina/100 km!!), dar cu greu da bani pentru rechizite de birou. Refuza de doua luni sa amenajeze birourile, sa creeze conditii decente de lucru. A angajat pe cineva pentru contabilitate si de vreo trei saptamani nu ii cumpara calculator, sa poata lucra. A izbucnit femeia in plans, cand a chemat-o sa ii demonstreze cat de incapabila este.
Tipul e incredibil, nu doresc nici dusmanilor sa aiba de-a face cu astfel de specimene. Si e politica generala a firmei, din moment ce patronul a venit din Cehia sa urle prin hala, aici, in Bucuresti! Acum au control de la Politie pe cap, urmeaza Garda Financiara, ITM-ul..... se adevereste tot ce le-am spus din februarie si au ignorat. "


Nu ma mira nimic din ceea ce am citit mai sus. Sunt sigura ca mai exista si alte magarii.

Va tin la curent!
ps: orice idee e bine venita :) unde-s 2 puterea creste.

Monday, June 15, 2009

Inca 3 si ma duccccccc... la Sibiu :)

Mai am 3 examene. Din care doar unu conteaza, adica este cel mai greu, la cea mai urata materie si cu un prof care pica pe capete :) deci...

Mergem la Sibiu pana la urma... si eu si fetele :) toate 5. De abia astept. Presimt o sa fie foarte foarte frumos :D O sa fim doar 20 de persoane ... si eu care ma obisnuisem cu 100 :))

Se anunta o perioada ft interesanta. S-ar putea sa plec si la mare... asta pe la sf lui iulie.

Dupa, in octombrie e posibil sa mergem cu facultatea in Germania si Austria.

Cert e ca acummmmmmmm imi este foarte doooooooooooor de mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

Sa nu va mire daca intr-o zi o sa dau o fuga pana la mare, poate chiar intre examene :))

M-am saturaaaaaaaat.

Nu stiu de ce am scris asa. Ma apuca :))

PUP

Monday, June 8, 2009

Prison Break

Nu stiu daca am mai scris ceva de Prison pe blog :) Cert e ca sezoanele 1 si 2 le-am vazut la timp, asteptand cu sufletul la gura urmatorul episod. Prima data, recunosc, m-au cucerit ochii lui Michael (Miller), dar la scurt timp, cred ca tot din primul episod, mi-a captivat atentia regizorul... pana la final... Mi se pare cel mai tare serial. E super bine gandit...

O las moarta :)) cand imi place ceva foarte mult, nu pot sa ma exprim ca lumea... deci... sa revin:
Sezoanele 3 si 4, le-am vazut weeku asta... ramasesem in urma, din cauza bacului... se stranssera prea multe... si tot am amanat pana am ajuns aici. Vineri am stat de la 1 noaptea pana pe la 9 dimineata... m-am culcat, m-am trezit si iar m-am uitat la film... si tot asa pana azi la ora asta :D ma rog, cu pauze de somn, masa, baie :))

Ma intriga finalul... de ce nu se putea termina cu un happy-end?
Nu pot sa zic ca mereu imi place sa se termine cu un final fericit, dar de ceva timp incoace am parte numai de final trist... Ultimele 5 carti citite nu se termina bine, ultimele 3 filme vazute... la fel... Prison la fel..... pana caaaaaaaaannnnnd? am si eu o limita :))

brb. ma duc sa-mi tai venele :

pup

Wednesday, June 3, 2009

Lectie: Cum sa scapi de cineva rapid :))

Nu suport oamenii care baga id-uri in lista doar ca sa aibe o lista mai lunga. Eu am pus mailul aici pe blog pt cineva care chiar are ceva de vorbit cu mine.

uitati o conversatie interesanta dintre mine si un copil :))

aditzu_georgescu: sal
AndreEA: buna
aditzu_georgescu: cf andreea
AndreEA: bine
AndreEA: da cine esti?
aditzu_georgescu: nush de unde am id-ul
AndreEA:
AndreEA: te pot ajuta cu ceva?
aditzu_georgescu: cu un nr de tel
AndreEA: pt?
aditzu_georgescu: pt ca sa te sun
AndreEA: ce sa vb? din moment ce nu te cunosc
aditzu_georgescu: pai ne vom cunoaste
aditzu_georgescu: da-mi o poza cu tine daca ai
AndreEA: super. incearca chestia asta cu copile de 14-15 ani care au timp
AndreEA: o seara buna!
aditzu_georgescu: tu cati ani ai
aditzu_georgescu: ?
AndreEA: 20
aditzu_georgescu: ce mare esti

aditzu_georgescu: te-ai sup
aditzu_georgescu: ?
AndreEA: nu
aditzu_georgescu: k
aditzu_georgescu: da-mi o poza cu tine
AndreEA: nu am cu mine.. doar cu fii-miu
aditzu_georgescu: la 20 de ani ai copil?
AndreEA: da
aditzu_georgescu: ai bn atunci
aditzu_georgescu: esti din buc?
AndreEA: da
AndreEA: cati ani ai?

vroiam sa mai continui discutia :)) sa il intreb cati ani are si sa il intreb daca nu vrea sa il cresc si pe el... :)) dar din pacate, nu a mai raspuns. nu cred ca o sa ma mai deranjeze :)

Sesiune si dupa: practica :)

Mai am 4 examene :) Din fericire, exista o saptamana intre ele, deci pot sta linisita. Pe 21 am ultimul examen, atunci se termina si sesiunea, intr-o duminica :)). Dupa care urmeaza practica de vara... am de ales intre 10 zile la Brasov, 7 zile in Sibiu + 7 zile in Buc sau 7 zile pe litoral + 7 zile in Buc... Prima data am zis ca mergem la mare, ca ar fi super fain sa fim toti la mare... dar este destul de scump si in plus daca nu se strang 40 de pers nu se mai tine nimic ... asa ca am zis ca e o idee buna sa mergem si la Sibiu, o sa stam la o pensiune dragutza, aproape de Pta Mare... dar o sa fim doar 20 de pers. Sper sa prindem loc pt Sibiu si sa nimerim cu persoane ok, sa fie cel putin la fel de frumos ca in practica din Banat.

Cred ca o sa avem ft multe de invatat si din practica asta... E foarte frumoasa zona in care vom merge... O sa mergem si la Curtea de Arges, la Ocna Sibiului, la Sighisoara...

Poate o sa reusim sa mergem si la mare... :) o gasca de 40 de persoane, inchegate .... langa un foc de tabara... cu muzica buna :x

Excursiile astea sunt deliciul facultatii... sa imbini utilul cu placutul :)
Va tin la curent.

Puuuuup

pt voi: